Sämsta tålamodet ever!

Sophie Arding 2007-11-28 @ 18:39:01
Som jag skrev i förra inlägget att jag skulle vänta med att sätt upp juleljusen till på söndag. Det tog ungefär 4 h och 15 min för Sophie att även plocka fram sina julstrutar och stjärnor. Hur ska jag kunna motstå frestelserna på stan? Belysningen är uppe i stan nu, som jag sa, de har hängt klart allt granris runt alla skyltfönster och i nästan varenda fönster och balkong lyser det med en massa fint. Så fönstrena är klara men det blir definitivt silverkrams upp på söndag!!



Resan till Nice är nu bokad och Victor fick ledigt från jobbet! Känns så jäklar bra. Vi åker i sutet av april, datum minns jag inte eftersom det var victor som fixade bokningen. Hehe. Det jag vet är iaf att vi åker lö. förmiddag och kommer hem onsd. eftermiddag. Just den veckan kommer det vara någon sån här tennis open eller liknande i monaco, så det blir även en resa dit. Mighty! =)

Nu ska jag äta ris, vårrullar och currysås. Mmm, man får passa på när maken inte är hemma. =D Sedan ska jag njuta av min grymma Tv-kväll med dumle och riesen. Gooott!!

Ciao!

Julpynt

Sophie Arding 2007-11-28 @ 14:15:59
Hade lovat mig själv tt försöka hålla mig med pyntet till söndag. Hela stan har nu börjat pyntas i veckan, så det var lite svårt att hålla sig. Var bara tvungen att se hur mina nya snöbollar såg ut uppe. Dessa hänger nu i fönstret och en stjärna står i sovrummet. Resten ska jag ta på söndag. Då blir det massa julmusik, storstädning och silverpynt. Min och Victors jul kommer bli en silvrig jul i år. Mysigt! =) Bilder kommer i nästa vecka.



Var på Väla igår och meningen var att jag skulle handla julklappar. Det är lika svårt i år som alla andra åren. Köpte iaf några saker som jag inte kan säga vad. ;) Plus att jag köpte mig en klänning och t-shirt till mig själv. =P
Ska även visa min fina paljettkjol jag skrev om för några dagar sen.

         

Outfitbilden hinner jag inte skriva om eftersom jag måste sticka på lektion nu. Börjar om 15.



Ciao!

ÄNTLIGEN!

Sophie Arding 2007-11-22 @ 11:40:58
Nu är det klart. Victor ska bara få ledig först, men sen är det bara att boka resan.


VI SKA ÅKA TILL NICE!


image236

Bravader

Sophie Arding 2007-11-20 @ 19:50:25
Nu var det länge sedan jag skrev igen. Har gjort lite ditt och datt sen sist. Kommer vara rätt mycket i skolan framöver nu med innan kurserna slutar. Engelskan ska jag ha 2 nationella prov till, religionen har jag precis skrivit färdigt arbetet som vi ska lämna in på måndag. Nu ska det bara rättas av mamma först. Tur att man har en svenskalärare i familjen. =D Har naturkunskap prov på måndag som jag måste råplugga till eftersom det är bajsmånga sidor. Vi ska även göra en gruppuppgift till på fredag. Religion prov måndag om två veckor och det är hur flummigt som helst. Med en stammande lärare är det inte lätt att hänga med och speciellt inte i ett ämne som är så lullugt.

Anyway, helgen har varit både lugn och livad. I fredags efter skolan kom Caroline hem och vi lagade middag och kollade idol med massa chips och dip. Mumsigt. Victor spelade bortamatch så han kom hem sent. I lördags var vi nere på höganäs butiksutförsäljning och sedan åkte vi till väla. Köpte mig en paljettkjol och en stickad t-shirt. Victor köpte en svart långarmad t-shirt med knappar fram. Jättefin! Bild kommer kanske senare. Var en sväng förbi Daniel och Carolina efter. Blev bjudna på vin och lite chittchatt.

På kvällen lagade vi jättegod mat. Om jag får fundera en stund till så kommer jag nog på vad vi lagade med. Haha.. Vet att vi gjorde klyftpotatis iaf. Kollade lite på tv och myste med ett glas vin. Jo, vi gjorde ryggbiff och ugnsbakade rotfrukter med. Mycket gott. =) Vi gick hem till Jernberg en liten sväng och sedan ner till Tres. Skulle träffa Caroline och Emelie där som jag sedan hängde på ner till Bahnhof. Hade en sjukt kul kväll med freakdans med Victor och Linda.

I söndags var vi himla duktiga och fixade massor här hemma. Vi frostade ur frysen, lackade datorbordet, planterade om blommor och damsög våra hela 47 kvm.

Ser fram emot helgen massor nu. Har en tråkig fortsatt vecka framöver. Undantaget fika med Caroline på torsdag. Silfver komemr i helgen. Oj, vad vi ska hitta på mycket. Ska hämta honom i Hbg på fredag kväll och åka direkt till Hässleholm och kolla victor. äta på Tres och förhoppningsvis gå ut efter det. =P På söndag ska vi till Danmark och kolla på Daniel. Ska bli så kul!

Enough with bullshit.


Men shit alltså. Alltid lika imponerad av Victoria´s secret fashion shows. Jag vill veta NU när den kommer sändas på Tv!!
                

               

Ciao!

Bragging

Sophie Arding 2007-11-13 @ 14:31:13
Måste få skryta lite.. Fick nämligen tillbaka mitt matte prov igår som jag fick VG på!! Så jäklar glad. Tyckte det kändes skit när jag var färdig med det, men det gick ju bra. =)

Idag är jag ledig, som alla andra tisdagar, så det har varit en härlig softar dag. Ska stortvätta ikväll. Stolklädseln behövs tvättas, likaså min stora duk som har massa mat och stearinfläckar. Hoppas de går bort. Många koftor ska tvättas med så det blir många småmaskiner. Usch vad trist.

