Invigning

Sophie Arding 2009-06-28 @ 17:18:24

Igår var det två premiärer för min och Victors del. Första gången vi var på Tylösand och solade med några snubbar från hans lag och på kvällen var det premiär på Solgården på Leffes ute i Tylösand. Det var liveband, rosé och väldigt mycket folk. Hemskt trevlig dag får jag säga.

Vilken syn!!

Sophie Arding 2009-06-27 @ 14:52:40




Den här utsikten kommer vi förmodligen få njuta av någon gång framöver i pappas och mammas sommarstuga ute i de småländska skogarna. Vilken view måste jag säga. Gör sig inte rättvis på bild, men ni kan ju nästan föreställa er. Var ute och kollade hur långt de har kommit med diverse rör ch vägar som håller på att läggas. Det börjar röra på sig.

När man trodde turen hade vänt

Sophie Arding 2009-06-25 @ 20:40:16
Sitter och tittar på Ernst just nu och ett stort lugn sprider sig i kroppen. Har varit lite uppstressad sen igår måste jag nog erkänna. Man har världens största förutsättningar, men ändå räcker det inte till. Hur ska man då kunna få det man vill ha?! Helt hopplöst!! Tror jag börjar förstå mig på vidden av en riktigt hård pungspark som sitter exakt därden ska. Ernst är  däremot en person som får mig att börjar fyllas med inspiration igen. Det är bara att ge sig ut och leta igen.


Detta gömde sig..

Sophie Arding 2009-06-24 @ 11:15:41


...i paketen från inlägget nedan. Två födelsedagspresenter till Marie och Björn, eftersom jag inte träffar dem på deras födelsedag så har jag gett dem nu i förväg. 6 stycken äggkoppar och en skål från Höganäs keramik.

Midsommar

Sophie Arding 2009-06-21 @ 11:26:02




Lite efter med uppdateringen som vanligt. Har inte kommit åt att lägga in bilderna från i fredags förrän nu. Dagen började med att vi samlades kl 11, 9 pers hos Matilda och Richard för att ta bilarna ut till Gränna. Där gick vi ca 8 km på Bauerleden som samtidigt bjöd på lekar. Kom hem runt 16-tiden och gjorde iordning oss inför kvällen. Kvällen fortsatte med ännu mer lekar, grillning och en massa sång. Tack Matilda, Johanna, Richard och Jakob för erat fina erangemang för dagen. Den var toppen!




No strange things

Sophie Arding 2009-06-18 @ 18:12:41


Mitt nästa hem kommer förmodligen prydas av något härligt busdkap i den här stilen. Väggdekorer kanske kan kännas aningen överskattat, men jag kan tycka det är rätt sött. Varför inte bli påmind om de enklaste sakerna i världen och som ofta har en tendens att glömmas bort. Istället för att måla det på väggen finns det fiffiga dekorplaster och vinyl man kan fästa på väggen, som sedan går att ta bort. Riktigt bra lösning tycker jag. Billiga dekorer hittar ni bland annat här.

Ta tag i det

Sophie Arding 2009-06-16 @ 10:43:13
Idag hade jag tänkt jag skulle våga mig ut utanför dörren alldeles ensam och bege mig ut till den plats där det senast hände. Tvättstugan!! Nu får jag allt sluta upp med mina fjanterier, det hände bara en gång, eller snarare tre, men bara en dag.  Eller ja... Ni fattar... =) Vädret ar ganska bra idag. Får passa på och sitta ute med innan midsommarregnet kommer. Längtar mer och mer. Efter midsommar alltså, inte regnet. OBS. Meningslöst inlägg. =)


Se här vad som ligger här hemma och väntar. Vad kan det vara?! =)

Kasst

Sophie Arding 2009-06-15 @ 18:20:18
Sitter här hemma och väntar på att Anna ska komma. Har varit sängliggandes och soffsittandes sen i lördags. Usch så tråkigt det är att vara sjuk, speciellt när man får såna anfall som jag aldrig tidigare varit med om. Fick ett tenta besked idag med och var 5 poäng under godkänt. Skit också!! Nu längtar jag bara tills vi ska åka hem till Huskey så jag får lämna den här lägenheten som skapar en aning förvirring och ångest. Längtar tills jag får träffa mina underbara vänner och fira midsommar tillsammans med dem. Ska bli helt underbart att få en heldag med massa mys och lek i skogen. =) Måste bara bli frisk först.

