Utmaning

Sophie Arding 2009-03-28 @ 12:14:44
Såg precis att jag fått en utmaning av Matilda. Den går ut på att man ska:

Gå in i mappen Mina bilder. Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen. Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den. Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om att de är utmanade....

Den här bilden är tagen hösten -06 av Victors kompis Silfver när han var och besökte oss när vi precis flyttat till Ängelholm. Han är fotograf och bilden är tagen i bilen när vi var ute på en fotorunda vid havet bland annat.

Jag kommer utmana endast dessa:

Anna Rydlund
Johanna Söderqvist
Karin Arding
Monica Benedek




Tentapartaj

Sophie Arding 2009-03-23 @ 11:32:23


Hua mig, vad vi har kämpat i veckor nu. Jag är nöjd med min insats på båda tentorna och nu återstår bara och se om allt slit lönade sig. Jag hoppas det. I lördags morse var vi och skrev affärsredovisningen och efter det var jag och Victor en sväng i Ängelholm. På kvällen var den inflyttningsfest/ tentafest/ födelsedagsfest. Hur trevligr som helst. Senare bar det av till en klasskompis och vidare ut på stan. Gick in på ett ställe som heter Bond och skakade rumpan där hela kvällen med mina bästa vänner.. Kunde inte blivit mer lyckat!!

Nu finns det inget mer att göra!

Sophie Arding 2009-03-20 @ 23:21:38
De senaste tre dagarna har mitt liv bestått av löpande bokföring, bokslut, räntabilitet på totalt kapital, ackumulerade avskrivningar av inventarier, soliditet och en massa annan skit. Jag, Sofia, Anna och Emma har haft studiecirkel hemma hos oss dessa dagar med en massa godis och cola. Hur mysigt är det inte när man får umgås dygnsvis med sina vänner och samtidigt göra något som är riktigt, riktigt tråkigt?! Så mycket oväsentliga och roliga samtalsämnen vi har haft mellan varven av svettningar och ångest. Till slut har jag lagt ihop mina böcker och känner att nu kommer jag inte få in mer. Skatter får va lite si och sådär och även koncernredovisning. Men nu återstår bara en skön nattsömn och ett glatt humör imorgon! Jag har en bra känsla i kroppen.

Jag önskar mig..

Sophie Arding 2009-03-11 @ 21:19:26

Får passa på och blogga ikväll då jag har suttit hela dagen med skolarbete och plugg. =) Det här fina soffbordet i valnöt önskar jag mig i födelsedagspresent. Kommer passa så fint ihop med våran nya fina soffa!

Update: Det är förlängning i Ulricehamn då tredje perioden slutade 3-3. De går inte därifrån poänglösa iaf. Positivt.

Dålig uppdatering

Sophie Arding 2009-03-11 @ 19:51:43
Som ni har märkt är det väldigt dålig uppdatering på bloggen. Beror just nu på att jag är mitt inne i en tentaperiod. Vi har fått några arbeten avklarade nu så nu ska jag börja plugga ordentligt. Kommer därför inte bli bättre uppdatering under en vecka framöver för jag kommer ha fullt upp.

Imorgon fyller jag år och Victor kom hem med en stor present i måndags som han ställde jämte sängen och som nu har gäckat mig hela veckan. Undrar vad det är för något, jag är så nyfiken. Victor förresten är just nu i Ulricehamn och spelar första kvalmatchen. Hoppas det går bra!

Levandes?

Sophie Arding 2009-03-04 @ 21:16:26

Tror knappt jag lever längre. Har så sjuukt mycket i skolan just nu. Världens största räkneövning som pappa har varit så gullig och hjälpt oss med och vår kära ALBA i affärsredovisningen. Till råga på allt så har jag gått och blivit dålig med. Halsont, trött i kroppen och konstant huvudvärk. Lägligt!

Helgen som gått var jag iaf hemma i Huskvarna och träffade mina vänner. Benita var hemma från Kalmar så vi lagade taco och gick ut i lördags. Var först på Karlssons och sen en sväng på Sliver där vi träffade Marie (som är riktigt lik pappa på bilden med hans pilotglasögon på) och Björn. Mycket smaskiga händelser fick vi reda på av deras vänner. Hihi!


Vad jag har förstått så är inte headern riktigt ok. Är det på flera sidor än min som min bild står långt in i ordet Pinkystarfish? Beror nog tydligen på vilken upplösning man har på datorn, men är de många som har samma som jag så får jag ändra det.

RSS 2.0