Resultatet

Sophie Arding 2009-05-31 @ 21:26:16




Update: Mina kära vänner kan förvänta sig ett samtal från Studion eftersom jag skrev upp era namn och telefonnummer. Hoppas det gick bra!

Slappe

Sophie Arding 2009-05-31 @ 09:58:06


Vilken superhelg. Tentan blev dessvärre som förväntat. En stor massaker!! Ett under ska ske om jag ska kunna få godkänt på den. Kvällen blev desto roligare. Hemma hos Sofia blev det förfest, jag var nyfiken att se om mina gymnastik skills fortfarande satt i och minsann... Det gjorde dem. Ställde mig i brygga och på händer. Skit kul. =) Fortsatte kvällen på Bond.

Igår var det superväder och jag, Emma, Sofia, Victor och Niklas satt på bakgården och stekte. Senare stack jag och Emma ner till stranden för ett premiärdopp i havet. Det var förvånandsvärt varmt. Grillning på kvällen och en långpromenad runt stan.

Idag ska jag ner till Malmö och leka modell för en dag. Shit, vad jag kommer känna mig obekväm i den situationen. Får se om jag kan visa ågot resultat här senare. Bilderna ska tydligen vara riktigt dyra.



Nedräkning

Sophie Arding 2009-05-28 @ 20:09:53


Då har man inte varit aktiv på datorn under det senaste taget. Nu är det tentaplugg för fullt som gäller hos Wallin/Arding. Har suttit konstant, dag ut och dag in med huvudet i böckerna och känner mig helt krum i ryggen nu. Jag lever fortfarande men imorgon är det dagen D!! Hoppas på en inte allt för stor massaker imorgon.

Bjuder på en bild från Stockholm på snubben och mig. Vi lyckas titt som tätt klä oss precis likadant. Helt otroligt!!

Söndagsutflykt

Sophie Arding 2009-05-18 @ 18:28:58


Hemma ensam hela helgen och alla mina vänner var hem, hemma. I söndags tog jag mig en lång promenad på 1½ timma längs nissan med en glass. Victor var i ljungby på avslutningsfest med laget och när han kom hem fixade vi en sallad, köpte grillad kyckling och åkte upp på galgbergen och satte oss och åt. Mycket bra avslutning på helgen.

Lägenheten vi kollade på låg perfekt till nere i stan, men den var så gammal och sliten att vi avstod. Vårat avgörande måste jag erkänna kom då vi frågade vad den kostade och han sa att det varierade beroende på vem man frågade.. Fråga: Ska det vara så?

Middag hos Dennis

Sophie Arding 2009-05-12 @ 12:35:06




I lördags var jag och Victor bjudna till Dennis på middag. Han fick bjuda igen för alla de gånger han har ätit hemma hos oss. Hehe! Vi blev ju såklart bjudna på oxfilé, som jag för övrigt fick tillaga, och det var jättegott! =) En lyckad och jättetrevlig kväll!!

Igår var vi och kolla på lägenhet!

Overallsinvigning

Sophie Arding 2009-05-11 @ 10:21:56


I fredags var det dags att inviga våra overaller. Började kvällen med en välkomst drink som innehöll bland annat bruna bönor och sedan hade vi frågelek om vad som hänt ettorna och tvåorna. Svarade man fel fick man ta en shot. Samtidigt hade killarna i tvåan fyllt vattenpistoler med spad från surströmming och gick och sprutade ner oss. Det luktade skit!! Vi fick även ett ägg i början som skulle vara våran bäbis och som vi skulle ta hand om under hela invigningen. Jag stod mest och kollade på och skrattade åt alla när de började kasta äggen på varandra. Kan ju tillägga att jag kom hem med renast overallen av alla. Den luktade som sagt bara lite surströmming. Vi hade många stafetter med ölhävartävling och vårat lag vann inte en enda gång.

Underbar helg!

Sophie Arding 2009-05-06 @ 19:11:28

Fredrik står på andra raden nerifrån, 3:e man från höger.



Nu är jag hemma igen och har gått några dagar i skolan. Efter en så lyckad helg har jag haft svårt att acklimatisera mig hemma igen. Helgen har verkligen varit supermysig. Vi åkte upp allesammans i fredags och gick ut och åt på vår favorit restaurang jämte vandrarhemmet som vi bodde på. Gick ut på en pub och tog ett glas vin efteråt.

I lördgas tog jag och Victor tunnelbanan in till stan och sprang en snabbis innan vi gick upp till slottet där vaktombytet är. Det var strålande sol och bror var så duktig. Har aldrig sett en pågång/avgång nångång så det var jätteroligt att se. Speciellt när brorsan var med. Sprang resten av dagen på stan och jag köpte två tröjor på Zara och Victor köpte två chinos på PUB.

Kvällen åt vi ute igen på ett ställe nära vandrarhemmet. Söndagen åkte vi återigen in till stan och sprang det sista på stan. Kollade Fredriks avgång och tog en massa bilder. Efter det väntade en låång bilresa ända ner till Halmstad.

Som sagt det blir mycket lumparsnack, men jag är ju såå stolt. Och trots allt är det ju på grund av bror som jag fått göra dessa resor.

RSS 2.0