Fler favoriter

Sophie Arding 2012-03-31 @ 11:45:51
Gillar Vee Speers porträtt grymt mycket. Såg bilden på flickan med bubblan för några år sedan och har inte riktigt kunnat släppa henne sen dess. Nu när jag såg bilden igen var jag tvungen och kolla upp var hon kunde köpas. "The birthday party" har verkligen fångat mitt öga och det kommer absolut bli en beställning på ett par av barnen efter vi kommit hem från Palma.

Bye Bye bed

Sophie Arding 2012-03-29 @ 22:32:33

Besöket vi väntade oss igår var ett par från Varberg som skulle komma och köpa vår sängstomme. Det är så skönt att ha blivit av med den nu inkl madrasserna. Nu är vi ju då tillbaka i vårt ungerska vandrarhem standard vi hade när vi flyttade in (för dom som minns). Har ingen bild, men ska se om vi har någon sparad på datorn.

Nu kan våran nya säng komma. Du är mer än välkommen hem!!


Sänggavel

Sophie Arding 2012-03-29 @ 13:15:00



När vi får våran nya säng är detta det första jag ska sätta igång och snickra på. Funderar faktiskt på att göra huvudgaveln helt själv. Då får jag den precis som jag själv vill ha den med tyg och knappar mm. Älskar den lyxiga känslan med vadderade sänggavlar, två höga fina sängbord och massa fina dekorkuddar. Kan knappt bärga mig till sängen kommer.

Den som väntar på något gott...

Sophie Arding 2012-03-28 @ 16:34:49

God eftermiddag! Har haft en riktig tråkdag idag. Varit hemma och inte fått något gjort alls. Ingen bra uppladdning inför morgondagens mördar föreläsning..

Anyway, väntar nu på besök som vi ska få ikväll. Ska bli spännande det här. Berättar mer inom kort. Stay tuned!


Paltrow favorit

Sophie Arding 2012-03-28 @ 09:22:36


Denna tröjan är nog min favorit i Gwyneth Paltrows nya kollektion för Lindex. Hade gärna haft den under ljumna sommarkvällar framöver.

Skön tisdag

Sophie Arding 2012-03-27 @ 17:34:58


Började dagen med att faktiskt kliva ur sängen före Victor trots att jag inte hade någonting att gå upp till. Trumpeter och fanfarer till mig!! Ska försöka göra om samma grej imorgon också. ;) Det är så skönt att kliva upp tidigt på mornarna eftersom dagarna blir så mycket längre.

Gav mig ut på en 8,3 km runda innan lunch som gick lite trögt, men får skylla på att jag var lite hungrig redan innan jag började springa. Kanske inte har berättat att jag ska springa Göteborgsvarvet i år igen och att jag nu håller på och ladda rejält med att få några mil i kroppen. Blir ca 15 km i veckan, men ökar successivt för varje vecka från och med nu. Målet är ju såklart att slå förra årets tid som var 2:03:41 och springa under 2h.

Himla

Sophie Arding 2012-03-26 @ 16:09:22




Fick med mig tre örngott från jobbet i helgen. Örngott som jag har satt på våra extrakuddar och matchar med mina randiga lakan från himla som jag ahde sen innan. Så himla fint det blev och jag älskar brodyren på det vita örngottet. Hade gärna kompletterat med påslakanet också, men det får vänta.

Bra läsning

Sophie Arding 2012-03-25 @ 19:37:27

Soligt och fint väder idag, men jag höll mig inomhus på jobbet istället. Kändes bättre(?) så. En snabb promenad efter jobbet, taco och nu lite god läsning i form av elle interiör när v ser på sporten. Sen är det filmtajm!



