Promenix

Sophie Arding 2011-01-30 @ 17:39:14
Innan jag hämtade Victor på stationen idag tog jag mig en promenad ner till Östra stranden eftersom det inte blev någon träning igår. Vilket väder det är idag! Lite kyligt, men solen värmde skönt på den klarblå himmeln. Det var så fint nere på stranden och jag var inte direkt där ensam och promenerade.
Nu har jag precis kommit hem från ett pass dansaerobic och ska slänga mig i duschen. Ikväll blir det mat på Bulls.

Muffins

Sophie Arding 2011-01-30 @ 14:18:17
Igår kväll (vid kl. 00 om jag ska vara helt ärlig) fick jag mig ett ryck att inviga min muffinsform som jag fick i julklapp av familjen. Nu kan jag äntligen använda min stora pappersformar som jag fick av Marie för väldigt länge sedan, säkert förra julen kan det ha varit. De är så stora att kanterna bara har vikt sig så degen nästan runnit ur formarna innan, MEN vilket resultat det blev nu! Har aldrig någonsin fått så stora och "toppiga" muffins när jag bakat dem innan. Vilken form!! Det blev blåbär och chokladmuffins.

Ballerina

Sophie Arding 2011-01-29 @ 23:04:22
Jag är helt förälskad i mina Dr Martens som jag skickade efter. Har använt dom nästan varje dag och om man ser till APK (Användning Per Krona) så var de inte alls så värst dyra. Nu har jag hittat dessa förtjusande skapelserna från samma märke och jag tvivlar på att de inte är lika sköna som den jag redan äger. Dom hade varit perfekta att byta ut mot dem jag har och som jag gått och jobbat i en hel sommar.

Muggar

Sophie Arding 2011-01-29 @ 17:23:09
Rundan på stan resulterade i nya témuggar. Stoora, vita och superfina. =) Sitter just nu och värmer mig med en kopp medan Victor är på väg ner till Ängelholm. Det blev en ensam hemma kväll ikväll. Därför ska jag snart beställa sushi och sätta på Stolthet och Fördom om det inte går någon bättre film på tv:n.
Update: Rättning: Om det inte går någon bra film på tv:n.

Morgonstund

Sophie Arding 2011-01-29 @ 09:53:29
God morgon!
Igår var en supermysig kväll med Johanna då vi pratade om allt mellan himmel, arbete och jord. Synd att handbollen inte gick vägen bara, men vi var inte ledsna för det.
Idag på schemat står tvättning och en tvätt ligger redan i maskinen. Lite senare hade jag tänkt unna mig en runda på stan och sen blir det kanske en promenad i all snöyran som började under natten. Eller så går jag ner på gymmet och kör en repa. Kvällen är ännu lite diffus och när Victor vaknar ska vi diskutera vad som kommer att hända.
Hoppas ni får en trevlig lördag!

Tacomys

Sophie Arding 2011-01-28 @ 16:39:15
Ikväll blir det handboll och tacomys med Johanna hemma hos oss. Heja Sverige! Men nu, min obligatoriska fredagsspinning. Tjohoo!

20110127

Sophie Arding 2011-01-27 @ 16:34:54
Fortsatt uppsats-skrivande hela dagen idag. Vi är nu inne på problemdiskussionen där vi inte riktigt är på det klara vad vi ska ta med, så det blev en del artikel läsande idag igen. Ungefär såhär kul är det att läsa artiklarna en gång till... tralla la.. Imorgon ska vi iaf ha lite sovmorgon och äta lite fika eftersom det är fredag. Vi är annars väldigt duktiga på att hålla oss borta från sötsaker, men imorgon ska vi synda och kicka igång helgen.
Det är mycket i skolan nu och det avspeglas här i bloggen, men har tyvärr inget annat kul att skriva om. kom gärna med lite förslag och ideér. vad vill ni ha?!

Frusen

Sophie Arding 2011-01-26 @ 15:46:15
Kom precis innanför dörren. Har suttit i skolan och arbetat på uppsatsen sen 9. Idag har vi börjat skriva på problembakgrunden med frusna fingrar. Det är sviinkallt i skolan!! (syns ju nästan på min röda näsa till och med) Inte blev det varmare när jag cyklade hem då termometern på datorn visar -4, men det känns som det dubbla. Men nu jäklar är vi igång. =)

Tulips

Sophie Arding 2011-01-25 @ 19:06:24
Har äntligen införskaffat mig lite vårkänsla här hemma. Det blev ett gäng med rosa tulpaner som får pryda vårt vardagsrum. Snart blir det nog ett par liljor också. You wait and see..

