Hux flux

Sophie Arding 2008-04-29 @ 17:28:01

Liite seg på att uppdatera. Sorry sorry. I helgen har iaf jag och Victor varit hemma i Huskvarna/Jönköping. Och vad ser man inte på vägen utanför markaryd?! Om inte självaste Hv-bussen. Dock tom, men ändå. (bild nedan) Har varit en helg med fart och fläng minsann. Var ner till Göteborg i lördags och flyttade syrran. Nu är hon hemma igen! Shoppinggalen som jag är sprang jag på stan sitället för att hjälpa till att flytta. Hade mina väl utvalda butiker som jag hann mellan. Köpte mig en klänning, ett par skor (bild nedan) och tre underbyxor. På kvällen ville Marie och Björn ta det lugnt och komma bort från stöket i lägenheten, så vi bestämde oss för att gå ner på stan och ta ett glas. Även bror följde med. Första gången alla syskon var ute och jag vill säga att det var riiktigt kul!! Brorsan är ett riktigt discomonster upptäckte vi. Haha!! =) (bilder nedan, jättedålig kvalle)

Igår fyllde min kära sambo år. Jag och resten av familjen la ihop till ett duntäcke till honom. Han blev jätteglad och kommer nu i fortsättningen inte att sno mitt duntäcke. Upptäckte att hans till och med var fetare än mitt. Byta kanske?! Det var en mycket stressig dag för mig igår, så snäll som jag är så bakade jag en tårta till honom idag istället. Hoppas han blir glad!! (bild nedan)

Imorgon åker jag hem till kära Huskvarna igen. Victor ska ivär till malmö imornkväll och sen ska han nånstans med jobbet på fredag, så jag passar på att åka hem. Då slipper jag vara ensam. Vi har för den delen bestämt att vi ska åka till Lager 157 när jag kommer hem så då måste jag ju bara hem. =)






Missen

Sophie Arding 2008-04-25 @ 17:14:29

Måste bara visa mitt söta sällskap jag hade igår när jag satt ute på våra bänkar och åt bakad potatis från Grafitti, läste läxa och solade. Han följde efter mig var jag än gick den dan kändes det som. Urgullig!! (lite för hårt spända sandaler?)

image415

Veckans

Sophie Arding 2008-04-25 @ 15:23:58
image414

Heelt underbar bild från våran tjejhelg hos Matilda (bilden) i Halmstad förra våren.

Det är nice i Nice

Sophie Arding 2008-04-24 @ 17:29:20

I lördags kom vi ner till Nice vid 18-tiden. Vi åt wallenbergare och drack vin. Adam (som vi besökte) dukade upp ett helt bord med olika sorters alkoholhaltiga drycker. Några vänner till honom kom och vi förfestade hemma hos honom. Tyvärr blev Victor magsjuk och kunde inte hänga med ut utan stannade hemmai sängen. Vid 00-tiden begav vi oss till monaco. Vi skulle till en club som heter Jimmy´z som är ett helt sjuukt ställe. Den billigaste drinken kostade 20 euro och då kan ni bara tänka er vilket folk som vistades där.. Gamla gubbar och prostituerade. Trots det var stället hur flashigt som helst och låg ute på en udde med panorama fönster ut mot vattnet. Tyvärr har jag inga bilder från denna kvällen.

Söndagen var det rent av skitväder. Det började visseligen bra med strålande sol och frukost på ballkongen. Har inte nämt än att deras lägenhet ligger på 11:e våningen så man har mycket god sikt där uppefrån. Resten av dagen gick åt att strosa längs strandpromenaden och in till city. Vi åt lunch och middag där och åkte sedan hem och la oss. Kom inte hem förrän 23-tiden.



Måndagen var vi i monaco på ATP tävling. Solen tittade fram, men det blåste rätt kyliga vindar där uppe där vi satt. Trots det lyckades jag ändå bränna sönder hela ansiktet. Under dagen fick se bland annat Robin Söderling som gick vidare. Hans match och hans temperament var underbart underhållande (bild 3). Han var inte helt nöjd med domaren och det var han inte sen med att visa. Den andra vi fick se var Rafael Nadal i dubbel (bild 5 iklädd bandana). Även Christian Olsson var där och kikade på honom (bild 4). Tyvärr spelade de så sent, så vi såg bara ett set för att vi skulle hinna med att se Monaco. Det ser just nu ut som en byggarbetsplats inför kommande formula 1 tävling i maj (bild 6-8). Tittar man i nedre hörnet vid kajen kan man se hur stor publikplatserna kommer bli, det stora blå (bild 7,8). Åt middag på en balkong nere vid hamnen. Mycket mysigt.





Tisdagen gick åt shopping i Nice city. Jag köpte... ingenting.. Hör och häpna. =) Det var lite trist faktiskt för det fanns bara svindyra affärer som prada, gucci, armani eller så fanns det skräp butiker. Inget direkt mellanting, var väl därför jag kom hem tomhänt. Gick även ner till piren och fick en underbar vy över hela nice. Bli inte lurade av det gröna vattnet för det var nog inte lika så varmt som det ser ut som. Solen värmde, men det blåste lite grann även denna dagen. I onsdags åkte vi hem vid 13-tiden så vi han inte mer än äta stor frukost och packa våran väska.





Tillbaka

Sophie Arding 2008-04-23 @ 22:15:15

Nu är vi hemkomna från våran nice resa. Jätteskönt att få vara borta lite, men ändå skönt att komma hem igen. Mer om resan imorgon..

image398

Taggad

Sophie Arding 2008-04-18 @ 15:34:58

Redan igår började jag ladda, för ikväll jädrar, då smäller det. Jag har förberett mig på att gå ut och fira ett sm-guld, så nu ska jag bryta mitt alkoholcelibat som jag levat i ca 1 månad nu. För det är det värt! Har även hört att det är hockeyfeber i jönköping. Jag tror alla där är laddade för game! Gör oss nu inte besvikna, vinn ikväll!!

image397



Tjohoo

Sophie Arding 2008-04-18 @ 15:15:30

Hittade denna väldigt inspirerande bild. HAHA! Vackrare har man väl sett.

image396

Ny freakbild blir det varje vecka framöver. Nu har ni något att se fram emot. =P



En kuf mindre

Sophie Arding 2008-04-17 @ 17:11:21

Går upp tidigt, kommer hem sent. Lunch och sen iväg på kvällslektion. Så har min dag sett ut. Hunnit stryka lite kläder har jag med. Igår var det målfest i Jönköping. Vilken utklassning de två sista perioderna. Imorgon tar vi hem guldet! Middag och hockey bjuds på storgatan. Välkomna mina vänner!! Tröja: Haléns, Skärp: 2 hand, Bruna byxor: Lindex, Skor: Din sko, Öronhängen (skymtar lite): Åhléns

image394

080416

Sophie Arding 2008-04-16 @ 14:46:35
image390  image391  image392

Svårt att inte lägga vantarna på en såhär cool långkavaj när det är halva priset på 299. Hur nöjd som helst. Fick även med mig denna fina tunikan (bild nedan) för halva priset på 119sek, som kommer få följa med till Nice.
I love rea! Wooha! och ja, jag gillar mina ljusa jeans. Det är typ de enda ljusa jag har.
 En läskig grej med... Messade en vän idag för att vi inte pratat på länge, någon minut efter det ser jag att hon skrivit en kommentar till mig. Urglad blev jag. Kul att höra från dig igen, det blir alldeles för sällan! =)

image393

Läderarmband

Sophie Arding 2008-04-15 @ 14:18:28

Ännu en dag skiner solen gott. Börjar verkligen känna att det är vår nu. Gräsmattorna utanför skolan är klippta och det luktar så himla gott! Gott med att Hv vann. Nu börjar vi känna igen dem efter deras storslagna insats i gårdagens match. Nu spelar de 2-2 imorgon och sedan blir det SM-guld på fredag!! Hoppas verkligen de tar hem vinsten så vi får se matchen innan vi sticker. Isåfall blir det fira av på fredag. Ingen tvekan!

4 dagar kvar alltså till vi åker. Jag läängtar ihjäl mig! Har lite saker inplanerade som jag ska kika efter. Bland annat efter läderarmband, som dem nedan. Så sjukt fina och så sjukt svåra att hitta några här nere i skaune.

image389     image388

Från: Kyss Johanna och asos.

Måndag...igen

Sophie Arding 2008-04-14 @ 15:06:09
Så var det måndag.. igen.. Helgen har bestått av middag, slapp och fulla hockeyspelare. Mer behöver jag nog inte skriva. Nu ska vi istället vända våra blickar framåt. Skolan har tagit fart igen, men det känns som vi börjar gå på lågvarv. Alla börjar bli trötta och längta till sommaren. Jag kommer få min sommar om inte mer än 5 dagar! Tjohoo!! Har redan börjat packa min resväska i huvudet. Hihi. Åker lördag ef och kommer ner vid 18-tiden. Då åker vi hem till Adam och äter middag för att sedan gå på någon förfest. Tydligen skulle vi gå ut i monaco sen. Låter väl spännande?! =)

Solen skiner idag, men jag valde ändå att ta långjackan och halsduk eftersom det är så kallt i luften. Har förresten varit soligt hela helgen. Hörde det hade snöat i Huskvarna. Skönt att man inte bodde där i helgen. ;)
Jacka: HM, Halsduk: HM?, Väska: Esprit, Jenas: Acne, Converse: Usa

image386

Rögle till Elitserien

Sophie Arding 2008-04-11 @ 13:19:25

image385

Herrejösses vad Ängelholm kokar. Var i malmö igåkväll när matchen var i full gång, men fick uppdatering via Victors mobbe. Må tro att alla skrek när vi fick det sista smset: Rögle - Mora 2-1, 26s kvar. När talangjakten var slut (som vi var och kollade på) satte vi oss i bilarna och for hem i ilfart och jag lovar, hela stan var ute och firade när vi kom hem. Sjukt kul. Var med Victor och köpte lunch på hemköp idag och gissa om vi mötte två spelare från laget på vägen hem. De såg så ÄCKLIGT nöjda ut när vi passerade dem. Haha!! (såg lite fjantigt ut om jag ska vara ärlig) Snart tycker jag även i ärlighetens namn att de borde förbjuda The White stripes-Seven nation army! Den som börjar nynnar på den, ja till och med ens bara börjar tänka på den borde straffas, bli bannlyst från planeten eller nåt. Jag visste ärligt inte var jag skulle ta vägen när jag hör publiken i kinnarps arena vråla den genom tv:n i onsdags. Har den kommit ända dit upp nu?! Damn, jag kommer inte ifrån låtj*veln, den såkallade "Röglelåten" någonstans!! Aahh.. Det kommer säkert vara massa som skriker den när vi kommer ner till Nice med. Skulle inte förvåna mig!! Well well..

Fredag idag. sjukt skönt. Jag har finkammat hela lägenheten och nu är det bara fönsterputsningen kvar som jag tänkte ta senare. Ikväll blir det träning och sen Hv. Imorgon ska jag plugga hela dan och kvällen är vi bjudna till Båstad på middag. Ska bli så trevligt. Have a nice day!

image384

Tischa: HM
Väst: HM
Kjol: Gina
Strumpisar: HM
Rosa armband: KappAhl

Fuskis

Sophie Arding 2008-04-10 @ 15:39:14
image383

Varför kan inte jag också få ha en stor garderob fullpackad med sådana här skönheter? Nog att jag har många skor, men de ligger nerknökade i trådbackar och skräpar på varandra. (bild från sofis snapshots)

Nu till min ångestladdade högskoleansökan som jag ligger om kvällarna och mår dåligt över. Ska detta hålla på ända till juli då vi får svar?! Det kommer jag ju aldrig orka. Anyway, jag har sökt följande: Fastighetsmäklare, butikschefsprogrammet, textilekonom och juridik. Detta är dock inte rätt rangordning. Det sparar jag för mig själv. =)

Genom mitt fönster

Sophie Arding 2008-04-09 @ 15:08:39
image382

Det är en otroligt fin och solig dag idag. Jag var uppe på skolan och skrev samhäll prov eftersom vi ska till malmö imorn kväll när jag egentligen skulle skrivit provet. Har även hunnit med en storhandling och tvättat Victors hockeyutrustning. Nu väntar jag bara på att den ska torka så jag kan gå ner på stan och fika. Älskar fika! =)

Igår kväll var vi nere på Tres och åt mat och kollade Rögle. Helt sjukt spännande match var det, men ikväll kommer det en ännu mer spännande match! Välkomna till Jönköping säger jag bara!

Klänning

Sophie Arding 2008-04-08 @ 10:41:33

Som jag sa igår, så var jag och hämtade mitt paket som kommit på posten. Klänningen passade fint förutom att den satt tight runt armarna. Tråkigt att man har så stora muskler. Men tur att man har symaskin så blir det snabbt kirrat. Nu passar den alldeles lagom. Skorna har jag inte fått på mig än på grund av de stora skoskaven jag har på hälarna. Vill inte riskera den smärta i onödan som tillkommer när jag trär på ett par skor. Well, here it is! (Har bara trätt på mig den lite snabbt, så bortse gärna från jeansen och strumporna.)

image381

Solen skiner på storgatan

Sophie Arding 2008-04-07 @ 14:17:14

image379 image380




























Var en tripp till väla i söndags och kom hem med en ny jacka (bild till höger) och nya skor (bild) efter att jag fick sån jäklar skoskav av mina ballerina. Victor fick sin jacka bytt eftersom den varit med om en liten "olycka" och så blev han nyfrissad. När vi kom hem satte vi oss ner och skickade in våra ansökningar till högskolan. Shit, vilken ångest jag har. För det första så måste man rangordna sina val och för det andra, om man blir antagen till tex 3:e valet så slutar de kolla resten av programen man sökt. Så första program man kommer in på får man gå helt enkelt. Jag skulle vilja veta om jag kommer in på alla de jag söker och sen välja. Men men.

Nu har äntligen mitt paket kommit och jag ska hämta det i eftermiddag. Tjohoo vad spännande. Ikväll spelar Hv sin första finalmatch och det är endast 12 dagar kvar till vi åker. Livet leker!

Försenat

Sophie Arding 2008-04-06 @ 17:11:37
image378

Helt slut efter en hård dag. Provet gick sjuukt dåligt! Kommer inte säga mitt resultat till någon. Det får ni allt stå ut med. Haha. Förbättring från förra gången är det inget tal om. Kom hem vid kvart över fyra till en sliten pojkvän. Vi åkte till maxi och köpte oxfilé och en orkidé till Kina som har blivit utsedd till årets företagare. Stoort grattis, det var hon väl värd efter allt hennes slit. Åkte och lämnade den och blev samtidigt utmanade på geni. Såklart ställde vi upp, men först åkte vi hem och åt våran utsökta filé. Har suttit i skälderviken hela kvällen och victor hängde med de andra grabbarna ut. Jag är så sliten så nu går jag och lägger mig istället. Natti natt på er.

(skrev detta inatt vid 02, men det gick inte pulicera då)

Här...

Sophie Arding 2008-04-04 @ 23:30:27

....sitter jag om ca 9 timmar. Baaahhh!!
Ta en kik på kolumnen till höger. Prestationsångest BIG TIME!!
Så oerhört schysst av dem att skriva ut sånt..

Kopplar bort det för nu och kollar ut på de fina gröna fyrverkerierna de skjuter precis utanför mitt fönster istället. (don´t mind my reflection in the window)

image377



Lycka

Sophie Arding 2008-04-04 @ 10:58:03
image376

Satt och darrade i min soffa igår. Var det inte spännande så säg?! Nu är det ÄNTLIGEN dags igen! Tjohoo.. Så sjung upp och fyll på era glas, för här ska snart firas!


Så var det även fredag igen. Veckan har gått ovanligt snabbt och vad har jag hunnit uträtta? Ingenting... Ska hinna städa idag tänkte jag iaf. Träffa Tanja på en fika ska det nog med bli och så lite träning. Jag har iaf bestämt att jag ska köpa hem räkor till ikväll. Jag kommer få en lugn kväll ensam hemma.. igen.. Men nu är det definitivt sista kvällen. Victor har nämligen avslutningfest med Tsos ikväll. Så film och räkor blir det för min del!!

Runkmulle

Sophie Arding 2008-04-02 @ 21:02:12

image374     image375

Javisst, ikväll är det min tv kväll. Sista kvällen nu när victor är iväg på sista matchen. Kommer nog sakna mina ensamma tv kvällar här hemma, eller så kommer det bara bli väldigt ovant. Som tex igår då jag gick till träningen och sa hej då till mannen och lämnade honom hemma. Weird!! Anyway, nu sitter jag och kollar på so you think you can dance. Hel kul program, det slår lätt idol! Ska även sitta uppe och vänta på sverige pussas och kramas, därav rubriken. =P

Känns lite märkligt men jag har den senaste tiden börjat få massa konstiga ha-begär.. Jag är tex riiktigt sugen på att boka en badminton bana och lira lite. När har jag någonsin känt så förut liksom?
Tänk vad gott det hade varit med oljestekta sparrisar med lite hyvlad parmesan till. Gaah, nu har jag förrätten till lördag färdig iaf. =D

Bilder ovan Blake Lively som nu konkurerar med mina andra ikoner. Hon ligger risigt bra till måste jag säga.

Vårkänslor javisst!

Sophie Arding 2008-04-01 @ 17:22:57

image373


Härligt väder vi har det nere i skåne nu. Har förstått att våren inte bara har kommit hit ner utan även till största delen av landet. 15 grader varmt, nya solglajjerna och ballerina skor. Hur underbart är inte livet då?! Tjoho vad jag älskar våren!

Helgen har varit lugn och fin. I fredags kom Victors far ner och vi åkte ut med bror och hans vän och kollade på Tsos. Tyvärr blev det inget mål för victor, men han var nära, och en förlust. Men vi var lika glada för det. Lördag spenderade vi en snabbis på väla och mötte upp fadern i helsingborg där vi åt lunch på bergmans. Så jäkla gott! Kvällen var vi på 30-års fest hos V bror. Söndag var det deg hemma med film och hockey. Goott!!

På lördag ska jag skriva högskoleprovet. Hallå prestationsångest!!


RSS 2.0