Smoothie

Sophie Arding 2012-03-24 @ 16:22:07
Nyss hemkommen från jobbet. Det har varit en lugn dag och vi har fått in massa nya fräscha grejer i butiken som jag vill ha. Haha! Sitter och tar igen mig i soffan och kollar storm chasers(!) eftersom fötterna snabbt avvänjer sig vid att stå upp hela dagarna. Gjorde mig en smootie för att jag ska stå mig till kvällsmaten. Är ensam ikväll och har inte riktigt bestämt vad jag ska äta ännu. Kanske (förmodligen) blir det sushi. =)


Klädsel för dagen

Sophie Arding 2012-03-23 @ 16:56:41

Tog en snabbis bild idag på vad jag hade på mig innan jag slängde på mig löparkläderna. Var tvungen att snabbt komma ut en sväng efter PEST föreläsningen vi hade idag. Föreläsaren är mördande! Höjer rösten för att p.o.ä.n.g.t.e.r.a dittan och dattan och bankar i borden klockan ÅTTA på morgonen när kroppen inte riktigt har vaknat till än. Tro mig när jag säger att det gör den då!

Vilket fall, nu har jag intagit Tyras plats på golvet och pustar ut efter min sjua. Ha en trevlig helg allihopa, för mig är det jobb som gäller.



Kakaoögon

Sophie Arding 2012-03-22 @ 17:46:39



Åååååå, vad fint denna tavla skulle sitta på väggen hemma hos mig!

Stort ha begär!!

Candle

Sophie Arding 2012-03-22 @ 15:11:42

Beställde hem dessa två ljus från H&M för någon vecka sedan. Nu står de och pryder mitt soffbord så fint.


Ååå HHVV

Sophie Arding 2012-03-21 @ 18:59:59

Sitter i bilen på väg till Rahm och laddar med hv-låtar i högtalarna. Mycket viktigt och avgörande match ikväll! Kommer sitta på nålar hela kvällen.

Heja HEJA!


Aaaaaa, riiing!

Sophie Arding 2012-03-21 @ 14:56:45


Vi har levt utan vår dörrklocka i snart tre års tid för att den har varit ur funktion. Jag har knappt vetat hur den låter under denna tiden, tills idag... Fick tummen ur och mailade vår fastighetsskötare för några dagar sen.


Idag vid ungefär den tid Victor brukar komma hem ringer det på dörren. Och jag menar ringer RINGER på dörren. Hoppar tre meter upp och håller på och trillar ur soffan av denna anskrämliga RRRRIIIINNGG!! Flyger upp och planerar rycka upp dörren argt, men som tur är tittar jag genom "ögat" på dörren och ser istället två kostymklädda killar med Jesus christ bricka på bröstet och ingen Victor som vill prata om meningen med livet med mig.. Jag tänkte fråga meningen med hjärtat uppe i halsgropen, men undvek.

Jesus christ!

Ost skruv

Sophie Arding 2012-03-20 @ 22:04:53

Ikväll är det Wallander och prov ät av ost skruvar med smak av american cheddar. De får 4 av 5 plus!


Äppel päppel

Sophie Arding 2012-03-20 @ 17:23:55






Skickade efter denna söta äppel-ring från H&M och idag kom den. Lika söt som jag hade förväntat mig att den skulle vara. Kommer användas flitigt i sommar då den känns väldigt somrig och den känns även lite Marc by Marc Jacobsich =)

Lexington

Sophie Arding 2012-03-19 @ 17:44:00


Fina presenter jag fick i helgen. Lexington handdukar från Syster och hennes familj, kokbok från Johanna och ett bidrag till vår nya säng från mamma, pappa och farmor. TACK!

Stars and stripes

Sophie Arding 2012-03-19 @ 13:35:01




Marie, jag och Tyra var på stan i fredags när de kom ner. Marie hittade massa fint till Tyra och jag hittade denna scarf med amerikanska flaggan till mig själv. Letat ett bra tag efter en liknanade och blev så glad när jag hittade denna att jag slog till direkt.


