Äntligen framme

Sophie Arding 2007-07-05 @ 01:24:10
Nu har vi äntligen kommit fram, efter mycket stress och strul. Det började med att tåget från Ängelholm som skulle kommit 6.40 var försenat till 7.02. Detta sinkade oss en halvtimme och vi visste redan innan att det skulle bli lite tight på Kastrup. Vi kom iaf på tåget ner till malmö där vi fick byta tåg. När vi kommit på det, sa dem i högtalaren att de hade tekniska fel på tåget och att de skulle kolla upp det och att det skulle ta några minuter. Efter en stund ropade de upp att de hade "plockat en människa på spåret". Alltså hade de, när de kom in på perrongen kört på en person. Vi fick kliva av tåget och byta till ett annat. Stod och väntade på det tåget när de än en gång ropade i högtalarna på stationen att vårat tåg stod på en annan perrong så vi fick lov och springa dit. Då var klockan redan 9.00 och vi kom sedan fram till Kastrup 9.20. Kul för oss att vårat plan skulle lyfta 10.15.
Vid våran in-checknings disk var det, och jag skojar inte, 700 meter lång kö. Denna kunde vi ju bara inte stå i, så vi fick tag i en tjej som sa vi kunde checka in vid en annan disk. När vi väl kom fram dit fick vi utskällning av av han i disken för att vi skulle varit där 3 timmar innan. Vi fick iaf checka in och springa genom hela Kastrup till våran flight.
Den flygresan gick bra till Edinburgh, där vi sedan flög vidare till Atlanta. I Atlanta fick vi även där vår kondition testad. Efter att va fått byta gate tre gånger pga motorfel och brist av platser för planet kom vi sedan även på detta. Det har alltså varit en lååång resa men det var det värt.

Idag hade vi planerat ta en lugn dag vid poolen för att sedan gå ut och fira 4:th of July. Vi ska åka down town och kolla på fireworks.
Tyvärr har det regnat hela dagen så det har inte blivit någon pool utan istället åkte vi till ett köpcentra inte så långt härifrån. Jag och Victor har redan hunnit shoppa alltså. Victor 2 Sean John kepsar för typ $5, två shorts för $55 ($1 är ungefär 7SEK) och jag köpte 1 tunika och en svart fin nyårsklänning. (bild på ryggen nedan) Köpte även 2 Elisabeth Arden nagerlack för $8. Sådana fynd!!
Åt svingo lunch på Hong kong buffet.
Vi åkte sedan hela familjen och handlade på Wal Mart. Är fortfarade lite chockerad över deras pås-packning.

        
Scottland
         

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback