Hello våren!

Sophie Arding 2008-02-28 @ 15:55:37
Det har varit strålande solsken och minst 7 grader varmt idag. En helt otrolig dag alltså. Har spenderat halva dagen i skolan och resten på stan. Inhandlade ett mascara och ett rosa läppstift (så värst rosa var det dock inte) och två stela armband. Ett svart och ett knallrosa. Mycket rosa nuförtiden såsom min nya lampskärm. Bilder nedan. Var även förbi Torstens en sväng och hälsade på Tanja och Emelie som satt på uteserveringen i solbrillor. Så mysigt.

        

Idag hade jag på mig min nya kofta som jag fått av Victor i 3-års present. Det är det korta armar på den som tyvärr knölar sig under jackan. För övrigt är den helt underbar och jag äälskar den.



Vit tröja under: HM
Skinnjacka: Nån skinnaffär i gbg
Kofta: MQ
Jeans: Old navy (usa)
Converse: Köpta i Usa
Väska: Esprit A6
Rosa nagerlack: Elizabeth Arden från Ulta

Myshelg

Sophie Arding 2008-02-26 @ 17:41:35
Nu är både lovet och helgen förbi. Lovet har varit skönt och helgen helmysig. Det har varit jättekul att fått ta hand om och ha familjen här nere. I fredags efter mycket strul för bilen från huskvarna bjöd jag på oxfilé med klyftpotatis och morötter. Efterrätten bestod av choklad pannacotta med blåbär och hallon. Har blivit nu några helger, men det är så suveränt gott. Satt och pratade och åt massa godsaker resten av kvällen. Jättetrevligt hade vi. I lördags hade vi inte ställt klockan utan vaknade när vi var utvilade. Tog då bilen ner till malmö och tåget över till Köpenhamn. Var och gick där mestadelen av dagen och kom hem runt 18-tiden. Tog en fika och sedan åkte mamma, pappa och bror hem. Syrran stannade kvar och vi beställde mat från tres och drack vin till melodifestivalen. Gick ut och gjorde stan med Linda och Johanna och det var hur kul som helst.

Victor var i grästorp hela helgen efter att de vann matchen i fredags ch spelade tredje och avgörande matchen i lördags. De vann även den och har nu gått vidare till play off 2. Så spännande. Det blev som han sa innan matchen att: Partybussen går ner till skåne. Grattis Älskling! På fredag är det Linköping hemma som gäller och jag komemr såklart åka med.

              

3 år

Sophie Arding 2008-02-22 @ 12:36:56
Tiden bara springer iväg alltså. Idag är det min och Victors 3-årsdag. Tjihoo, vi har klarat av treårskrisen. Nu när man kommit såhär långt börjar man ju fundera lite på hur framtiden komemr se ut. Kommer vi gå igenom även en femårskris? Kommer vi vara på skilda håll om ett år eller kommer vi in på högskola i samma stad? Det får framtiden utvisa. Vår romantiska dag började med att Victor åker iväg 30 mil med hockeylaget. Skoj. Fast jag gläds åt honom eftersom de ska spela play off mot Grästorp. Första matchen var i onsdags då jag faktiskt åkte med och kollade. Det var första matchen sen mitten av oktober eller nåt. Träffade mina kära hockeyfruar igen och det var skitkul. Har inte träffat dem sen i december. Tyringe förlorade tyvärr i sudden, men de var mycket väl värda en seger. Antal skott på mål säger hela matchbilden, 47-22. Iaf, kanske sista och avgörande matchen spelas idag. Förlorare de så har de åkt ut och kommer hem inatt. Vinner de så sover de över till söndag och spelar om kvalplatsen. Håller alla tummar jag har!!