Tafatt försök

Sophie Arding 2011-01-25 @ 18:30:36
Jag har ganska stora problem varje gång jag sätter igång photoboothen och även prestationsångesten som oftast sätter fart. Det är verkligen svårt att försöka se sådär skönt avslappnad ut varje gång jag ska göra ett nytt inlägg. Därav blir det ibland inlägg utan någon bild alls. Själv brukar jag tycka det är lite roligt med en liten bild i varje inlägg, men den där avslappnade, naturliga bilden brukar ofta inte infinna sig. Här är några tafatta försök av mig, chillar i soffan framför friends:

Sovmorgon

Sophie Arding 2011-01-25 @ 11:24:14
Är helt utpumpad sen helgen. Jobbet tog musten ur mig då det var lugnare i lördags men kaosartat under söndagen. Det blev inte bättre av att jag var ute sent och flängde på mårtensson lördagkvällen heller. Idag har jag tagit mig en välförtjänt sovmorgon eftersom vi ska sitta på var sitt håll och läsa artiklar till uppsatsen. Läsa, läsa och läsa. Det är vad det handlar om nu i början. Resten av veckan ska vi börja skriva på introduktionen och i helgen ska jag bara ta det lugnt. (Om inget annat dyker upp ;)).

Good bye

Sophie Arding 2011-01-22 @ 18:06:17




Ikväll är jag bjuden hem till Johanna på farväl-middag. Hon ska snart åka till Australien och plugga. Hur kul är inte det?! Jag är redo i min nya klänning och uppsatt hår för en gångs skull. Inte ofta jag har det när jag går ut. So long..

Slut och finito

Sophie Arding 2011-01-20 @ 22:08:31
Är så sjuukt trött!! Värsta shape-passet någonsin har de lyckats sätta ihop denna perioden. Förra veckan hade jag jordens träningsvärk i framsida lår efter mördarpasset och jag tvivlar inte på att det kommer bli så inom de närmsta dagarna igen. Ser inte fram emot mitt kommande fysiska tillstånd.. och jag som ska jobba i helgen. Kommer få mina fiskar (ben) varma minsann. Gaaad!! Hade tänkt lägga in en riktigt opepp bild på mig själv, men förskonar er från det.. för denna gången.. Haha!

Paus

Sophie Arding 2011-01-20 @ 12:21:19


Har precis tagit paus i letandet efter potentioella respondenter till uppsatsen. Sammanbiten min, men det är inte så jobbigt som jag ger sken av. Idag har jag sallad med mig. Mums!

Hemklickat

Sophie Arding 2011-01-17 @ 18:24:01
Har klickat hem dessa fina plagg från asos. Klänningen kommer bli fin til sommaren när jag förhoppningsvis blivit lite brunare och skjortan tyckte jag var annorlunda och ball. Kan va snygg nerstoppad i antingen en kjol eller ett par byxor med hög midja.

Officiellt

Sophie Arding 2011-01-17 @ 13:18:11
Idag har arbetet med C-uppsatsen officiellt börjat. Första träffen med uppsats-grupperna i morse. Så spännande det ska bli och vi har hittat ett ämne jag tror jag kommer tycka bli kul att skriva om. Mimmi, nu kör vi!! =)

Cocktail

Sophie Arding 2011-01-16 @ 00:51:18
Cocktail partey med brüüüdarna. Behöver jag säga mer?? ;)

Bulls

Sophie Arding 2011-01-14 @ 21:12:34
Nu är äntligen tentaperioden över. Det har jag och Victor firat med en flaska rött och ryggbiff, som jag för övrigt har haft en lektion i hur man packar ihop en symaskin med alldeles nyss, och är alldeles strax på väg ner till Bulls med Johanna för ytterligare törstsläckare. Där kommer vi möta upp ytterligare ett gäng innehållande Nille bland annat. Ser fram emot en ypperligt trevlig kväll.
(tyvärr blev det den trasiga sidan jag visade upp idag. Hehe..)

