Ny beställning

Sophie Arding 2008-10-30 @ 19:26:07
Nu har jag beställt ett par så sjukt snygga skor. Jag vet att jag har skor så det räcker och blir över, men dessa är något utöver det vanliga. Fick ett super tips av Anna nämligen. Hur fins är inte dom? Klacken ser riktig behaglig ut med. Detta blir toppen!! Är så glad. =) Mitt i allt deprimerande plugg...... Buhuu! Snart är det slut dock. Imorgon vid 14-tiden står jag och skrubbar och skurar våran dammiga och smutsiga lägenhet. Sjukt vad skitigt det blir på två veckor när man inte bryr sig om något annat än plugg.


Första tentan

Sophie Arding 2008-10-29 @ 11:40:16
Nu är första tentan över. Puh, vad nervös jag har varit. Minst tre veckor har det varit iallafall. Nu är det bara att koppla bort grundkonstruktioner, fuktdiffussioner, entreprenörsanbud och kapillärbrytande skikt och blicka framåt istället. Nu är det Marketing som gäller. 4:p, integrated marketing and communication plan och marketing mixar. Blah, blir trött av att bara tänka på det. Hade gärna följt med mami och papi till spanien istället. De sitter säkert på en fin strand med en god bok i handen just nu. Fuskigt! Här hemma bara haglar det hela tiden. Inga dåliga hagelskurar heller.



Well well, nog med gnäll nu. På lördag ska Vic och jag åka till Ängelholm och hälsa på. Lilla bäbisen har redan blivit 2 månader och en vecka nu. Stora tjejen ju. Ska bli så kul och träffa dem igen.

Skosjuk... igen

Sophie Arding 2008-10-25 @ 16:04:07
Så har mitt skosyndrom kommit tillbaka igen. Är helt sålld på partyskor med remmar och höga klackar så jag snart inte vet vad jag ska ta mig till. Har hittat massa fina när jag suttit och klickat runt på nätet. Även höstskor med höga fina klackar som jag trånar efter.




bilder från have2have och priserna ligger mellan 398-798:-

Slappedag

Sophie Arding 2008-10-22 @ 18:32:39
Idag har jag tagit ett brejk från pluggandet. Eller, ska sitta lite ikväll, för snart ska jag åka och hämta Anna. Vi ska köpa hem thai mat och sen sitta och plugga. Blir nog lite bonde söker fru samtidigt, men senare ska vi se oskyldigt dömd. Har inte sett det någon gång, men det verkar vara bra. Victor är och spelar i Hässleholm ikväll, så det blir en riktig tjejkväll. Ska bli kul!
Tog en rätt dålig bild på min utstyrsel idag med. Länge sen nu. Kände att jag hade tid med det för en gång skull. Hehe. Blir bättre nästa gång.



Det var fint väder idag så jag valde min skinnjacka från rock´n republic, scarf från HM, randig tröja från lindex, kjol från HM, Skor från sko-rönne och väska är från Esprit. That´s all folks.

Bara plugg

Sophie Arding 2008-10-17 @ 10:14:33
Nu har jag kommit hem till kära Huskvarna igen. Var nog någon månad sen jag var här sist. Dessvärre får jag roa mig med att sätta mig och plugga större delen av tiden. Måste verkligen sätta  fart, det r bara två veckor kvar till tentorna nu. Shiit! Min dag kommer iaf se ut såhär: Plugga fram till lunch, laga lunch till mig och bror som också pluggar. Efter får jag plugga lite mer till mor kommer hem vid 15. Fika och sen en snabbis in till stan och ikea. Måste köpa present till bror min. Förslag?

Anyway, nu måste jag sätta igång. Wish me luck!

Nya klick

Sophie Arding 2008-10-16 @ 18:25:42
Nu är man fast igen... Sitter och klickar runt och blir kär i både det ena och det andra. Asos har ju faktiskt nedsatta priser, så jag tycker jag kommer undan med en relativit billig peng för att vara student. Dessa fina skapelser kommer jag klicka hem om de fortfarande finns kvar när jag fått mina låningar.
Kråsblus, inte lika snygg som acnes eller weekdays, men ett väldigt bra andraval.
Stelt armband med en rosett och en brosch i form av ett löv. Mycket fint!



