Beställning

Sophie Arding 2007-10-24 @ 22:01:21
Skyndade fynda på asos.com innan de avslutar sin rea. Klickade hem dessa två plagg som jag tyckte var eorhört prisvärda. Skjortan kostade £8 och kjolen med paperwaist bag kostade endast £5. Mycket överrenskomligt tycker jag.

    

Tittar just nu på top model sthlm och måste säga att jag blev helt förälskad i klänningen Margarita hade på sig under Rules by Mary plåtningen. Den kommer jag definitivt klicka hem eftersom den inte var så värst dyr.. som tur är. =)



Ciao!

1 dag kvar

Sophie Arding 2007-10-18 @ 15:29:19
Imorgon ska jag äntligen åka hem till Huskey igen! Ska bli så jäkla roligt att träffa alla igen, men framförallt att  komma hem till gamla huset och mamma och pappa! Syrran ska bli skoj att träffa igen. tror inte jag träffade henne i somras när jag var hemma, så det måste ha varit mer än ett halvår sen vi sågs sist.

Får ju ta och redovisa mina fynd jag gjorde på Ge-kås. Bara en liten del av allt jag köpte. Många fina saker till så billiga priser. Mmm.
Bild 1: Flytljus i diamantform. Lila och svarta, fina till mitt nya vardagsrum. =) 3 ljusstakar som jag kommer hai sovrummet på en hylla som inte är köpt än och 3 st blickljus med jättefint mönster. Vet inte var de ska stå ännu.
Bild 2: Julstrut och snöbollar. Ska tändas i fönstrena när det är första advent. Inte länge kvar nu.
Bild 3: Lampskärm. Eftersom min andra var helt knölig vågade jag inte ha den tänd, kanske börja brinna, så det fick bli en ny. (blomman står där inte längre utan är ersatt av mina två plastorkideér jag även köpte där, men ingen kruka till, så den har kommit till nu i efterhand.

1    2    3

Bild 4: Sänglampor. 2 för 100 kr. Passade mig bra eftersom de andra jag tittat på skulle kosta typ 300 kr/st. Köpte även det svarta underlakanet. Det är ett dra-på-lakan, skitsmidigt!
Bild 5: Köpte blusen jag har på mig och även strumporna. Hade detta till skolan igår med övrig outfit.

4    5

Ikväll blir det packning, lite städning och Ally mcBeal. Men nu blir det först lite mellanmål med en stor varm kopp choklad och knäckemackisar. Så gott!

Ciao!

Ullared

Sophie Arding 2007-10-16 @ 11:12:20
Wohoo.. Snart bär det av till ullared med Hanna. Har en hel lång lista skriven, så jag hoppas kunna fynda lite nytt till hemmet. Alltid roligt med förnyelser. Skönt är också att jag inte har begränsat med pengar att handla för denna gången.

Kommer lägga in lite bilder från helgen lite senare ikväll eller så kommer dem imorgon. Detta är iaf min shoppingoutfit för dagen.



Jeans: Nudie -solo
Skärp: Mormors gamla
Linne: Acne -present
T-shirt hood: Hm
Skor: Converse -Usa
Skinnjacka: från Gbg

Ciao!

kvällens

Sophie Arding 2007-10-13 @ 18:21:58
Snabbt lägger jag in kvällen outfit. Detta är kjolen jag sydde om idag. Nu ska jag iväg och handla mat.



Ciao!

Sjukt nöjd!

Sophie Arding 2007-10-13 @ 15:37:26
Obs obs obs... Gott att jag valde rätt färg! Är för övrigt sjukt nöjd!!

Gräsänkling

Sophie Arding 2007-10-13 @ 15:31:56
Victor är i stockholm och jag är ensam hemma. Hade bestämt att jag skulle följt med Caroline och Elin och kollat på Rögle igår, men pallade inte det. Var hemma och kollade idol istället. Däremot fäljde jag med dem till Torstens efter matchen. Tog ett glas vin och sedan gick hem. Det var lite folk ute och i ålder 88-89 så det var inget för oss. Som sagt är jag gräsänkling i helgen vilket för med sig både fördela och nackdelar.
Fördelar: Jag får se vilket program jag vill på tv (mycket viktigt), jag kan sitta och bajsa med dörren öppen och jag kan även föna håret efter jag duschat iförd endast trosor. Ingen ser mig!
Nackdelar: Jag saknar victor, det är ensamt och jag blir sämre på att sköta mig själv såsom laga mat till mig själv.
Som tur är kommer han hem imon och förhoppningsvis styr upp mitt liv.