Idag kommer hela familjen hit och hälsar på. Det ska bli jättekul att få dem ner hit. Syrran kommer direkt från götet och stannar ända till söndag, så på lördag blir det utgång. Resten av familjen åker hem på lördag. Ikväll ska jag bjuda på middag. Säger inte vad det blir eftersom jag vet de läser min blogg. =P Men det är nog inte jättesvårt att räkna ut för er som jag bjudit på middag innan. Haha. På lördag blir det Köpenhamn. Vi ska försöka hitta något vi kan göra eftersom ingen av oss är så jättesugna på att shoppa. Pappa föreslog Ripley´s believe it or not. Där har man ju aldrig varit innan menar jag. Haha! Mamma sa att det såg precis likadant ut i Orlando som i köpenhamn. Då har man ju praktiskt taget varit där med. Vi får se hur det blir.

Nu ska jag städa här hemma så det blir rent och fint till de kommer. Amy Winehouse album står på högsta volym, dammsugaren står framme och disktrasorna ligger beredda på toaletten.
Ha en trevlig helg allihopa för det kommer jag minsann se till att ha!

Go go go...

Sportlov

Sophie Arding 2008-02-18 @ 11:13:04
Nu äntligen har jag sportlov. Det firade jag som sagt in med fest i halmstad. Vi klädde däremot inte ut oss, vilket var tur eftersom det var ingen annan som var utklädd. Haha. Förutom värdparet. Vi hade iaf en skitrolig kväll och det var en massa sjuk människor ute den kvällen. Ibland ställde man sig frågan: Vad hände? Haha! Skönt var det iaf att få prata av sig en massa med Matilda. Tack vännen för du är en bra lyssnare. Haha. (så som jag babblade)

Denna veckan kommer bli lugn. Jag har en liten planering i huvudet om hur dagarna kommer se ut. Förmodligen något sånt här:

Idag; Laga lunch, handla, gå på åhléns och köpa krukor, träna
Tisdag; Resa till IKEA, träna
Onsdag; ?, plugga, åka och kolla på victor när de spelar play off
Torsdag; ?, plugga, träna
Fredag; STÄDA, handla, familjen kommer
Lördag; Köpenhamn, middag, gå ut?
Söndag; chilla, plugga

Så har den veckan gått. Oh, shit. Nu vet jag inte om jag kommer hinna med allt.



Tischa: Gina
Kjol: Gina köpt i helgen
Stumpisar: Lindex
Skor till: Svarta högklackade

Middag för två

Sophie Arding 2008-02-15 @ 18:40:51
Ikväll har jag beställt en  Romantic dinner for two här hemma. Vi firar våran hjärtedag ikväll istället. Det blir en trerätters middag med enkel lax på rostbröd och vitlökssås till förrätt. Huvudrätten kommer bestå av hasselbackspotatis med grönmögelost inpackad i lövbiff. Sås har jag inte bestämt än, men det lutar åt gräddsås för Victors del iaf. =) Till efterrätt har jag redan förberett choklad pannakotta som blev en höjdare förra helgen när Linda och Niklas var här och åt ugnsstekt oxfilé. Till den kommer jag ha hallon och blåbär. Smarrigt värre. Sen blir det godisfrossa och en film, kanske till och med hinner med två.

         

Hoppas ni får en lika bra kväll som vi förhoppningsvis kommer få!

lite efter..

Sophie Arding 2008-02-15 @ 15:06:19
..men måste bara berätta.. Har man inte världens finaste pojkvän när man kommer (igår på alla hjärtans dag) hem till denna fina skapelse stående på bordet. Så söt e han!
Nu har jag haft en tjockis vecka med massor av plugg. Har haft sluttenta i Företagsekonomi och Språkhistoria i svenskan. Skulle haft prov på ideologierna i samhällen igårkväll, men läraren dök aldrig upp. Han har varit hemma för vård av sjukt barn så förmodligen var han det då med. Den slutsatsen drog vi iaf. Har man pluggat till det i onödan. Får väl istället ha det veckan efter lovet då jag redan har 2 prov redan. Får alltså inte ligga på latsidan under lovet.