Ett år sen

Sophie Arding 2008-10-15 @ 19:31:35
Såhär fint väder var det en dag i oktober förra året. Victor och jag var i Båstad, min första och nästan enda gång, nere i hamnen. Så mysigt det var. Jag saknar skåne!!

Imorgon ska jag åka hem till Huskey. Ska bli skönt att få komma hem och träffa familjen och även denna gång, släkten. Bror fyller 19 och vi ska fira honom på bästa möjliga sätt.





Inflyttningsfest

Sophie Arding 2008-10-14 @ 13:18:45
Vilken lyckad inflyttningsfest vi hade i lördags som slutade i ett enda stort nötkrig. Som tur var hade jag några av mina vänner som kunde komma trots de blev tillfrågade så tätt inpå. Däremot var det desto fler från Victors hockeylag som kom vilket var väldigt roligt. Kvällen slutade som förra helgen nere på gastons. Vi kom inte längre den här gången heller. Dagen efter blev dessvärre lite tråkigare när vi skulle ut och städa. Krossade nötter låg över hela golvet och trots att vi hade hängt upp sopsäckar lite överrallt i rummet så var de nästan tomma. Jag citerar -" det kvittar hur många sopsäckar man hänger upp, man får nästan hänga en påse på varje arm när de kommer för att man ska förstå att man ska slänga skräpet!" Haha, sjukt bra sagt. För er som missade denna makalösa inflyttningsfest kan jag säga att det finns en till att vänta. Enbart för er! =)







Sjuk igen

Sophie Arding 2008-10-09 @ 19:24:28
Har varit på stan med Matilda idag. Vi ska göra det till en vana att vi träffas varje gång hon kommer ner. Men som sagt, vi var nere på stan och jag skulle hitta något fint att ha till lördag. Dum som jag är följer jag med in i en skoaffär. Pang säger det direkt och jag är fast. Denna gången hittar jag ett par rempumps som jag har trånat efter i all min hemlighet. De perfekt rempumpsen också och till ett väldigt bra pris. Vad göra? De var så sjuuukt snygga på!!


Skandal!

Sophie Arding 2008-10-08 @ 23:54:42
Ikväll har jag haft hela kvällen för mig själv. Vad ska man göra när man sitter alldeles ensam? Kolla på film! Länge har jag velat se årets mest omtalade film, filmen som har höjts till skyarna. Mina förväntningar hade byggts upp till höga höga berg, men föll snabbt pladask ner ju längre filmen gick. Helt ärligt var den inget alls bra. Vilken besvikelse. Jag som brukar gilla sånna här fjantiga filmer med lyckliga slut. Till råga på allt så visade det sig att världens mest begåvade, och snyggaste, skådespelare var lagt åt helt fel håll. Varför hindrade ingen mig från att se den? Önskar jag inte gjort det!


Filmklipp äntligen

Sophie Arding 2008-10-06 @ 17:26:05
Nu har jag äntligen kommit på hur man ska göra för att lägga in filmklipp. Woho!!


Kalasdags

Sophie Arding 2008-10-06 @ 16:40:53
Nu är helgen över och en ny skolvecka är startad. I helgen var som sagt Silfver på besök vilket var mycket trevligt. Förfest blev det hemma hos oss, som vanligt. Vi har fortsatt öppet hus med massa förfesten och alla får komma. Precis som i Ängelholm. Har redan en till fest inplanerad nästa helg och jag hoppas så många som möjligt kan komma då. Det kommer bli lite speciellt då eftersom vi ska hyra det stora samlingsrummet. så det blir våran inflyttningsfest. Tjohoo!

Bildutdrag från i lördags.




 
                                                   Fått något surt?

Idol 2008

Sophie Arding 2008-10-01 @ 21:34:40
Tänkte strunta i denna säsongen av idol för jag trodde det skulle bli lite sådär halvdant. När jag som sagt kollade på alla repriser insåg jag vilket grymt bra startfält det var. Nu är jag fast. Har redan hittat min idol och tycker det är på tiden att ÄNTLIGEN få in lite soul musik bland all pop. Hon är helt suveränt bra och jag diggar henne till tusen.


En som jag saknar i startfältet är Nils. Kunde inte sluta skratta åt alla saker han fick för sig. Till slut räckte det med att bara se honom. Ett stort hål gapar nu efter honom under programmen.


RSS 2.0