Började dagen idag med en power walk på 45 min. DUKTIGT! Har skrivit ett avtal med mig själv att göra det varje morgon istället för att sova. Har sovmorgon varje dag förutom fredagar så det gäller bara att jag tar mig i nacken och går ut istället för att ligga kvar i sängen. Har sedan varit nere på stan en sväng och köpt ett blixtlås. Skulle va till min pennkjol som jag ska sy om. Sy in den i midjan, vilket betyder att jag inte kommer komma i den om blixtlåset inte är längre över höften. Den blev för övrig väldigt lyckad, så nu kan jag ha den ikväll. Jippie! (bild kommer senare) Jag har hunnit laga lite mad. Stekt bacon och svamp med färskpasta till. Underbart gott en lördag som det här. NOT. Ikväll blir det en riktig girls night (out). Ska laga middag med Caroline och Emelie och efter det blir det kanske seriös utgång. Får se hur vi känner för det. Jag börjar känna mig lite taggad faktiskt.

Nu kommer det blir lite att göra i skolan igen. Som tur är är det utspritt och hamnar inte på samma vecka. Nk prov, matte prov, engelskaboken ska läsas ut och snart blir det även religion prov. Nu kommer verkligheten ikapp mig igen efter några veckors stillhet.

På måndag kommer även familjen hem. Ska bli så skönt att äntligen åka hem till huskey nästa helg. Första gången sen mitten av juli, så det är allt på tiden. Kommer även inkassera diverse produkter som min mor har varit så snäll och köpt till mig. Hon e för snäll! Önskar dem en lycklig resa hem från NY!

Ciao!

Love today

Sophie Arding 2007-10-09 @ 13:28:32

Wallin/Ardings största problem de senaste 2 månaderna (minst): Mika - Love today.


Sammanfattning: I fredags drabbades vi minst tre gånger av denna låt, för att sedan spelas minst 3 gånger till i lördags. Inte för att jag tycker den är dålig, det blir bara lite tjatigt att höra den typ 10 gånger på en helg.

Problem: Grannen under oss brukar spela musik på hög volym om helgerna. Tyvärr har han bara en skiva som han spelar om och om igen. Börjar med Mika - Love today och sedan andra spåret kommer Red hot chilipeppers. Detta kan medföra viss irritation efter minst 5 helger i rad, fredag och lördag kväll, 3-4 ggr om kvällen. Det började för så länge sedan att jag till och med när jag jobbade. Skulle upp och jobba söndagen kl 7 och vad väcks jag inte av kl 03.30 lördag NATT?!?!?! Mika med Love today. Blir man inte liite irriterad då?

Problemlösning: Vi har funderat på att göra en ny skiva till honom och skicka in genom brevinkastet så vi kan få lite ny musik några helger framöver. Som en fin liten hint om att han spelar samma musik varje helg.

Annars har helgen varit lugn och skön. Vi var i Båstad i lördags och kikade. Har inte varit i båstad mer än den gången vi hämtade Johanna när vi skulle till Halmstad. Nu var vi nere i hamnen och gick och himlen var blå och solen sken. Det var så fint. =) På kvällen hade vi bjudit ner Johanna och Andreas till middag. Åt potatisgratäng med Fläskkarré och skulle varit rödvinssås till men den blev misslyckad, så jag fick göra beasås istället. Åt glass med bär till efterrätt. Spelade geni som jag och victor tog hem 2 av 3. Gott! =P

             

Söndagen gick bara åt att slappa hemma. Victors match var inställd så han gick och kollade Rögle istället. Jag kunde va hemma och få en lugn stund för mig själv.

Har gjort om lite i vår lilla lya igen. Nu när det börjar bli mörkare ute var jag tvungen att byta ut min ljusgröna inredning. Nu är nya färgen: Lila! Här får ni en liten smyg peek..

    


Ciao!

Lingon och Idol

Sophie Arding 2007-10-05 @ 18:47:22
Har haft den oturen att två lektioner varit inställda både igår och idag. Så tråkigt att inte ha något att göra. Suck suck. Får väl igen senare när allt istället kommer på en gång. Idag har jag iaf inte uträttat mycket. Eller jooo. Hade först engelska lektion, gick hem och städade hela lägenheten inför lördag. Har efter det sytt iordning hela sofföverdraget. Är inte färdig helt eftersom jag vill tvätta det innan jag sätter dit det ordentligt igen och eftersom tvättiden inte är förrän torsdag nästa vecka så får det va lite halvditsatt sålänge. Nu sitter det inte fast med nålar längre iaf. =P

Väntar nu på att lingongrytan och potatisarna ska koka färdigt. En Victor ska komma hem med så vi kan äta. Mm, vad gott det ska bli med riktig småländsk husmanskost. Såklart blir det Idol ikväll och även premiären av Fredag hela veckan. Saknade Hey Baberiba när det slutade så det ska bli kul när de kommer tillbaka med nytt och fräscht material.