Som sagt, nu har jag äntligen LOOVV!!! Ska bli så skönt. Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra, men ta det lugnt ska jag göra iaf.

ikväll ska jag och Victor ha myskväll. Äta gott, film och massa godis som jag ska gå och köpa efter jag har tvättat färdigt. Imorgon vi till väla och shoppa loss. Har inte handlat mycket denna månaden, endast mat, så jag måste unna mig lite nu. På kvällen ska jag upp och göra halmstad osäkert. Haha, jätteosäkert va?! Ska tentafesta med Matilda och hennes polare. Skulle visst vara lite maskerad. Ser jag fram emot. =D

På begäran

Sophie Arding 2008-02-12 @ 21:42:01









Andra...

Sophie Arding 2008-02-12 @ 11:08:37
...försändringen



Tjohoo, vi har ignet badkar längre utan nu finns här en dusch! =D

Första...

Sophie Arding 2008-02-06 @ 20:27:31


...förändringen.



More to come..

Grejer på gång

Sophie Arding 2008-02-05 @ 21:27:06
Nu händer det saker i mitt liv här i Ängelholm med start redan imorgon. Vänta så ska jag nog dela med mig om några dagar.

Har lagt in en beställning på en svinsnygg bustier från ellos. Hoppas få den snart, men tyvärr blir det nog inte förrän i nästa vecka. Bild nedan.

image326


Mitt nästa syprojekt (som alla andra) är denna söta hallonröda kjolen från Miu miu. Sista bilden.
Den senaste kollektionen var för övrigt underbart söt! Vill bara ha allting.

         

Shiit

Sophie Arding 2008-02-01 @ 17:07:24
Jag har ju helt glömt bort att aäga att jag var hemma förra helgen.
Anledning 1: Benny fyller 21 år
Anledning 2: Benny åker jorden runt typ imorgon
Anledning 3: SEXPARTY!!

Det var en hellyckad kväll med dildos, dörrklockor som hängde sig och en lätt rodnande Benny. istället för att sitta och skriva om det så får ni det i bilder istället. En bild säger mer än tusen ord, men jag ska vara försiktig och försöka inte visa något stötande och isf... OBS.. Förstora inte sista bilden isf..

        

    

Haha, det var det jag vågade visa..

Tjohooo

Sophie Arding 2008-02-01 @ 16:52:09
Ni kanske undrar om jag har blåst bort eftersom jag är dålig på att uppdatera. Hehe... Hmm, oj vad skoj jag är!! Ärligt talat så åskade det som fa... här inatt. Det var ena riktiga knallar. Åskrädd som jag är vaknade jag såklart på stört. Tur att man har en stor stark Victor som man kan krypa in till när det börjar bli läskigt.

Ikväll är det tjejkväll respektive killkväll som gäller. Vi kan faktiskt göra saker åt skilda håll jag och min sambo. Haha. Jag ska iaf hem till Emelie och dricka lite vin, sedan får vi se om vi går ner på stan en sväng. Förmodligen blir det så. Ska äta klyftpotatis med rotfrukter och ryggbiff innan jag går dit. Kanske kolla lite grann på Let´s dance och äta lite cheeseballs. Inte helt omöjligt. =D

Ikväll har jag på mig detta:
Alltså jag är hemskt ledsen för mina amatörbilder. De är så sjuukt dåliga. Jag är ingen heltidsbloggare direkt och det märks ju på kvalitén, men det får ni leva med.

image317

Tischa: Gina
Kjol: HM
Strumpbyxor: Lindex
Skor: Skorönne
Väska: Esprit

Vad tycks om min nya väska?! 30% på rean, ett riktigt kap tycker jag eftersom jag ahr trivts så sjukt bra med min röda Esprit.



Har fått en ny favvofrisyr med. Tyvärr kan jag inte göra den på mig själv för jag ahr för kort hår. Skulle dock vilja prova den på någon annan. Någon frivillig?? =)

image320
Bild från Frida Fahrman

RSS 2.0