Gott Nytt År!

Sophie Arding 2011-12-31 @ 17:54:37

Ha en trevlig nyårsafton allihopa! Det ska vi ha iaf!


Ny soffa hemkommen

Sophie Arding 2011-12-30 @ 15:28:32

Vi har äntligen sålt våran stora koloss-soffa och fått hem den nya. Den är såå fin och jag är så nöjd! Nu fattas bara takkronan som ska hänga över =)


Skit stan!

Sophie Arding 2011-12-28 @ 17:36:15
Det är lönlöst att gå på stan i Halmstad och hoppas på att hitta något fint att ta på sig. Försökte hitta en fin topp som jag kan ha till min paljettkjol i nyår. Nu är det bara massa skit som dragits fram från föregående säsonger. Annars behöver jag vara stenrik för att köpa något jag tycker om, men det är jag inte. Skit stan, skit kläder.. skit!

Hemma i Halmstad

Sophie Arding 2011-12-27 @ 17:32:53
Hemma i Halmstad igen. Det är både skönt och vemodigt. Älskade tiden jag hade hemma med familjen och vännerna. Det var så skönt att se dem igen och det är tråkigt nu när dom är så långt borta. Som tur var fick jag träffa lilltjejen en kortis innan jag åkte. Nu har jag slängt mig i soffan och även tagit mig en lur innan Ice age började. Snart är det ju nyår och det ska vi fira ordentligt. Får se fram emot det nu!

Julledigt!

Sophie Arding 2011-12-26 @ 10:04:21

Vilken helg! Har varit och flängt precis överallt. Dan före doppardan tillbringade vi hemma med syster, man och systerdotter och farmor för lilljul. Hög mysfaktor!

Julaftons morgon åker vi ner till Kalmar till mormor och morfar. Äter god mat och moster och mosters man kommer. Går på midnattsmässa på kvällen vilket var en upplevelse och ovanlighet i sig.

Juldagen åker vi till Öland för att önska gammelmormor God Jul. Far hem till Huskvarna och sen direkt vidare till "svärmor" för middag och ännu mer julklappar. Kvällen tillbringade jag lugnt hemma hos Snuttan där Matilda också var. Ingen utgång för oss tanter inte och det var skönt att få skvallra av sig lite, inte minst träffa mina bästisar igen!

Idag har jag äntligen fått sovmorgon. Dock blir inte åkandet slut. Vi ska snart bege oss till huset i bunn och kika hur långt pappa har kommit, hem sen och hinna träffa nästa Matilda eventuellt. I eftermiddag blir det sen hockey och därefter lilljul med "svärfar" och hans familj. Puh!!

(min nya locktång/plattång jag fick av lovely i julklapp)


God jul mina vänner

Sophie Arding 2011-12-23 @ 20:42:38

Stort julmys hemma hos familjen Arding!


Home sweet home

Sophie Arding 2011-12-22 @ 23:52:20

Hemma i huskvarna och det känns riktigt skönt! Har haft hemlängtan när jag legat sjuk hemma. Men nu ska jag sluta tjata om det och sluta tycka synd om mig själv. Jag är hemma och har fått träffa älsklings systerdottern! Hur mycket bättre kan det bli?! Att jag får hålla henne lite också! Ville inte göra det idag om jag skulle smitta ner henne. Hon var redan lite snorig så värre behövde det ju inte bli.

Tack alla för fina julkort också!! Slarver mig som missade skicka. Vet ju att jag varit dålig på det de senaste åren, men i år var jag bara slarvig.. Tack igen fina!


Dan före dan före..

Sophie Arding 2011-12-22 @ 10:14:36

Doppardan! Det är verkligen inte kul att ligga sjuk såhär nära jul. Julkänslorna svämmar inte direkt över. Inte att rekommendera. Idag är väl ändå min sista sjukdag får jag hoppas. Jädrans rethosta! Därför blir det ingen smickrande sjukbild på mig utan istället det fina julkortet på min söta systerdotter som jag äntligen snart ska få träffa! Bara sjukan går över, vill inte smitta det lilla livet. Saknar henne och familjen. Det blir mycket mer överväldigande när man är sjuk.

Snart åker vi hem, ska bara förbi jobbet och köpa sista julklapparna och önska dem God Jul!


Julklapp

Sophie Arding 2011-12-20 @ 15:20:23

Snäll han är chefen som kommer förbi med megakorgen med diverse läckerheter och dessutom en extra liten överraskning i ett kuvert. Precis vad en sjukling som mig behövde!


Sjukstuga

Sophie Arding 2011-12-19 @ 14:07:23

Har haft hosta sen i torsdags och igår bröt förkylningen ut på riktigt. Pratar som en man, hostar och snorar. Ska bli spännande och se hur tre kommande arbetsdagar kommer se ut.

Se mitt fina ömmande brännmärke jag fick på halsen i lördags med. Orutinerad på att locka mitt hår resulterade i detta. Aj aj vad det gör ont!


Fjärde advent

Sophie Arding 2011-12-18 @ 13:12:09

Glad fjärde advent allihopa! Här hemma är det lite segt idag och vi går på sparlåga efter gårdagens julbord som verkligen var toppenlyckad! Så idag blir det inte mycket gjort förutom tv tittande och så ska jag göra färdigt min inlämningsuppgift.


Julbord

Sophie Arding 2011-12-17 @ 17:37:57
Snart dags för julbord med Victors hockeylag och jag har piffat upp mig till tänderna. Jeeesus, lockigt hår och kajal. Det är inte ofta men vad gör man inte. =)

LBD

Sophie Arding 2011-12-15 @ 14:12:00
Har varit på klänningsjakt till lördagens julbord. Det är riktigt, riktigt tråkigt utbud dom har här i Halmstad. Hade jag varit ute i bättre tid hade jag definitivt beställt hem något från internet, men nu blev det inte så. Hittade till slut denna på HM och hoppas på att ingen annan har en likadan. Den risken får jag ta. Ser kanske inte så mycket ut för världen, men den är väldigt fin på.

Väntan

Sophie Arding 2011-12-14 @ 17:43:41
Skrivit färdigt prjoekarbetet i Energieffektivisering idag. Såå skönt att få det färdigt. Nu ska vi bara läsa igenom och korrigera det sista inför inlämning. Har bara en sista inlämningsuppgift kvar innan jul som jag borde ta tag i med början helst igår. Anyway, sitter och inväntar årets sista (tror jag, iallafall sista innan jul) hockeymatch. Får se hur det går för pågarna ikväll. Vi håller tummarna.

Köööööööööp!!

Sophie Arding 2011-12-14 @ 09:52:00
Nu har vi lagt ut vår soffa till försäljning på Blocket så Kom och köp den NU!!

Julklappsrace

Sophie Arding 2011-12-13 @ 15:45:46
Tuddidilidoooho!
Idag skulle jag nog vilja säga att jag har mitt sista klapprace. Har många familjemedlemmar klara och det är bra några fåtal som fattas. Väntar bara på Johanna som ska sluta jobbet och sen dra ner till stan. Bra att hon kommer få komma med lite input.
Se min fina hjulstjerne i fönstret med.

Hyacint

Sophie Arding 2011-12-12 @ 23:04:10

För ett par veckor sedan köpte jag 7st hyacinter och gjorde fina arrangemang av med förhoppningar om att de skulle blomma framåt jul. Nu två veckor senare har de växt sig jättestora, blommat och vissnat. Samtliga hyacinter är nu slängda och jag har haft min julkänsla som då nu har börjat gå över. Köpa nya? Usch då måste jag hålla på och plantera om igen och det orkar jag inte. Får göra det bästa av situationen helt enkelt..


Julbak

Sophie Arding 2011-12-11 @ 19:57:55

Är hemma hos kickan och julstökar. Vi lyssnar på julmusik och bakar pepparkakor och julkola. Så mysigt så!


Inte taget

Sophie Arding 2011-12-09 @ 21:19:00
Neeej, såklart ingen får ta mitt håår!! Nu när jag har kämpat med att få det långt, så långt som mitt hår bara kan bli innan det stannar i växten, så tänker jag ju inte ge bort det i första taget. Toppade någon ynka centimenter för att få lite liv i det igen. Klyvna toppar är aldrig snyggt! Dessutom har jag en hel flaska Dust it i hårbotten. Bara så ni vet!
Sitter fint..

