År 2008 i bilder

Sophie Arding 2008-12-31 @ 14:58:57
Precis som Elin Kling har jag gjort ett kollage av mitt 2008. Ha nu allihop ett gott slut på året.

GOTT NYTT ÅR!

Liv i jultid

Sophie Arding 2008-12-29 @ 20:23:02


Nu är vi hemma i Halmstad igen. Julen har varit mysig och juldagen blev hellyckad!! I julklapp fick jag massa fina saker, bland annat: Extern hårddisk till min lilla dator, sällskapsspel, boda nova glas och en massa bidrag till vår framtida soffa. Juldagen var vi traditionsenligt hemma hos Benny. Tyvärr var det en färre skara än före juldagar. Vi kom, helt oväntat, in på Karlssons direkt utan att behöva köa och hade hur kkul som helst där inne. Lätt den bästa juldagen ever. =) Innan hemfärden har en hel del spring på stan, träff med släkt och vänner hunnits med.


Idag har jag och Victor rekat igenom alla möbelaffärer i hela Halmstad nästan. Vi hade bestämt oss för en soffa från Chilli, men ändrade oss och valde en på Europa Möbler istället. Det bästa var att den var på kampanj med. Hur fin som helst, men jag undrar hur vi ska få plats med den i vårat lilla skyffe. Haha! Köpte en svart ryamatta också som var på halva priset. Älskar reor! Bild nedan, men i svart-vitt tyg.


Strålande Jul!

Sophie Arding 2008-12-24 @ 12:04:26

Julafton, finally! Det är dagen idag som vi alla har väntat på. Kom som sagt hem i lördags och en hel del har hunnits med sen dess. I söndags var tjejgänget hembjudna till Snuttan på julgröt och julklappsbyte och alla 6 var med. Det var senast i midsommar som vi alla var samlade så det blev en hel del skitsnack och skratt. Så himla mysigt det var.

I måndags var jag, Victor och Dan på stan och sprang. De sista julklapparna lev äntligen köpta. Jag hann även med att plugga lite grann. Snart måste jag komma igång på allvar.

Igår var jag och Victor i Örebro över dagen. Vi hälsade på hans farföräldrar som blev så glada att vi kom. Det var mysigt att träffa dem igen. Har inte varit där uppe på ett och ett halvt år. På kvällen var vi på familjen Wallins årliga dan före dopparedans julfest. Det blev en herrans massa god mat och snaps. En seg start på dagen blev det alltså idag, trots att jag var nykter och körde igår. Julfrukost med nybakad skinka, dusch och nu Ronja rövardotter. Kan det bli bättre?

Ha en God Jul allihopa!

Pryttel

Sophie Arding 2008-12-20 @ 22:14:54


Nu har jag äntligen kommit hem till gamla kära Huskvarna. Det är helt sjukt vad det är skönt att komma hem.
Igår var Victors bror med familj på besök. Vi var nere på stan och åt en sen lunch och gick sedan en sväng där. Åkte hem och fikade lussebullar innan de åkte hem. Efter det var jag ute med Monika och två andra hockey"fruar". Vi gick till Mårtenssons lite senare och mötte upp Victor som var ute med sitt hockey lag. Det var en hellyckad kväll och idag mår jag oförskämt bra.

Kom hem runt 15-tiden och sedan dess har vi donat och fixat här hemma. Vi har tagit fram julpryttel och klätt granen bland annat. Bilden är på granen från förra året.
Har med mig all litteratur hem också, så det blir förmodligen lite plugg de närmaste dagarna. Aldrig blir man ledig från skoaln minsann.

Trött och sliten

Sophie Arding 2008-12-18 @ 15:57:36


Dagarna har rullat på här i Halmstad. Många arbeten och förb eredelser för oppineringar den senaste veckan. Idag hade vi näst sista presentationen av våra projekt. Det är bara opponeringen på Organisationen imorgon kvar. Nu vill jag bara hem till de småländska skogarna! Känns som jag redan har tagit juluppehåll för länge sedan. Har gått lite på halvfart denna veckan.

Victor är iväg med hockeyn ikväll så jag får försöka sysselsätta mig bäst jag kan. Lite film blir det nog och sedan ska jag hämta hem honom inatt. Nu ska jag storstäda, så det är fint när vi åker härifrån.

Bild från Högfjället, nyår 07/08

Lugn söndagkväll?

Sophie Arding 2008-12-14 @ 21:24:47
Trodde jag skulle få en lång och lugn söndagkväll med lite lussebullar att fika när Victor kommer hem från matchen. Nej minsann, jag kommer istället få tillbringa tiden åt att sitta på Halmstads sjukhusmottagning. Stackars Victor ringer efter matchen och säger att, håll i er nu, hans knä blivit uppsnittat av en skridsko så han måste åka och sy när han kommer hem. Doh! Man ska aldrig ta något för givet!