Hittade lite roliga och "förfriskade" bilder när jag satt och knappade på telefonen igår. Det är från min och Carolines utekväll för två helger sen. Kul med upptäckter ibland. Har typ 10 likadana bilder till. Haha.



Trevlig helg! Ciao!

Övertygad

Sophie Arding 2007-10-04 @ 11:25:08
Hade tänkt mig starta systuga i eftermiddag. Ska bara ha Nk B-lektion först och sedan ska jag ge mig ut och leta efter tyg. Ska sy om våra soffkuddar hade jag tänkte. Ännu en gång har jag fått sjukt mycket inspiration. Mitt favoritinredarprogram Roomservice hade säsongsstart igår och de gör så underbart fina rum så jag blir nästan gråtfärdig.
Ska även sy i lite kläder som jag inte är riktigt nöjd med. Fålla upp byxor, sy in en kjol mm. Resultat får ni se senare.



Det är strålande fint väder och jag är såklart på strålande humör. Som alltid när solen skiner. Syns dock inte på mina kläder då jag har klätt mig i enbart svart idag. Haha..
Har köpt mig ett par öronhängen med. Silvriga hjärtan. Så söta.

         

Update!
Mammis, Pappis och Fegget har just nu kommit till the LA! Har fått se massa härliga bilder från deras förra destination, which was San Francisco. Sådan uunderbar stad. Bilder nedan.

         

    


Quotation:
Levnadskonsten består inte så mycket i att avlägsna våra svårigheter som i att växa med dem.
-Bernard Baruch

Ciao!

Snabb review

Sophie Arding 2007-10-03 @ 19:10:05
En liten review från helgen som varit. I fredags kom Victors vän och hälsade på. Vi var nere i Helsingborg och åt middag. Jag åt en jättegod kycklingbit, potatissallad och murkelsås. Väldigt gott. När vi kom hem gick vi och satte oss på Tres Amigos och tog oss ett glas. I lördags var vi på Väla en snabb sväng. Var ju såklart tvungen att köpa en topp till kvällen. Köpte förresten ett par grymt snugga pjux med. Ett par Depeche från Nilson, bild nedan. Åkte sedan hem och kollade film och åt mat. På kvällen var jag hos Caroline, min jobbarkompis, sjöng singstar och hade jättetrevligt. Kvällen gick i stort sett ut på att mobba hennes oönskade vänner som var där. Sjukt kul. I söndags var jag hemma hela dagen och kollade på Tv medan Victor var och spelade match. Orkade mig tyvärr inte ut och kolla, vilket var synd eftersom han gjorde ett mål och en ass.

Idag har jag varit och lunchat med Caroline. Kul att catcha upp det sista jag missade på vägen hem från i lördags. Har såklart haft lektion också. Lite tråkigt att ha i snitt en lektion om dagen. =P Detta var iaf vad jag hade på mig idag. Min underbart vackra Hard Rock café Orlando t-shirt och mina favorit byxor. Göött!!



Boy, am I lucky! Ikväll är det min Tv-tittarkväll igen. Fullspäckat ända fram till 22.30. Var tvungen att ladda med en stoor godispåse från Hemköp. Mums!

Quotation:
Fråga dig ibland på fullaste allvar om de människor som du umgås med lyfter dig eller drar ner dig.
-Richard Jahnke

Ciao!

Cocido

Sophie Arding 2007-10-02 @ 16:15:00
Mitt huvud kokar!
Har suttit och räknat minst tusen mattetal idag, så nu är jag helt slut. Ska koppla av med lite sömnad istället. Har mitt "lilla" lapptäcke som ska göras färdigt. Har äntligen tagit tag i det igen efter ca ett år. Nu är det allt på tiden.
Men innan dess ska jag göra mig en stooor varmt kopp choklad! Mmm.

image184

La familia está en San Francisco ahora, y yo estar mucho avundsjuk..
Visar prov på min spanska. Mohaha.. Var jag verkligen värd ett VG Irma?

Buenas Noches!

RSS 2.0