Kista

Sophie Arding 2011-01-11 @ 18:33:29
Jag har länge suktat och hållit utkik efter en fin kista som jag kan ha och pryda med här hemma, när jag kom på den absolut eminenta idén. Jag visste nämligen att mamma och pappa hade en kista som stog uppe på garagevinden och skräpade. Den rensade vi ur och jag fick med mig den hem i jul. Nu står den här så fint och pryder hemmet. Den är mörk brun och lite skavd (plus en jättedålig bildkvalitet och ljus), men det är bara lite charmigt tycker jag (inte ljuset och kvaliteten då). Precis så som jag hade tänkt mig. Pappa sågade även till tre jättefina och smidiga tavellister lite snabbt och som jag (otålig som jag är) redan har satt upp, omålade och allt. Väggen är därför inte helt klar, men ska bli det när jag orkar ta tag i det.

Humor

Sophie Arding 2011-01-10 @ 17:40:15
Det här måste nog vara den mest komiska "present" till matchens lirare som Victor någonsin har fått. Han var som sagt i Mörrum och spelade igår och det gick väldigt bra för både honom och laget. De vann och och Victor fick 2 stora whiskey glas med Mörrum Hockey 1966 ingraverat.... Vilket motståndare skulle någonsin vilja ha detta?! Haha!! Tyckte det var väldigt roligt och fick mig ett riktigt gott skratt när han kom hem med dem igår. Var ska vi göra av dom egentligen??

Söndag

Sophie Arding 2011-01-09 @ 17:31:48


Hittade ytterligare bilder på mina kortis frisyrer i mammas dator som jag skickat till henne. Shiit vad kort hår jag hade!! och mörkt.. (ugly as hell.. Haha!!)

Jag har precis slagit mig ner i soffan efter ett hårt träningspass. Var inställd på 30 min spinning och 30 min core, men det visade sig att spinningen var 45 min. Efter det var jag totalt död och ville sjunka ner som en stor svettfläck på golvet. På det ett corepass. Puh! Nu har jag handlat lite nyttig mat som jag ska smälla i mig och sen lite onyttigare bågar. Ikväll blir det romantisk film för mig eftersom Victor är i Mörrum och spelar match.. Har har hittills gjort 2 assist. Go Victor!!

Gladare

Sophie Arding 2011-01-08 @ 12:51:35
Idag e jag gladare. Skolan är fortfarande ett enda blurr, men jag är på bra humör. =) Kanske för att det är helg och vinterstudion igen. Sitter med skolböckerna framför mig samtidigt som tour de ski är på. Detta muntrar upp mig.. Heja heja!

Skoltrött

Sophie Arding 2011-01-07 @ 15:23:03
Så trött och less som jag är nu på skolan har jag inte varit under hela studietiden. Har en hopplös kurs som jag ska tenta av nästa vecka och jag har fetångest för den! Baaah!! Det är ju kul när läraren lär ut egenkomponerade teser och hur man gör beräkningar "slarvigt". Har sammanfattat ca 4 handskrivna blad med olika uträkningar, ändå känns det som jag bara fått med hälften. Baaaaaaaah!!
Får istället visa de fina bilderna jag tog från promenaden, julaftonsmorgon längs Vättern i ett antal minusgrader. Vattnet slog och stänkte. (vet inte om det syns på bilderna, men fint var det.)

Hittat

Sophie Arding 2011-01-04 @ 16:28:28
Hittade lite bilder från när jag var hos Benita i Kalmar och hälsade på. De låg sparade på helt fel månad i telefonen, undrar vad jag gjorde för att det skulle bli så. =) Det är iaf från Harrys och vi hade sjuukt roligt. =)

Myskväll

Sophie Arding 2011-01-03 @ 18:50:26
Kom nyss hem från ett spinning-core pass och har precis stigit ur duschen. Det är skönt att äntligen ha kommit igång med träningen igen. Jag känner mig mycket piggare om dagarna igen. Snart ska jag, victor och niklas beställa sushi. Längtar till de kommer hem från träningen så vi snart kan äta. =) Sen senare blir det mys framför tv:n och JVM. Heja Sverige!

Vårat nyår

Sophie Arding 2011-01-02 @ 10:27:14
Här kommer en liten bildkavalkad på vårat nyårsfirande i goda vänners sällskap. Vår 6 rätters blev lyckad och jag tror den gick hem hos alla. Hoppas alla hade ett lika fint firande som vi! Enjoy.
Menyn på power point.
00.00
Beat dat beat

Gott nytt år

Sophie Arding 2011-01-01 @ 01:54:14

GOTT NYTT ÅR!!

RSS 2.0