Nu ska jag iaf gå ut på stan och leta kappa. Har sett en fin på JC som jag då hoppas inte är så dyr. Mitt egentliga ärende är att köpa ägg så jag kan göra sockerkaka och morotsmuffins. Jättegott! =P

Hittade en bild sen i fredags då jag hade min nya klänning jag köpte på Lindex.



Dagens:
Försökte göra ett litet bildkollage som blev lite sådär halvtaskigt. Tog inte så många bilder så jag hade inte så mycket att leka med, så det blev skitdåligt. Erkänner. Ska försöka igen och kanske lägga upp det. Vi får se.

    

Tröja: HM
Linne: HM
Skärp: HM
Jeans: Ärvda replay från bror
Strumpor: Ge-kås

Ciao!

Pizza

Sophie Arding 2007-11-08 @ 19:50:27
Har ägnat ca 2 timma i köket ikväll. Har bakat Hawaii pizza som blev mycket god. Till efterrätt blir det kladdkaka på beställning av Victor. Mm vad gott det ska bli. Fast den sparar jag till han kommer hem. Ska bli mumsigt.

         

Trevlig kväll allihop!

Ciao!

Brutet löfte

Sophie Arding 2007-11-08 @ 12:39:57
Har gjort ett litet inköp tilll. Där ser vi ju hur bra jag kunde hålla mig. Har ju köpt ett par nya stövlar nu så jag måste ju köpa fina strumpor som jag kan ha under. Blev dessa tre paren från Lindex. De vita är vanliga stumpbyxor och de svarta och lila är knästrumpor.



Idag har jag invigt min nya kjol. Får se om jag har på mig den till skolan eller om jag byter till byxor. Den var lite kort om rumpan.



Svart t-shirt: HM
Orange kjol: asos.com
Strumpbyxor: Lindex
Knästrumpor: Mads Norgaard
Stövlar: Rosengallerian
Skärp: HM
Halsband: KappAhl

Ciao!

Ruggig onsdag

Sophie Arding 2007-11-07 @ 20:45:33
Har knappt velat stoppa näsan utanför dörren idag. Nu har det börjat bli riiktigt kallt, även här nere i skåne, men var ändå illa tvungen. Var tvungen att gå upp vid 8 på min sovmorgon för ett läkarbesök. Resulterade i att jag ska börja knapra tabletter. Tjihoo. =/ Var på apoteket efteråt och skulle hämta ut dem, såklart hade det inte öppnat än. Det var bara att vända hem igen. Hade lektion vid 14.30, så det var ett perfekt tillfälle att göra ett återbesök innan. E-receptet hade inte kommit då, så jag blir tvungen att gå dit imorgon igen. Fan. Begav mig till skolan och stannade sedan kvar där efter engelskan för att skriva matte prov kl 17. Provet som gick helt åt hel...
Sitter nu äntligen hemma i mjukisar och frossar i chipas och tv-tittande. Det är ju min tv-onsdag. =P I pauserna hinner jag med en liten stunds internet med. Läste lite snabbt på Elins sida att hon har skrivit om min vän Martin. Himla skoj tycker jag. Hoppas det går bra för honom!

Nu har jag helgen attt se fram emot. Ska förmodligen åka hem till kära huskvarna om Victor har bestämt sig. Då har jag massa räkor och vitlöksbröd med tigersås som väntar... Mmmm.. Men innan dess ska jag gå på några lektioner till och sedan blir det after-work med Caroline.

Ciao!

Nedtrappning

Sophie Arding 2007-11-05 @ 18:57:45
Nu var det länge sedan jag skrev här. Känns lite omotiverande när man inte får någon respons förutom lite då och då. Jag ska ändå försöka tappert att hänga kvar ett litet tag till, men kommer skriva mer sällan.

Jag har iaf kommit hem till ä-holm efter en veckas lov som jag tillbringade hemma i Huskvarna. Lite förvirrande att skriva hemma hela tiden, men båda ställerna är mitt hem. Komplicerat. Det var iaf underbart skönt att vara hemma och bli lite ompysslad och träffa sina vänner igen. I onsdags var vi nere i Gbg och älsade på syrran över dan. Sophie som vanligt shoppade inget speciellt förutom en plastbricka att ha under diskstället på Granit. Förra gången jag var nere blev det ju en matlåda på samma ställe. Rolig jag är.. Plastbrickan som till och med visade sig vara för kort också. Lyckat köp.

Nu har jag ändå lyckats göra av med massa pengar. Köpte mig ett par stövlar när jag var hemma, tröja, nitskärp, pumps och lite krims krams så nu är det köp stopp. Gick ju jättebra till jag gick på Lindex idag och shoppade mig en ny klänning. Var iof efter tips från Johanna så det hade jag räknat med, men NU iaf är det köp stopp!!
Plus att min beställning från asos.com har kommit (förbetalad), så jag känner mig ändå väldigt nöjd nu.

Bilder från lördagens baravder.



Idag har det varit kallt och ruggigt. Valde ändå att sätta på mig en klänning och invigde mina stövlar, som visade sig vara mycket varma och goa. Mums.



Klänning: Lindex
Kofta: Victors från MQ
Nitskärp: HM barn avd.
Tights: Ullared (mycket sköna =P)
Knästrumpor: Mads Norgaard ,Köpenhamn
Stövlar: Kommer inte ihåg affärsnamn, men köpta i rosengallerian
Halsband: HM
Nagerlack: ESSIE köpt i usa av mamma

Är så himla gottesugen ikväll. Får nog gå ner och köpa mig en liten, liten påse. Kan inte hålla mig. =)

Ciao!

RSS 2.0