Lampan

Sophie Arding 2008-12-14 @ 16:52:46

Vi har aldrig ägt en riktig taklampa att ha över vårat bord, så när mor och jag var på Ge-kås i torsdags köpte jag en. Rund, litet utställd och svart. Igår fick då Victor, som inte jätteofta håller i ett verktyg, borra hål och plugga cementtaket så jag kunde få upp lampan. Såhär blev resultatet. Visst blev det fint?!
Victor är iväg på sin längsta bortamatch idag, så jag har ägnat mig åt att kolla massa skidor på tv. Nu ska jag äta vörtbröd och dricka lite té. Glad tredje advent!

Pynt pynt

Sophie Arding 2008-12-11 @ 20:18:43


Mitt lilla fönster med stora röda ljus och en hyasint som nu har blivit hyfsat stor. De nedre bilderna är det jag har pyntat, om än rätt så lite. Slängde även in en bild på mina nybakta lussekatter som jag stog och rullade och rullade.

Igår kom min mor ner och hälsa på oss. Vi var och kollade på Victor när han spelade match. Har gjorde ett mål som blev bortdömt, men som absolut var inne. Halmstad vann med 5-3 mot Victors gamla lag. Bra att de slog dem. Hehe. Idag har jag och mamma varit på Ge-kås. Deet var lugnt med folk och vi fick mycket avklarat av det vi hade tänkt oss. Ett super besök. Nu sitter vi och dricker glögg, äter lussebullar och pepparkakor med grönmögelost. Mmmmums!





Älskade känslor

Sophie Arding 2008-12-09 @ 17:17:30
Nu har jag bytt ut vår fina lila färg här hemma. Nu är det istället vit-svart-silver och röd. Så himla mysigt det blev. Bestämde mig för att baka lussekatter idag (förlåt anna men hade inget att göra) på impuls. Vilket himla jobb det är med det alltså. Usch, det blir minsann bara en omgång här. Förstår inte hur Monika orkade stå och rulla över 60 stycken. En riktig fighter minsann. Iaf, när jag var som bäst uppe i det fylldes jag med julkänslor. När julmusiken stod på högsta volym och degen jäste så gick jag upp i förrådet och hämtade resten av julsakerna jag har förutom de som står/hängr i fönstret.Det vill säga inte alls mycket, men det är lika bra att vara ute i god tid eftersom vi snart ska åka härifrån och inte komma tillbaka innan jul. Så tråkigt att sätta upp sakerna sent för att sedan ta ner det igen direkt när vi kommer hem.  Nu har jag iaf en röd julduk på bordet, röda ljus, en söt tomte och tomtemor som jag fått av mormor och morfar och en tomte man har värmeljus i. Det hörrni! =P Hur har ni julpyntat?

Nu é de helg

Sophie Arding 2008-12-05 @ 14:32:05

Äntligen är det helg igen. Hade vårat sista seminarie i organisationen idag. Kändes riktigt bra att bli godkänd på alla tre och inte behöva kompletera något. Nu är det bara två stora projekt kvar innan jul i husbyggnad och organisation.
Om en halvtimme ska jag möta upp Victor för vi ska handla. Skönt med lite sällskap i affären för en gångs skull. Vi ska även ner en sväng på stan och lämna in hans telefon som har flippat ur.
Ikväll är det hockey som gäller. Ladies night då alla damer har gratis inträde och allt. Ska bli kul och se dem möta Värnamo. Får se om Kylan håller sig i skinnet. =P

På lördag ska jag åka ner till Ängelholm och träffa mina kära vänner. Saknar dem så! Jag, Caroline (på bilden) och Anja ska äta mat och dricka vin. Ska bli så roligt. Hoppas ni alla får en trevlig helg!

Slutar aldrig skratta

Sophie Arding 2008-12-01 @ 18:21:03

Matilda gjorde precis en häpnadsväckande upptäckt precis. Vi blev fotade i lördags och är nu med på vimmelbilderna hos Halmstad VIP. Så sjabbig man kan se ut alltså. Haha!

Myshelg

Sophie Arding 2008-12-01 @ 17:52:40
 

I helgen har mina små älslkingar från Huskvarna och Båstad varit och hälsat på. Det har varit väldigt lyckat och det va så himla skoj att ha alla samlade på samma ställe igen. Matilda och Richard kom ner redan på fredagen för de skulle träffa gamla kompiar från stan. Victor och jag hängde på dem och åt ute. Vi mötte sedan upp några ur hans lag som var ute och åt på scandic. Första kändisspanet för helgen var: Jörgen Persson.
Lördagen var Jag, Matilda och Richard nere på stan en sväng. Fikade på vattenporten, jag åt en laxtoast med spenat som inte smakade särskillt bra, och sedan åkte vi och kollade på Victor som spelade med J20-laget. Han har inte tränat så mycket i veckan för han har sträckt ljumsken så han fick vara med dem för att få upp matchtemo i kroppen. Det blev 2-4 och Victor gjorde båda målen. Bilen från Huskvarna stannade till och kollade sista perioden. Vi åt taco buffé på kvällen och sedan satte vi oss ute i samlingsrummet och fortsatte fira. Fick massa fina inflyttningspresenter av alla som kom. Tack ska ni ha!! Vårat kändisspan nummer 2 under kvällen var ingen annan än: Fredrik Ljungberg. Må tro att Johanna var stolt att hon vågade sig fram för en idolbild. =P You go girl!

 

RSS 2.0