Jul i Huskvarna

Sophie Arding 2007-12-29 @ 00:22:23

Det har varit MASSOR med julmat, paket och singstar under min tid hemma. Har varit jättemysigt och snart ska vi till Sälen över nyår och ha ännu roligare. Tråkigt nog kommer inte min lilla älskling, som jag by the way saknar jättemycket nu, kunna följa med. Han kommer fira in det nya året i Ängelholm istället.
Här är iaf lite bilder från veckan som gått.

image279

Det är singstar på liv och död här hemma!! Vi tar det på fullt allvar..

image280

Syrran klämmer i

image281

Älskling var också med och sjöng

image282

Älskling och jag på julafton

image283

Julamaten

image284

Julasnapsen


Dan före dopparedan

Sophie Arding 2007-12-23 @ 17:56:24
image278

Alla klappar är handlade. Granen är klädd och ikväll ska jag till Victors pappa på julfest.

GOD JUL PÅ ER ALLA!!

Sista skoldagen

Sophie Arding 2007-12-20 @ 19:27:17
Idag hade jag sista lektionen = sista betyget. Har höjt mig i ALLA ämnen jag läst. Så skönt. Då har jag inte gått i skolan i onödag iaf. =) Ikväll ska jag till Torstens med Caroline. Kanske fira med ett litet glas vin?!

Det här har jag på mig ikväll.



Blev ett snabbt inlägg idag i all hast. Ska nämligen vara klar om 5 min. Skynda skynda.
Blir bättre imorgon. Promise!

Nyårsblåsan

Sophie Arding 2007-12-18 @ 17:53:51
Har knåpat ihop min önske-nyårsoutfit. Skulle inte vara fel att ha tillgång till pengar i en oändlighet...

image278

Det mesta har jag hittat på asos.com

3:e Advent

Sophie Arding 2007-12-18 @ 17:49:21
    


Nu har jag tänt mitt tredje ljus. Även det tände jag två dagar för tidigt annars hade de andra bränt ner för långt. Lite petig med det. =P Varje kväll värmer jag glögg och knäcker nötter. Börjar få riktig julstämning nu.

Har gjort en önskelista till nu. More inspiration!

image274

1. Korsett-topp (denna i sammet från Beyond Retro)
2. Snörskor från Dries van Noten
3. Jordgubbshalsband från KyssJohanna
4. Sängkappa
5. En svart klänning (3-kvarts eller långa armar)
6. Bäddset
7. En snygg vardagsväska (Balenciaga)
8. Armband med djurmotiv (asos)

Julfest

Sophie Arding 2007-12-17 @ 19:27:49
I fredags var vi i Tyringe på julfest. Det var lagmedlemmar med sina respektive. Vi hade bokat in oss på ett vandrarhem så vi skulle slippa köra hem under kvällen. Victor, Jenberg och Niklas åkte i förväg och tränade och jag och girlsen åkte efter. Vi möttes av ett råpyntat hus. De hade massor av lysande tomtar och slingor över hela fasaden. Värdtanten kom och öppnade åt oss fullt utsmyckad i tomtedräkt och en pytteliten tomteluva. Paret som ägde vandrarhemmet var ursöta. De kokade glögg och ställde ut åt oss, vi fick lakan och handdukar, på morgonen fick vi stor frukost och vi behövde inte städa rummet själva när vi skulle lämna.

Nu till själva middagen. Styrelsen bjöd på en jättestor exotisk planka där det var massor av godsaker att välja på. Kvällen fortsatte med julklappsutdelning. Alla i laget hade dragit ett namn som de skulle köpa en julklapp till. Victor drog andre tränaren och köpte simring och armringar. Bakom ligger en lång historia som jag förmodligen borde hålla tyst om. =P Det var många internskämt som vi tyvärr inte alltid fattade, men de flesta kunde man föreställa sig rätt bra själv utan att behövt varit med. Victor fick en pistol med plaspilar och plasttunnor av målvakten. Anledningen var tydligen att han siktade dåligt. Alla boys och girls var iaf mycket trevliga och jag hade en skitrolig kväll.

         

         

Efter ett tag började det gå överstyr och av någon märklig anledning var helt plötsligt alla killar utan skjortor med bara överkroppar. Fåfängda hockeykillar? Måste även tillågga att komössan var ett hett objekt under kvällen. De flesta hade den på sig mer eller mindre.

        



Snart är det dax

Sophie Arding 2007-12-14 @ 10:01:02
Uppe som vanligt 07.15 för att kolla på julkalendern. Sjukt rolig. Det är iskallt ute och fest ikväll. Har massor att göra nu på förmiddagen innan naturlektionen. Måste ut på stan och fixa lite saker. Jag har även drabbats av en väldans beslutsångest. Vad ska jag ha på mig ikväll på julbordet? Samma dilemma varje gång. Har lovat Linda att vi ska köra klänning men nu börjar jag bli osäker. Hade först bestämt mig för en svart slimmad klänning, som jag har idag på bilden nedan, med en biker-look-a-like tröja över, men bestämde mig för att inte ha det till slut. Nu har jag min blå ballongkjol med hög midja, den svarta klänningen jag sydde om i veckan eller mitt favorit plagg, de svarta byxorna med hög midja från Filippa K. Aaaahh..

Anyway, idag har jag satt på mig tjockiströjan som jag ska gosa i hela dagen. Mmm. =)

    

Klänning under: Gina Tricot
Kofta: HM
Skärp: HM barnavdelning
Leggings: Ge-kås
Skor: Köpta i USA

Lucia

Sophie Arding 2007-12-13 @ 09:40:25
image259


Var uppe 06.45 och tittade på det märkliga lucia tåget på kanal 2. Det var förvånandsvärt få tärnor med och killarna som stor utstolpade mitt i ledet lite här och var vet jag inte vad de skulle föreställa. De hade någon folkdräktsaktig sak på sig. Var är mitt lucia tåg med många tärnor, stjärngossar och tomtar? Ne, det bästa lucia tåget jag varit med om är AD:s, som jag dessutom själv var med i. Inget slår AD:s lucia tåg!!! Never..!!

Blev ändring i schemat igår när Linda ringde och ville äta mat tillsammans. Tog med Kebaben och åkte hem till henne istället. Sjukt trevligt var det. Skönt att slippa sitta ensam hela kvällen.

Nu ska jag sätta mig ner och skriva mitt arbete. Jag måste säga att jag jobbar bäst med kniven mot strupen, kanske för att jag är tvingad at sitta ner och inte hatta runt.

Lussevaka

Sophie Arding 2007-12-12 @ 18:09:14
Den struntar jag fullständigt i. Jag ska tillbringa min kväll hemma i soffan och äta en saftig kebabtallrik. Mmm. Jag har istället bestämt mig att gå upp tiidigt i morgon och se Luciatåget på tv och få lite mer jul-inspiration. Start 06:30. Nej, ikväll är det min kväll. Vänner, roomservice gör om Zäta och Emmas kök, Top model final och sedan Fråga olle. Kan det bli bättre?! Är hemma helt själv också för Victor är iväg långt bort och spelar match, kommer inte hem förrän i natt någon gång. Jag får alltså göra preciis vad jag vill och jag får se allt som jag vill se. Självklart är det trist att vara hemma själv, men bättre det än att se honom sitta spela cs hela kvällen som jag dessvärre får göra resten av de andra kvällarna. Huah.

image260

Kan glädja mig åt mitt VG jag fick i slutbetyg i engelska. Låg nära Mvg, men räckte inte riktigt till vilket är rätt surt. Men är glad för mitt höjda betyg, vilket betyder att jag inte gått i skolan för inget. =D


Vad göra?

Sophie Arding 2007-12-12 @ 10:59:09
Mina kära hyasinter! De hänger åt alla håll. Vad ska en människa som inte orkar köpa blompinnar göra åt det? Förslag är välkomna..


Nu är det inte långt kvar minsann. Hade mitt sista prov igår. Matte nationellt i 3 h. Var sådär pigg efteråt och det råkade jag ta ut på närmast möjliga. Stackrs Victor! Nu är det bara ett arbete som ska vara klart till måndag som jag inte börjat med. Dags att sätta igång minsann för i helgen finns ingen tid. På fredag är det julbord i Tyringe och på lördag är vi bjudna till Kristianstad till en i Victor lag. Alltså blir det hockey umgänge hela helgen och man måste hålla sig tillräckligt pigg och fräsch båda kvällarna. Undrar om jag kommer orka med. =)

Min bild idag blev lite mongo. Ser ut som någon kobent sak. Till detta blir det mina stövlar, som jag by the way älskar, och min nya KAPPA. Javisst, tro det eller ej men jag har hittat en. Så glad. Bild kommer senare i veckan eller ännu längre. Haha!


Glögg

Sophie Arding 2007-12-10 @ 16:48:57
Den godaste drickat som existerar på jorden måste vara glögg. Jag kommer köpa på mig ett par flaskor i kväll efter mattelektionen för att sedan kunna frossa i den himmelska drycken resten av kvällen! Synd bara att jag inte hunnit baka några lussebullar än och det är inte tal om att köpa ett par heller utan hemmagjorda ska det vara!
Obs. Blossa glögg ska det vara..


image255

Önskelista

Sophie Arding 2007-12-09 @ 19:50:18
image254
Min önskelista:
1. OBH nordicas Chili serie
2. Svart tallriksset 18 delar, IKEA
3. Filofax i svart skinn
4. En vit stickad halsduk med vantar
5. Armani parfym
6. Moulin Rouge film dvd-format
7. Långt hår!

More to come.....

2:a Advent

Sophie Arding 2007-12-09 @ 15:24:10


Helgen har varit lugn och mysig. Tyvärr har det inte kommit en enda snöflinga på hela månaden. I fredags  var det Idol final. Victor skyndade hem från träningen med Niklas och jag hade förberett mat så vi kunde äta till finalen. Linda kom vid nio tiden efter hon slutat jobba. Att Marie vann tycker jag var kul, men jag hade gärna sett Amanda som vinnare. Båda två var oerhört bra och det var väldigt jämt. Kul, kul! Efter spelade vi geni. Jag och Linda vann! Sjukt kul eftersom Victor och Niklas trodde de skulle kissa hem segern. HAHA! Vi gick ner till Tres en sväng och tog ett par glas men gick hem och la oss vid 2-tiden.

Igår var det meningen att vi skulle åkt till Köpenhamn och gått på jul marknaden. Vi var rätt sena på morgonen och kom inte ner till stationen förrän halv 1 och tåget gick vid kvart i 2. Tyckte vi skulle komma ner för sent så bestämde oss att strunta i det och gå hem istället. Jag åker nog ner själv någon dag. Vi gick istället ut och åt middag på M&M.

Idag har jag suttit klistrad framför tv:n. Det har varit massor med skidor hela morgon och förmiddag. Eftersom jag tycker det är kul att titta på skidor, har det inte blivit mycket annat gjort. Resten av kvällen kommer nu bestå av en massa mattetal.

Har fixat om min svarta klänning lite och den är nu ett alternativ till julmiddagen nästa fredag.

Före                  Efter

    

Hittade det här fina scofield-armbandet på HM när jag var där en snabbis i fredags efter skolan.


Försenad 1:a advent

Sophie Arding 2007-12-04 @ 18:16:13
Måste såklart lägga ut bild på vårt första tända adventsljus. Vad mys vi har det här hemma. :=) Har även köpt och planterat vita hyacinter i mina nya krukor.

    

Min klippning blev väldigt vågad. Frisören jämförde den med Josefine Crawford. Andra säger Robyn. Uäsch! Sa till henne att jag ville göra något drastiskt och det blev det, minst sagt. Hon sa det var deras senaste egna klippning ur deras kollektion så jag får väl tro henne. Haha. Visar ett litet smakprov bara. Måste verkligen vänja mig vid detta innan jag blir nöjd med det. Haha.



Klipp

Sophie Arding 2007-12-04 @ 09:02:43
Nu är ett prov avklarat. Skönt. Nu har jag naturprov på torsdag och matte nationellt på tisdag nästa vecka, så det blir bara läsa, läsa, läsa hela veckan och helgen. Fast på lördag har vi bestämt att åka till Köpenhamn och gå på julskyltning så då blir det inget. Åh, det ska bli så mysigt att åka till danmark. =)

Idag har jag beställt klipptid på dyraste salongen i Ängelholm. Hoppas verkligen de lever upp till sina priser, annars blir det inget återbesök där inte. Börjar bli lite nervös nu som jag alltid blir innan jag ska klippa mig. Haha!

Matilda: Svar ja. =P De hade dem kvar detta året.

image246

Grymt snygg frill by the way!

RSS 2.0