Helg

Sophie Arding 2008-09-29 @ 17:31:42
Nu har ytterligare en helg gått och jag har inte rört ett finger. Satt med skolarbete hela dagen i fredags och på kvällen lagade jag ryggbiff och potatis med rotfrukter. Efter blev det film med två av victors lagkamrater. Blev en sen kväll och jag blev jätteseg lördag morgon. Den spenderade victor och jag nere på stan tillsammans med en an killarna som var med kvällen innan. Vi hade nog hunnit hem redan när den stora olyckan hände, som jag tror alla hört om, vilket var en väldig tur.
Igår såg jag alla repriser av idol, där juryn för övrigt är tusen gånger bättre äb den gamla, och blev helt tagen. Jag måste verkligen fortsätta kolla på det nu!! Alla sjöng ju så sjukt bra.
Tyvärrblev det inget besök frång ängelholm utan det blev uppskjutet till längre fram.
Om vi ska kolla framåt lite, så har jag två lektioner att "se fram emot". Husbyggnad och marknadsföring. På torsdag kommer vår vän Silfver ner och hälsar på. Victor är spelledig i helgen och det kommer bli ett riktigt party här då!! Tjooho!

Nog om det, nu till lite suktning som man som student får smaka mycket på...

Ääälskar den lila kjolen. Helt perfekt längd och lagom ballongig. Perfekt helt enkelt!!
Ett annat plagg jag suktar efter är en stor, tjock och mysig kofta man kan burra in sig i. Mmm.


Bilder från acnejeans.se

Kan ni gissa.. Nya...

Sophie Arding 2008-09-18 @ 20:56:15
Nu har jag varit shoppingtaget igen. Det var ju helt OMÖJLIGT att hålla sig ifrån dessa vackra skapelser. Påminner väldigt mycket om acne pistols, men till ett mycket mer förmånligare pris från Vagabond. Är de inte läckra?!


Obs, bilden ger dem verkligen inte rättvisa!

Hemma!!

Sophie Arding 2008-09-14 @ 11:41:26
Ett litet snabbinlägg här bara. I fredags var det dags att åka hem till huskvarna igen. Länge sedan jag var hemma nu. Senast var en övernattning i mitten på juli och innan dess midsommar. Har som sagt jobbat heela sommaren och inte haft någon tid över till annat. När skolan börjat har det nästan blivit ännu värre. Men nog om det. Tog vägen förbi Lager 157 och shoppade loss där innan jag åkte hem. (Självklart kunde jag inte motstå de söta baby kläderna från svea, så det fick bli en dress med hem. Lilla Sofia blev ju så glad över den förra vi gav henne med massa elefanter på.) Tog inte alls lång tid att åka dit och vägen var väldigt smidig. Största anledningen till att jag åkte hem var att vi skulle ha kräftskiva med hela familjen. Får man ju inte missa. Det var mycket gott och framåt midnatt kom gamla kassettband fram där jag och min syster spelat in massa skönsång. Mycket vackert!! Anyway, idag ska jag hälsa på Johanna och förhoppningsvis Matilda, om jag får tag på henne.

Förresten Matilda. Det skulle inte förvåna mig om det skulle vara jag som lämnat skivan. Kobojsarna var ju vääldigt heta när vi var på tjejhelg hos dig i Halmstad...

Skolstart

Sophie Arding 2008-09-04 @ 13:35:19
Så har man börjat skolan igen. Vi har inte direkt haft någon slowstart måste jag säga. Har börjat två kurser nu, husbyggnad 1 och marknadsföring. Redan andra lektionen satte vi igång med projektarbete. Vi ska två och två rita upp ett familjehus från grunden med väggmaterial ända upp till taknocken. Vi ska undersöka marken huset ska stå på och därifrån utreda vad vi behöver för att huset itne ska sjunka ner. Kan direkt erkänna att vi (jag och mimmi) satt som två stoora frågetecken. Hur ska vi kunna veta sådant?? Well well, vi har ändå kommit igång en smula nu. Haha!

Lägenheten har börjat komma iordning nu. Vi har kommit fram till en jättebra lösning med möbleringen och insett att vi inte behöver köpa vare sig ny soffa eller nytt matbord. Hör och häpna, alla våra baotamöbler får plats och det känns ändå rätt rymligt. Vi ska till och med köpa oss en bokhylla. Vi måste få plats med vårat studeiematerial någonstans. Förvaringen är däremot inget vidare. Jag och Victor har gått från 5 klädgarderober (jag 3st och Victor 2st) till två stycken som vi får dela på. Skorna är inte att tala om. De får fint ligga kvar uppe i förrådet i trunken. Så trist, men vad gör man?!

Igår var jag på kåren med mina byggvänner. Mycket trevlig kväll och behövlig. Efter två hektiska veckor är det skönt att umgås med vännerna och släppa loss. Idag är jag ledig och även imorgon. Då ska vi åka ner till Ä-holm och hälsa på lilla bäbisen. Ska även en sväng ner till IKEA. Tro det eller ej, men trots alla saker vi ställt upp i förrådet som inte får plats så behöver vi köpa mer. Haha! Nog babblat nu. Lägger in några till bilder från nollningen så ni får njuta och avundas.



Försenade nollor får leka poppa popcorn

Ölfogden lilleman

Poängjakt. Stor mänsklig pyramid

Hänga i tjurens horn med skor på.... påsen sprack...

Valp gyckel

Nollning bilder

Sophie Arding 2008-09-02 @ 13:45:31
Jag har inte glömt att jag lovade lägga in bilder från nollningen, utan har bara inte haft tillgång till internet pga flytten. Ja, det stämmer, nu sitter jag i vår nya lägenhet i Halmstad. Mycket stökig men skönt att ha kommit på plats. Glömde förresten skriva i förra inlägget att jag under nollningen sprang på Fredrik Ljungberg. Eller sprang på och sprang på snarare mötte honom. Var tvungen att kolla efter tre gånger för att försökra mig själv att det var han. Haha. Iaf, här kommer lite bilder.



Mitt lag i femkamp. F.v. Pontus, Christoff, Pernilla och Teo

Staben. F.v. Straffmästare Q Klös, Sergeant Softis, sergeant Tant och General Muht ta

Jag och Anna på övnings gasquen

Piff och puff dansen

Ölhävartävling

Straffmästare Q Klös

Bygga sandslott. En byggare bygger alltid högst!!

Amfi gyckel

Byggdag vid nissan

Bygga flotte

Bygga laudbil

Bygga torn. Byggare bygger alltid högst!!

Kultur Kungen gör en Anja

Kan nollor flyta?

Avklädning lekledare

Avklädning staben

Såhär såg de ut! (om de inte hade tittat bort)

Finsittning. F.v. Linnea, Emma, Anna och Mimmi

RSS 2.0