Kommentarer

Sophie Arding 2010-11-29 @ 19:31:52
Jag har lite problem med mina kommentarer. Är det fler som inte kan läsa de kommentarerna som är skrivna? Jag tror inte de publiceras på bloggen, men jag kan själv läsa dem när jag loggar in. Jag jobbar på att de ska publiceras igen.
Update: Nu verkar det fungera igen!

Första advent

Sophie Arding 2010-11-28 @ 20:13:41
Ikväll sitter jag och Victor hemma och myser efter hans match. Vi har tänt första ljuset och firar första advent med lite choklad. Snön yr utanför och hoppas ni har haft en mysig första advent!

Yoga

Sophie Arding 2010-11-27 @ 13:23:29
Efter shape-passet idag testade vi för första gången på Yoga. Det var väldigt skönt och avslappnade, men även otroligt jobbigt och uthålligheten testades rejält. Något som jag har lärt mig efter denna upplevelse är: 1. Försök undvika köra ett styrkepass precis innan, om du inte vill att kroppen ska skaka sönder och 2. Jag är så otroligt sjukt stel! Måste verkligen bli smidigare. Huuh! Den där jäkla byrackan (Hunden. Obs, inte positionen ovan)!

Bästa!

Sophie Arding 2010-11-26 @ 18:21:20

Mästarglögg

Sophie Arding 2010-11-25 @ 21:31:33
Uppdatering: Här ser ni mästarglöggen i närbild. Det är inget påhitt! =)
Sjukaste glöggen jag sett någonsin. Haha! I morgon ska Victor spela bortamatch och för att jag ska slippa tillbringa fredagen ensam, kommer Kristin över på lite MÄSTARGLÖGG! En glögg som Hv71 kom ut med förra julen. Undrar vad en inbiten sundsvallare som hon kommer tycka om den ;) Lökigt.. Det är vad jag tror iaf. Haha!

Surprise

Sophie Arding 2010-11-24 @ 18:04:38
Igår kom Victor hem med en överraskning till mig. Han hade varit på McDonalds och ätit efter deras match, som dom för övrigt vann med 4-2 och Victor gjorde ett mål. Grattis grattis! Men så glad jag blev när han hade med sig en ballong till mig. Fast jag tror egentligen att det var Reis som tvingade honom att ta med sig den hem. =P

Ladies night

Sophie Arding 2010-11-23 @ 21:38:57
Hur kul var det inte då?! En av de bästa kvällarna på länge. Att få vara med mina kära vänner, äta god middag som bestod av kycklingpaj som Matilda lagade, ladies night som var ett enda stort brus och sedan efterfest på Karlssons. Tack söta vänner för en superduper kväll!!

Mina bäbisar

Sophie Arding 2010-11-18 @ 10:57:52


Har man inga egna riktiga bäbisar, får man lov att skaffa sig något annat att måna och ta hand om. Jag kör på orkidéer. =P Och se vad stora dom har blivit (Bilden är dock rätt dålig med webcam). 2 nya stänglar har vuxit upp och två små har växt ut från de gamla. Det har kommit inte mindre än 11 nya knoppar. Har en till orkidée som även den har växt en stängel på. Åh, så dom växer så det knakar.

Just nu sitter Victor och har föreläsning med england. Via skype. Hur modernt är inte det?! Själv tar jag hand om tvätten och ska snart ge mig på makroboken. Hur kul dag?!

JAAAAAA!!!!

Sophie Arding 2010-11-16 @ 17:46:26
Såå jädra glad är jag. Fick precis besked om att jag klarade affärsredovisningen som jag skrev för hundratusonde gången. Nu ska ska här rivas böcker!! Jaaaaaaaaaa!!!!!

Underbar helg!

Sophie Arding 2010-11-14 @ 18:26:09


I helgen har jag varit i Kalmar och hälsat på Benita. Vi gjorde stan, pratade massa strunt och var ute på Harrys på lördag kvällen. Matilda hängde också på, vilketvar otroligt roligt eftersom vi inte träffats på nästan 1 ½ år. En supermysig helg som jag kan leva på hela veckan tills jag får träffa mina sötisar igen. Behövs för att jag ska kunna få smörja själen med lite positiv energi! På vägen ner körde jag även förbi mormor och morfar och hälsade på, som bjöd på supergod middag. Ska se om jag kan vaska fram några bilder från helgen. Benny, skicka gärna om du lägger in bilderna på datorn. =)

Blev taggad på en bild tillsammans med Victor av Kina från Daniels och Kinas bröllop. Den kommer nog få tillhöra den lilla skaran bilder som vi lyckas se någorlunda ut på. =)

Två ambulanser

Sophie Arding 2010-11-10 @ 19:30:48
Ikväll fick spinningpasset jag gick på ett abrupt slut. En tjej får helt plötsligt ett epilepsianfall och vi skyndade ut ur salen. Lite läskigt när jag aldrig har sett någon få ett anfall innan. Ambulansen kom och spinningpasset blev inte återupptaget. När jag kliver innanför dörren hemma, ringer Victor. Han sitter i en ambulans på väg till sjukhuset med en kille i laget som vridit sönder knät på träning. Stackare. När något väl händer, så händer allt samtidigt!

Addicted

Sophie Arding 2010-11-08 @ 21:44:16


Jag erkänner härmed att jag officiellt är beroende av paradise hotel. Hur braär det inte? Detta har jag bror att skylla för. Hör och häpna, men han är allt en liten såpa lover han med. Innerst inne. ;)

Besök

Sophie Arding 2010-11-03 @ 16:17:25




I helgen har jag haft fullt upp. Mamma, pappa och farmor har varit på besök i Halmstad och mamma stannade ända till i tisdags. De kom i söndags morse och vi åkte runt och kollade stan och på kvällen bjöd jag på mat innan pappa for hem med farmor. I måndags åkte jag och mamma till väla och shoppade. Vi hittade massor båda två. Jag köpte bland annat denna jeans skjorta på solo. De andra köpen visar jag så småningom. Lite lagom stel på sista bilden blev jag med. Svårt när datorn inte har självutlösare.

RSS 2.0