något ont för alltid något gott med sig

Sophie Arding 2009-06-13 @ 12:53:49

Turen har vänt.. Vi har äntligen hittat våran lägenhet! Den ligger i, som jag skulle vilja påstå, Halmstads sötaste radhuslänga. Nämligen där Matilda och Richard hade sin lägenhet när de bodde här.  Den var lite nedgången, men skulle renoveras upp och Matilda, den såg precis ut som du trodde. =) Dörren till sovrummet var direkt till vänster och dörren till köket i vardagsrummet var det enda som skiljde lite. Fönsterbläcken var kaklade och sovrummet gigantiskt så att jag kommer kunna hjula runt våran dubbelsäng. Ett problem kvarstår: Hoppas vi får den nu bara.

En nitlott till

Sophie Arding 2009-06-09 @ 23:39:32
Varför ska det hända mig heela tiden?? Finns det inte något stopp? Jag och Victor har haft bra med tur den sista tiden och fått gå och kolla på tre lägenheter den senaste månaden. Antingen har det varit en stor färgchock när vi kommit in i lägenheten eller så har den som bott i lägenheten antingen varit ryss som inte fattar ett ord vad man frågar eller så har han allergiutslag som han diskuterar vilt med en person via telefon om de kliar eller ej.. Idag kom nästa skräckupplevelse. Hade sett fram emot en lägenhetsvisning i ett inte alltför vackert hus. Om ni tänker i stil med åbäket innan det renoverades upp. Står iaf i entrén, som luktade kiss, och väntar på H som ska visa oss runt och möter då en dam som bor i huset. Anna, hon och Sofia var med mig som stöd, frågade om hon visste om vi skulle åka upp med hissen till lägenheten eller om man skulle vänta på honom i entrén. Damen frågade om vi skulle kolla på C:s lägenhet, vilket vi skulle och vet ni vad hon säger då..: "Det var en tragisk död han var med om... Söp mycket gjorde han också..." Kan ni gissa mina tankar som dök upp i huvudet just då. Så fortsatte hon: "Men det är ingen fara, tanten som bodde i min lägenhet var nästan 90 år gammal och dog sittandes vid köksbordet och hon har inte hemsökt mig.." Jag ville bara slänga upp dörren och fly därifrån. Som Sofia sa: "Vem vill duscha i samma badkar som en alkis har suttit och gnidit stjärten emot?!" Haha, INTE jag iaf!! Sätter aldrig min fot där igen vill jag lova.

Sommarlov!

Sophie Arding 2009-06-08 @ 16:24:58

Bild från Bulls i fredags.

Så var skolan över. Vad ska man göra nu då hela juni fram till jag börjar jobba?! Anyway, omtentan gick som ordinarie tentan... skit..!! Få väl läsa massa teori i sommar. Kvällen var jag bjuden till Matildas klasskompis Emelie. Det var många nya ansikten där och väldigt roligt att få träffa lite nytt folk. Vi gick ner till Bulls och mötte upp Victor och Niklas. Var väldigt trött efter två veckors tentaplugg och en heldags ansträngning, så vi gick hem när Bulls stängde.

I Lördags umgicks jag med Matilda nere på stan. Tog en fika och en glass i Picassoparken, sen fick hon följa med hem och se vår nya soffa. Kvällen spenderade jag i soffan framför stolthet och fördom. För vad är väl en återförening med Mr Darcy?! =)

Eftersom Victor och jag inte har hittat en lägenhet som vi varit nöjda med, så har jakten gått vidare. Imorgon ska jag kolla på en till lgh och Anna får lov och följa med så jag kan diskutera med någon eftersom Victor är i Äholm och jobbar denna veckan. Hoppas den är ra. Håller alla mina tummar nu, vill ju flytta snart!!

Tenta nummer 2

Sophie Arding 2009-06-04 @ 09:24:30


Nu är det bara vi få stackars själar som fortfarande har en tenta kvar imorgon. Jag och Sofia sitter som sagt fortfarande med näsan nerkörd i böckerna och samtidigt knapprar på min miniräknare. Jag får absolut skylla mig själv som har en omtenta, men jag hade inte räknat med att klara alla under första året. Benita har också en kvar, dock en ordinarie. Lycka till och hoppas det går bra för dig! Imorgon kommer även Matilda ner till Halmstad och ska ha opponering på sin C-uppsats. Ett stort Lycka till till dig också!!



RSS 2.0