Julfest

Sophie Arding 2007-12-17 @ 19:27:49
I fredags var vi i Tyringe på julfest. Det var lagmedlemmar med sina respektive. Vi hade bokat in oss på ett vandrarhem så vi skulle slippa köra hem under kvällen. Victor, Jenberg och Niklas åkte i förväg och tränade och jag och girlsen åkte efter. Vi möttes av ett råpyntat hus. De hade massor av lysande tomtar och slingor över hela fasaden. Värdtanten kom och öppnade åt oss fullt utsmyckad i tomtedräkt och en pytteliten tomteluva. Paret som ägde vandrarhemmet var ursöta. De kokade glögg och ställde ut åt oss, vi fick lakan och handdukar, på morgonen fick vi stor frukost och vi behövde inte städa rummet själva när vi skulle lämna.

Nu till själva middagen. Styrelsen bjöd på en jättestor exotisk planka där det var massor av godsaker att välja på. Kvällen fortsatte med julklappsutdelning. Alla i laget hade dragit ett namn som de skulle köpa en julklapp till. Victor drog andre tränaren och köpte simring och armringar. Bakom ligger en lång historia som jag förmodligen borde hålla tyst om. =P Det var många internskämt som vi tyvärr inte alltid fattade, men de flesta kunde man föreställa sig rätt bra själv utan att behövt varit med. Victor fick en pistol med plaspilar och plasttunnor av målvakten. Anledningen var tydligen att han siktade dåligt. Alla boys och girls var iaf mycket trevliga och jag hade en skitrolig kväll.

         

         

Efter ett tag började det gå överstyr och av någon märklig anledning var helt plötsligt alla killar utan skjortor med bara överkroppar. Fåfängda hockeykillar? Måste även tillågga att komössan var ett hett objekt under kvällen. De flesta hade den på sig mer eller mindre.

        



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback