Bättre sent....

Sophie Arding 2009-01-29 @ 18:55:56

Nu är det dags att uppdatera igen efter att ha fått några förfrågningar om jag fortfarande lever. Jag gör det, har bara inte hunnit med att sätt mig vid datorn. Jag har under dessa veckor hunnit med att umgås mycket med mina söta vänner, relaxa med mor och syster och även lite shopping. Ovanför har ni mitt nyaste fynd. Kofta från Vila för endast 120:-.


I helgen ska jag och Victor (tloml) ha en helg helt för oss själva. Äta god mat, kolla film och bara umgås. Man behöver lite kvalitetstid för sig själv ibland och nu var det länge sedan. Bilden ovan är från nyårsafton. Lite sent, men det får ni stå ut med. Nu ska jag laga kycklingfilé och pasta. So long!

Examen

Sophie Arding 2009-01-17 @ 14:56:25

Hej, jag har tagit examen! =D

Back to life again! Har haft tentaperiod nu, men det är äntligen över. Förhoppningsvis har jag klarat en tenta av de två jag skrivit. Hehe! Helt tom i huvudet efter fem timmars tenta tog jag bilen och åkte hem till Huskvarna igen. Denna gången var det dags att fira Matildas examen. Grattis grattis!! Jättemysigt att träffa alla igen och vi fick jättegod marängswiss (hur det nu stavas) och hemmagkord chokladsås. Så mumsigt och så fint dom har fått till det i sin lägenhet. Det dracks en hel del vin och en massa skvaller om både det ena och det andra.

Idag har jag och pappa varit ute med farmor och köpt henne en ny tv. Vill med ha! Får nöja mig med vår nya soffa så länge. =P I eftermiddag ska jag ner och fika med Johanna på Arosfortet och hoppas på att Benita också kommer förbi en sväng innan hon flyttar ner till Kalmar.


Ett kärt återseende

Sophie Arding 2009-01-09 @ 18:09:11
 

Som alla vet, som känner mig väl, är att jag kan få vissa beroendeknäppar ibland. Jag kan få för mig att jag vill se en film eller i detta fallet en serie so bad, att jag till slut blir helt tossig på det. Under min sista höst i trean hade jag Moulin rouge som offer. Jag kollade filmen nästan varje dag efter jag kom hem från skolan. Mitt nuvarande beroende är Stolthet och fördom som jag plöjt igenom X-antal gånger sen jag köpte den i somras. Har varit hemma en tid nu i jul och efter det har jag varit inne i en tentaperiods pluggande. Igår, äntligen, har jag fått återförena mig med den Engelska lantlivsidyllen igen. 4 avsnitt avklarade och två återstår. Vänta bara 1.06 min in i klippet. Mmmm.

Lite motivation tack!

Sophie Arding 2009-01-07 @ 13:47:34


Jahopp. Idag gick jag upp halv 10 och skulle börja plugga efter frukost. Jag har sedan dess gått igenom ritteknikens två kompendier och..... inget mer. Jo, jag har pratat i telefon med både Anna och Monika, läst igenom Victors arbete på 14 sidor, lagat misslyckad köttfärsås och surfat. Alltså allt som jaqg egentligen inte borde gjort, men jag har helt tappat min motivation. Hur kan få fram den igen? Vad gör ni för att motivera er?

Lovade visa lite bilder från dopet med, men eftersom prällen sa till oss att vi helst inte skulle fotografera under akten. Detta var för att det skulle förstöra Känslan och såklart lydde Sophie, paragrafryttare nummer ett, detta och det blev bara ett enda suddigt kort, smygtaget och utan blixt. De (fadder Victor, pappa, mamma, dopbarn och fadder Paulina) står till och med gömda bakom pianot och tavlan där psalmnumren sitter. Satte mig ändå längst fram för jag tänkte, "här borde man se bra", men ni ser ju hur det gick. Duktigt!!

Jag har även funderingar på att åka hem till Huskvarna en sväng imorgon. Stannar isf kanske till lördag. Behöver komma bort lite från lägenheten och hjälpen från pappa är alltid nödvändig. Imorgon bestämmer jag helt hur det blir.

Tillbaka till verkligheten

Sophie Arding 2009-01-05 @ 18:12:34


Nu har du haft ledigt alldeles för länge hör jag en röst säga i mitt huvud. Damn, nu har jag behövt komma tillbaka till verkligheten igen. Nu har jag tillräckligt dåligt samvete över att jag inte pluggat något under lovet så det får vara nog. Lite ledigtmåste man ändå ta sig! Iaf, nu har jag tagit tag i skolan igen och har suttit hela dagen med massa instuderingsfrågor. Trist, men det behövs göras.

Idag är det -8 grader och strålande sol. Vilken vinterkyla. Jag satte på tjockjackan, mössan och tog mig en promenad ner till stranden. Näsan nästan storknade av den kalla luften. Hem och tillbaka till böckerna.
Inatt ska jag och Victor ha hockeyvaka. Ingen hockeyinsatt har väl kunnat missa att småkronorna har gått till final i JWM?! Har bokat tvättid 21-00 så vi har lite att göra fram till halv två när matchen mot Canada börjar. Nu måste jag ge mig ut i kylan och köpa lite kött till kvällen. Wish me good luck!

Nyårsafton

Sophie Arding 2009-01-03 @ 10:58:44

Så var det början på ett nytt år.. igen.. Nya förhoppningar, förväntningar och besvikelse. Nyårsafton firade vi lugnt i Ängelholm hos Victors bror. Vi åt en utsökt trerättersmiddag bestående av bla laxmousse, oxfilé och creme brullé. Hela kvällen gick åt frosseri, bäbismys och Frittes jakt på den perfekta raketbilden då han upptäckt att han hade en fyrverkerifunktion på sin kamera. Hysteriskt roligt!! Syns nog i bakgrunden på bilden till och med. Sedan nyårsafton har jag hunnit plöja de två första filmerna i Sagan om ringen triologin och vi har även upptäckt en ny serie, Califonication, som vi kommit halvvägs in. Idag blir det dop och jag ska ha min nya klänning från Soaked in Luxury. Bilder kommer nog senare, eller om ett par dagar eftersom jag är lite efter.

RSS 2.0