Outfit

Sophie Arding 2012-03-17 @ 20:01:24

Igår kom ju som sagt familjen min och hälsade på. Syrran kom tidigare med systerdottern och vi tog en runda på stan. Kvällen åt vi oxfilé och cheese cake till efterrätt. Idag har vi njutit hemma och tagit en löptur/promenad runt galgberget. I eftermiddags såg vi en hisnande spännande hockeymatch där HV tog hem segern. En suuuper mysig tid med släkten.

Nu har vi klätt upp oss till tänderna för en tur på stan. Såhär ser jag ut:


Ny Hatt

Sophie Arding 2012-03-16 @ 10:04:10




Har ju helt glömt av att fota min snygga hatt jag köpte när Victor och jag var i London. Min jakthatt som jag köpte på Urban outfitters. Passande med älghornet i bakgrunden ;)

Nu väntar jag på syrran, Tyra, strålande sol och en dag på stan, men först baka liten kaka!


Ciao!


Present och förberedelser

Sophie Arding 2012-03-15 @ 16:56:03
Igår innan tentan kom Emma förbi en sväng eftersom hon kom tidigt med tåget. Med sig hade hon den här goa doften från Yakee Candle- Vanilla satin i present. Så himla go är den och jag blev superglad för den. Tack igen Ems!

Under dagen har jag hållit på med en massa förberedelser inför helgen. Först var jag ute och sprang en femma på morgonen, sedan lagade jag lunch till mig och V. I eftermiddag har jag handlat mat, putsat några skor, städat och fixat här hemma. Vi ska nämligen få besök i form av mina föräldrar och lilla familjen kommer ner och ska fira min födslis ihop med oss. Så ska hela gänget sova över hos oss också, det ska bli så himla mysigt! Längtar till imorgon!


Ny kavve

Sophie Arding 2012-03-14 @ 19:23:00






Blev tipsad av Rahmen om en beige kavaj på H&M. Spanade efter den tidigare idag på stan, men den fanns inte i min storlek. Istället hittade jag denna sköningen utan krage/slag med fint rosa innefoder. Den kommer användas mycket i vår och sommar till slitna jeans och med mina nya linnen från MARNI at H&M.

Vilken tajming!

Sophie Arding 2012-03-14 @ 16:19:39


Har varit och tentat idag och jag tror det gick hyfsat bra. Vågar inte hoppas mer för föreläsaren kan vara lite lurig i rättningen, men jag hoppas på det bästa. Efter tentan cyklade jag och Emma ner på stan där vi verkligen gottade oss i alla vårnyheter som kommit in i butikerna. JÖSSES vad inspirerade vi blev och helt upprymda.

Anyway, när jag kom hem från stan möttes jag av Sköna Hem i brevlådan och vad passar inte bättre en dag och eftermiddag som denna att sitta i soffan och bläddra i tidningen. Bra dag!

Sablarns tvättstuga!!

Sophie Arding 2012-03-13 @ 18:33:31

Jag avskyr verkligen vår tvättstuga. Den ligger nere i källaren och vi bor på tredje våningen utan hiss så det är ett jädra rännande upp och ner i trapporna. Vi har endast en tvättmaskin som tar evigheter, en torktumlare som är gammal som gatan och likadant med torkskåpet. Torkrummet vi har är utan fläkt så hänger vi in något där tar det flera dagar innan det torkar och då har jag ju lätt glömt bort att det hänger där.

Idag blev det därför provisoriska linor uppe i lägenheten. Det är så härligt att gå runt i all tvätt... missnöjd!


Solig

Sophie Arding 2012-03-13 @ 13:05:03

Älskar hur solen lyser in genom våra fönster. Det är lika fint väder idag som igår och folk bara slänger av sig alla ytterkläder. Såg en spatsera stan i endast linne igår. Kan tycka det är lite väl tidigt för linne och dessutom lite småkyligt. Nej, nu vill jag ha vårkläder och skinnjacka. Sommaren får vänta ett litet tag till.


