Ny header

Sophie Arding 2009-02-28 @ 14:53:25
Nu har jag äntligen tagit tag i bloggdesignen igen. Det var baske mig på tiden eftersom jag upptäckte att jag haft den i ett år nu snart. Hehe. Vad tycks?

Fyra år

Sophie Arding 2009-02-23 @ 13:36:03


Shit, dagarna bara går och man tänker sig inte riktigt för vad det är för dag. Vid lunchen idag kom Victor och jag på att vi firade 4 år... igår.. Hehe.. Dagarna och åren bara springer förbi. När vi väl tänkte efter så har vi haft en alldeles utmärkt fyra års dag, eller snarare helg. Soffan kom, Hasse bjöd på oxfilé, vinst hemma i paly off:en, vännerna, skidor, Entourage maraton och en utmärkt middag med kyckling, klyftpotatis och bea-sås. Kunde knappt blivit bättre. Nästa år är det 5 år och då hade vi tänkt fira det lite bättre med ett restaurang besök.

Den här är tagen för ca 3 ½ år sedan. Tror det är våran första midsommar tillsammans.

Hundra - Noll

Sophie Arding 2009-02-22 @ 16:53:39


Helgen har varit lite speciell. I fredags fick vi våran efterlängtade soffa som jag och Victor satt och mös i hela kvällen. Igår kom Victors far upp på besök. Han köpte oxfile som vi åt till lunch. Vilken lyx va?!  =) Jag tonade håret på Linda som också var här och vi allihop skulle sedan kolla Halmstad hockey spela play off. Victor var jättebra och gjorde 1 mål och typ 4 assist. Vilken målfest det var då HH vann med 12-1.

Såhär såg vädret ut i halmstad igår. Vi fick pulsa, i riktigt djup snö, i våra pumps ner till stan när vi sedan skulle ut på kvällen.

Käärlek!

Sophie Arding 2009-02-20 @ 16:57:50

Katla

Sophie Arding 2009-02-18 @ 16:23:05


Har haft en helmysig helg hemma i Huskvarna. Jag och söta Johanna var på relaxen i måndags och chillade och snackade massa skit. Så mysigt var det och även Benita var med på ett hörn trots att hon inte var närvarande. =)

Idag har jag bjudit Anna och Emma på pannkakor. Vi har även gjort lite Alba och andra uppgifter i affärsredovisningen. Victor är i Vimmerby och ska spela play off. Det är bäst av tre matcher som gäller nu om de ska gå vidare till kvalet. De andra två spelas lördag och söndag. Ska därför laga Taco och kolla film hos Anna ikväll. Nu blir det disk och högläsning ur Katlas dagbok.

Hjärtedagen

Sophie Arding 2009-02-14 @ 16:02:09

Som kärleks veteran man är så firade inte jag och Victor alla hjärtans dag idag. Det blev istället en ros och en god middag igår eftersom jag skulle hem till Huskvarna i helgen. Vi hade förmodligen inte firat det på något större, eller annat sätt idag heller för den delen. Vi anser att denna dagen bara är för nykära.

Idag, som sagt, har jag kommit hem hem. Skulle gått på relaxen med Johanna, men det var fullt (dumt av oss att tro annat) så vi åkte ner till Waynes och fikade istället och gick en sväng på stan. Fattig som man är kunde jag ändå inte hålla mig ifrån shopping. Blev ett par nya svarta byxor, ett linne och en tunika. Nu blir det att leva på nudlar resten av månaden. Relax kommer det bli på måndag istället. Längtar!

Ikväll blir det god mat med familjen och sedan Band of brothers. En önskan från bror som helt har snöar in sig på allt vad har med militären att göra. ;) I like!

Här är han ju!

Sophie Arding 2009-02-08 @ 13:56:53

Melodifestivalen

Sophie Arding 2009-02-08 @ 13:38:31


Det här är ännu en anledning till varför vi bojkottar melodifestivalen år efter år, efter år. Man kommer få höra låtarna tillräckligt mycket på radion sen ändå. Igår blev det istället film och en hel del enourage avsnitt. Mycket bättre underhållning.

Fick samtal från EM i veckan med. Vår soffa är beräknad komma om ca två veckor. Nu är det nära. =)

Tillägnat bror

Sophie Arding 2009-02-06 @ 16:35:10


Denna veckan har gått i raketfart och vad har jag nu gjort..? Skola, skola och skola. Har bannemig inte gjort något annat. Var på ge-kås i måndags (inlägg om det kommer senare) och kåren en sväng i onsdags, annars zero. Vad har då min bror hittat på denna veckan? FÄLTVECKA!! Tjoho. Det här inlägget är endast för den medlidan jag har för honom och vad han har fått utstå denna veckan. Trots min korta vistelse i lumpen, hann jag med en sväng ut jag också. Det är ingen lek ska jag säga. Hoppas få höra av honom snart och se hur han har haft det.

Bilden ovan är på mig och Eva i luckan i den utsökta M90:n och stridsväst (som var helt omöjlig att sätta ihop), nedan är Eva med den fina pingvin-skyddsvästen.



RSS 2.0