Klippa

Sophie Arding 2011-12-09 @ 14:43:44
Det sista ni får se av mitt långa hår. För nu åker det av! You wait and see!

Paljettklänning

Sophie Arding 2011-12-08 @ 22:08:55
Se och häpna! Här kommer jag med lite klädbegär. Är ute efter en fin paljettklänning jag kan fira jul och nyår i. Bara älskar den gröna paljettklänning från asos. Får ta mig en tur till stan på jakt efter en. Hade varit kul och hitta en till julbordet med jobbet på lördag också.

Fullt upp

Sophie Arding 2011-12-07 @ 21:45:01
God kväll!
När jag inte går i skolan jobbar jag. När jag inte jobbar försöker jag plugga. Det är full rulle här hemma allt. Idag har jag hunnit med föreläsning, jobb och hockey. Har varit en bra dag förutom skolan där jag är helt lost. Det gick bra på jobbet och Victor var bra idag. Matchens lirare som har med blommor hem till mig. Gjorde två mål, första målet och fick en ica kasse med mat *skryt, skryt* ;) I am Happy!

Min favorit!

Sophie Arding 2011-12-06 @ 14:44:00
Se på min lilla prinsessa vad stor hon har blivit. Sen jag såg henne sist, och det var säkert 4 veckor sen, då låg hon och ögonen for åt alla håll och kanter. Nu när jag träffade henne fäster hon blicken med sina stora blå ögon och ler stort tillbaka. Längtar till jag får träffa henne i jul igen!

Blogg i mobilen

Sophie Arding 2011-12-06 @ 09:18:16

Äntligen har blogg.se fått en app till mobilen som gör det lättare att blogga och jag behöver ingen dator eller mms för att blogga nu.


Hotel Skansen Båstad

Sophie Arding 2011-12-05 @ 17:39:07


I helgen har jag och tjejerna (alla utom Sara som är i Usa) varit i Båstad och vilat upp oss. Eftersom vi alla fyllde 25 detta året så var detta våran present till varandra. En helg med bara massa lyx! Vi kom till Hotellet runt halv 4-tiden i lördags och skålade in helgen med mousserande vin. Vi åt afternoon tea, gick in på spa:t och kallbadhuset. Tog oss ett dopp i det 8 gradiga havet och fixade oss iordning inför trerätters middagen med en bag in box. Middagen var toppengod och vi stöp sen i säng runt ett snåret.

På söndagen gick vi upp tidigt för en låång frukost. Satt på frukosten till 10 och Johanna och Matilda fick sina behandlingar de hade bokat. Under tiden gick vi andra en kort promenad och checkade sen ut vid 12. Det har varit en helt underbart skön helg och jag längtar till nästa aktivitet vi bokar tillsammans!

Spaa

Sophie Arding 2011-12-03 @ 14:07:55
Snart drar tjejligan på spa, trerätters och massa massa myyys!!

Kofta

Sophie Arding 2011-12-02 @ 18:59:26




Hemma i Huskvarna nu. Sköönt eftersom det var mer än en månad sen jag var hemma sist. Har fått gosa, pussa och kramat Tyrafisen massor och fått en del kräks tillbaka. Men det tar jag så gärna =) Har även varit och sett Chrille Sjögrens julkonsert. Mamma, jag, syrran och 1 047 andra pensionärer satt och sjöng allsång till Pärleporten. Det var mig en annorlunda upplevelse som jag inte varit med om innan. Som att sitta och sjunga med pro. Hehe!

I allafall, idag var jag en sväng på a6 och kikade. Hittade denna gosiga stickade tröjan på HM. Mörk, mörkt grå med lite längre bak i ryggen är den och kalbelstickad på framsidan. Innan denna vinter hade jag knappt en enda stickad tröja och nu har jag istället fått dille på stickade tröjor. Varför har jag inte haft det tidigare? Inte en frusen del på kroppen! Älskar det! Hilfiger-skjortan under har jag även fått överta från Mamma.

RSS 2.0