Vårklädd i Marni

Sophie Arding 2012-03-12 @ 20:09:18

Dagen till ära (min födslis) klädde jag mig så vårigt jag bara kunde i mitt nya linne och sjal från MARNI at H&M. Jeans från Filippa K och solgul kofta H&M.

Solen sken heela dagen och jag köpte en prinsesstårta och åkte till jobbet för att bjussa arbetskamraterna. Tog mig en frisk löprunda på galgberget och lagade sedan italiensk kyckling som var helt fantastisk om jag får säga det själv! ;)

Hoppas ni haft en lika fantastiskt fin dag som jag!


Birthday girl

Sophie Arding 2012-03-12 @ 09:48:22
Hurra, hurra för mig för idag fyller jag år! =D Min kille har kommit hem och överraskade mig med massor av presenter, frukost på sängen och en början till lovsång. Fick dessa sköningar från Marni:s kollektion för H&M. Hur fina var inte dom då?! =)

Resten av födelsedagen blir det råplugg eftersom jag har tenta på onsdag så det är dags att sätta igång nu. Hoppas dagen blir solig och fin!







Resultatet av att bli gräsänkling

Sophie Arding 2012-03-10 @ 00:38:27

V har varit borta i nu 3 hela dagar. Under denna tid har jag lagat ordentlig mat på spisen.. 0 ggr. Om det inte räknas med våfflorna jag vispade ihop hos Kickan ikväll?!? Nähe. Det vill säga 0 ggr då.

Kylskåpet ekar tomt och jag har levt på sushi och flingor med mjölk. Jag hade varit skitdålig som singel helt enkelt. Och jag som gnäller på victor att han aldrig lagar mat när jag är borta. Borde nog inte säga något nästa gång utan att tänka efter först. Se till och kom hem snart love!


Ny säng är på väg!!

Sophie Arding 2012-03-07 @ 21:18:37
Ny säng är nu beställd till famijen A och W. Det är inte den på bilden, men den är ganska så lik och den är suuuper skön! Nu ska våra rammadrasser från Ikea UT! En snygg sängkappa, huvudgavel och två sängbord på det. Mumma!

Wallander

Sophie Arding 2012-03-06 @ 21:32:38

Ser på Wallander, dricker cola och äter cashew nötter. Mys, innan V åker iväg i 5 dagar.


Palma!!!!!!!

Sophie Arding 2012-03-05 @ 21:13:54

Resa till PALMA BOKAT!! Åker mitten av april, så nu har vi något att längta efter! Tjoohoo! =)=)=)


Den stora dopdagen

Sophie Arding 2012-03-04 @ 22:43:19

Idag har vi döpt Tyra ute i Bunns kapell och jag fick det stora förtroendet och äran att bli Tyras fadder. Kunde ju knappast tacka nej till den uppgiften.

Här är hon finaste Tyrafisen i en dopklänning som hela familjen (mamma, Marie, jag och Fredrik) döpts i och hela 67 andra barn på morfars sida! Allas namn är broderade på framsidan av dopklänningen.



Lunchar

Sophie Arding 2012-03-02 @ 12:44:09


Hemma och lunchar just nu. Solen skiner och det är nåt så sjukt fint väder i Halmstad. Inte är jag desto lyckligare för det. Varför inte det då?! Jag JOBBAR idag och får inte vara ute i det fina vädret. Känns helt skittrist faktiskt. Hoppas det är fint i helgen så jag får lite sol på kinderna då istället. Eller iallafall på Söndag då jag jobbar halva lördag.

Snart är det helg

Sophie Arding 2012-03-01 @ 22:10:48

Som sagt, snart är det helg! Har jobbat två dagar nu och ska jobba två till innan V och jag styr kosan hemåt för dop. Ska bli mysigt att få träffa släkten och framför allt dopbarnet. Men först, imorgon ska vi dricka lite vin och njuta av att det är fredag.


RSS 2.0