Nyshoppat

Sophie Arding 2008-03-26 @ 22:00:48


image371 image373


Nu har jag varit igång igen. Jag har svårt att hålla mina fingrar i styr ibland..


Älskade Huskvarna

Sophie Arding 2008-03-25 @ 08:50:37


image370
linda, pappa och mamma



Önska

Sophie Arding 2008-03-20 @ 12:47:23


Kanske något sånt här? image369
Smycken från Halens, Väska miu miu, Skor asos, Tischa tshirtshopen, Jeans shorts från Topshop.

Sandaler a.k.a Minnetonkas

Sophie Arding 2008-03-20 @ 09:49:10
Dessa sjuuukt fina sandalerna hittade jag på asos och kostar ca 435 svenska kronor. Vill ha, vill ha. Tänk vad snyggt till ett par slitna jeans shorts och en tischa i sommar.. Någon som skulle vilja köpa dem till mig? Anyone?




Bästa föreställningen ever

Sophie Arding 2008-03-18 @ 14:17:49




Han räddade hela min kväll iallafall!!

What about yours?





Fölsedagsmidda

Sophie Arding 2008-03-17 @ 10:28:38
Usch och fy. Helgen har varit riktigt tung och stressig, men fruktansvärt kul. Lördag var hur lugn som helst. Lång och kollade skidor ända fram till kl 5 och insåg att jag skulle va tvungen att börja med maten. Gjorde grytstek som tog lite för lång tid än jag ahde beräknat. Samtidigt som jag var stressad över den, var jag tvungen att välja kläder för kvällen och kom fram till: Jag har inga kläder. Blev en t-shirt med kjol från Gina och min nya blommiga skarf från HM. Bakade även en tårta till kvällen. Allt detta skedde inom ett förlopp på 2 ½ timma. Söndagen blev litre som förväntat. Soffliggande hela dagen med pizza till lunch och taco till middag. Här kommer iaf ett utkast av lite bilder från kvällen.

        

    

Bild1: Smarrig frukttårta som inte ser mycket ut för världen 2: Victor och jag på en normal bild för en gångs skull 3: Skönsång av Niklas 4: Sött par =) 5: Ännu mer skönsång på tres där dom försökte överrösta musiken som är på en alldeles för hög ljudnivå.

Blommor igen

Sophie Arding 2008-03-14 @ 10:37:20
Ett snabbis inlägg. Jag är sjukligt sugen på en blommig klänning!!!
Jag menar, hur fina är inte dem på bilderna nedan??

image360   

Bild1: Sofis snapshots. Bild2: Lånad från Almah

Kjoltider

Sophie Arding 2008-03-14 @ 10:27:07
Äntligen fredag igen. Denna veckan har varit riktigt pest och pina. Har haft apmycket att göra i skolan. Nu är allt inlämnat och färdigt, trots det kommer jag ha en busy påskvecka med diverse arbeten och böcker. Jippie! Skönt ska det bli att få åka hem till Huskey och vila upp mig med party med brudarna. Min kära vän Benny kommer snart hem från sin jorden-runt resa och det ska bli så kul att få höra allt hon varit med om.

Nu till lite skola igen. Har fått tillbaka provresultat och likande som jag bara måste berätta om. =) Sv B prov där vi hade språkhistoria, resultat: MVG, Eng B prov med texter, glosor och grammatik, resultat: VG, Sh A med demokrati och dess ideologier resultat: VG+. Väldigt nöjd måste jag säga.

Imorse sken solen så jag tyckte det var på sin plats att sätta på sig kortkjolen. När jag cyklade hem från skolan var det molnigt, men som tur var har inte regnet kommit.. än..
Kjolen har jag precis sytt om från lång och stor till kort och vippig. Helnöjd med resultatet. Den blev dock en aning kort i rumpan. Får hasa ner den lite. =P

  ------>  
Före                              Efter

Romantik

Sophie Arding 2008-03-12 @ 13:13:34
Min kunde inte börjat mer perfekt än den gjorde idag. Jag tror jag har världens romantiskaste pojkvän i hela världen. Han hade stått och gjort iordning en brakfrukost till mig som han kom med in till sängen. Slö som jag är så hade jag somnat om efter att klockan ringt och inte haft en tanke på att jag fyller år idag. Så det blev en överraskning när han kom med frukosten, ljus och paket. Jag hade sagt till honom att jag bestämt inte ville ha presentkort denna gången. Stackaren fick stressa ut igår på lunchen och köpte en present. Denna söta lilla skapelse låg invirad i lila silkespapper.


Tvättmaskin?

Sophie Arding 2008-03-11 @ 17:41:41
Jag undrar vad våran granne egentligen håller på med. Det låter som han har en megastor tvättmaskin som håller på att få damp eller nåt... Jag tror han spelar musik. Det är verkligen många lustiga ljud man får höra när man bor i lägenhet. Grannarna bråkar (eller skrattar riktigt högt), allsång med uggla, dånande tvättmaskiner ev. musik. Ja många ljud blir det. Anyway. Snart är det fredag=veckan är slut, jag ska bara hinna med lite till. Tvätta, plugga, skriva reportage, skriva personprofil (min 3:e), fika med Caroline, fylla år, skriva grammatikprov, träna, samhällsuppgifter, träna igen och städa. Jag lär bli busy de närmaste dagarna iaf. Tur att jag är ledig imorgon så jag kan få hälften av allt gjort.

Mina kläder jag hade idag såg ut såhär:



Tröja komemr från Hm, Byxorna är Filippa K från Spirit och mina underbara tå strumpor köpte jag på ge-kås. Till det mina converse och min a-linje formade jacka från Wera Åhléns

Blommor

Sophie Arding 2008-03-10 @ 10:24:26
Jag vill ha ett fint blommigt plagg. Helst en klänning. Jag älskar det blommiga modet som står på tapetern. Mer blommor åt folket! Har köpt mig en blommig topp som jag gillar skarpt och som jag by the way hade på mig igår. Bild nedan. Till min beundrare.. Bättre pose nu?

         

Resume från helgen:
I fredags var jag uppe i Halmstad och hälsade på Matilda. Det är skönt att få tramsa av sig lite då och då. Vi gick på öppet hus på högskolan, åt lunch och lullade på stan. Kvällen var lugn med middag och film.
Lördag sov vi läänge. Victor hade varit uppe typ 2 dygn så han var sliten som bara den. Åkte till väla på ef och shoppade lampor och blommor. På kvällen kollade vi melodifestivalen.. Heja Nordman!! och sen satte vi på en konstig film.
Söndag låg jag och kollade på skidor hela förmiddagen. Pluggade lite och stack sen till Linda.
Nu är det måndag igen och nya tag ska tas. Skönt att det bara är en vecka till lovet.

Ensam

Sophie Arding 2008-03-06 @ 14:56:37
Så var man gräsänkling för ett tag igen då. Vad gör man när man är ensam då? Man sitter vid datorn, kollar tv och pluggar. Roligt jag har det... Skjutsade nämligen Victor till flygplatsen igårkväll. Han ska ner på en stor elektronikmässan i Hanover med några kunder. Fick ett sms av honom idag och han sa att mässan var nästan lika stor som 52 fotbollsplaner och att han trodde han bara skulle kunna se högst 10% av allt. Sjukt stort alltså.
Snart kommer Jasmin och ska fixa mitt hår. Har bestämt mig att det ska få bli ännu mörkare nu. Det ska bli spännande. Resultat får ni senare eller imorgon.

Favoritplagget jag hittade idag är denna blommiga söta blusen som kommer från asos.

image351

Idétorka

Sophie Arding 2008-03-03 @ 16:14:49
Varför får jag alltid så omöjliga uppgifter. En mer fantasilös person än jag får man leta noga efter. Har fått en uppgift på svenskan att jag ska skriva en novell på minst 3 sidor. Hur omöjligt är inte det? Plus att jag ska skriva en insändare och lämna in. Inte nog med att jag behövde skriva en till A-kursen, där jag skrev om oansvariga hundägare, utan jag ska även skriva en till B-kursen. Nu sitter jag alltså här med värsta idétorkan ever och försöker hitta inspiration på nätet. Dock slutar det med att jag svävar ut på massa andra saker som inte alls tillhör ämnet. Jäkla skit. Är det någon som är arg eller förbannat glad för/på någonting som även jag skulle kunna tänkas skriva om?? Och vad skriver man en novell om då?

Tips och idéer efterlyses!!

Hembesök

Sophie Arding 2008-03-03 @ 10:57:41
Nu har det hänt en del i helgen. Började i fredags kväll ute i Tyringe. Victor och dem spelade deras första play off 2 match där det till slut blev 4-4. Nu skulle det räcka med att de förlorade med 0-5 eller mer för att de skulla gå vidare till kval. Väl hemma efter matchen kom Victors far och bror hem till oss och vi lagade oxfilé med potatisgratäng som vi åt vid kvart över 12. Jättegott var det, men måste erkänna att det var svårt med aptiten så sent på kvällen. Vi åkte med H hem till jönköping. Victor och jag gick på stan och åkte även en sväng upp till A6. Köpte mig den omtalade kortkavajen från HM. bild nedan.

Det var även denna helgen Marie och Björn fick nycklarna till sin nya lägenhet. Vi var oerhört nyfikna och åkte dit och kollade in stället. Hur mysigt som helst kommer de få. Så stor var den och de hade öppen spis och hörnbalkong. Så avundsjuk e jag.

Äntligen hemma i Huskvarna lagade mamma plankstek med oxfilé. Mycket oxfilé nu förtiden. Åkte och hämtade Victor som var hos sin far och kollade på melodifestivalen.

Söndagen gick till så att vi åkte en sväng till A6 igen. Hade lite ärenden som vi uträttade. Tog en sväng förbi plantagen som by the way är min nyblivande favoritblommaffär!! Köpte världens finaste svarta höga krukor á 50 cash-money. Hjälpte pappa att byta olja och oljefilter på 900:an som vi än en gång ska låna ner till Ä-holm, men kanske blir det mer än så?!

Nu väl hemma igen med sovmorgon och allt har jag tagit en bild på dagens klädval. Någonting med bilden gör att den ser helt mystisk ut. Kan inte riktigt sätta fingret på det.. ?!



Kavaj: Ny från HM
Linne: HM
Byxor: Gina
Converse: Från Usa
Öronhängen: Åhléns
Klocka: Ur och penn

RSS 2.0