Sommartid

Sophie Arding 2011-03-27 @ 13:28:37
Vilken panikkänsla jag fick imorse när jag vaknade och hade tänkt sova ut til kl. 10 och det visar sig att klockan är 11. Jag har så svårt att ta igen den där missade timmen, men jag gör så gott jag kan och har hunnit skura golven och sätta igång ett suredegsbak redan. Nu står den och sväller en timma så jag ska passa på att ta mig en kopp kaffe och våttorka fönsterbräderna, sen hämta Victor på stationen.

Ny kavve

Sophie Arding 2011-03-26 @ 17:33:14
Idag slog jag äntligen till på en ny kavaj i kortare modell. Det var ska ni veta, sannerligen på tiden. Går med samma kavve varje gång och känner mig en aning tjatig med den. Den är inte så blank som det blev på bilderna.

Gammalmodig

Sophie Arding 2011-03-26 @ 11:32:05
Idag har jag startat dagen lite långsamt. Tog en lång frukost, kollade på uppdrag granskning och nu står nyhetsmorgon på. Funderar över vad jag ska hitta på idag. Ut i solen är ett måste iallafall. Kanske går ner på stan en runda, sen behövs det städas här hemma. Så sätter jag nog på en film sen. Härliga lördag!
Laddade hem en ny app till telefonen som tar bilder som ser gamla och slitna ut. Tycker bilderna blir riktigt fina och denna app kommer jag nog använda ofta. Vad tycker ni?

Löning

Sophie Arding 2011-03-25 @ 20:17:31
Så var det fredag och löning igen. Victor och coola gänget från Halmstad Hammers har gett sig av till Köpenhamn så jag är ensam hemma ända till söndag. Jag bestämde mig för att  stanna i Halmstad, så kan jag fixa och dona lite här hemma. Nu sitter jag och väntar på att Kristin ska komma från jobbet. Fördelen med att båda är ensamma i helgen är att vi får ha tjejhelg!! =D Trevlig helg på er!

God Morgon

Sophie Arding 2011-03-25 @ 09:30:06
Det visade sig att body balance passade mig ganska bra. Som tur var har jag testat yoga innan, så jag kände igen positionerna. Det var tur, annars hade jag aldrig hängt med. Hehe! Ska fortsätta gå på det och träna upp min stelhet lite. Det behövs!!
Idag är det fredag och början på helgen. Har inget speciellt planerat och kan inte bestämma mig om jag ska åka till Huskvarna eller inte. Victor åker till Köpenhamn så jag blir ensam hemma annars. Mimmi kommer iallafall runt lunch för vi ska korrigera uppsatsen och renskriva intervjun från i tisdags.

Nytt pass

Sophie Arding 2011-03-24 @ 16:08:04
Ska testa ett nytt pass ikväll. Det är alltid lika pirrigt att testa något som jag inte gjort förut. Det är Body balance som är en blandning mellan yoga, tai chi och pilates. Får se om det är något för mig.

Till Pappa

Sophie Arding 2011-03-24 @ 13:01:09
Tjohoo, titta vad Victor fixade pappa. Nu är bilderna rättvända. ;) Såhär ser jag ut på riktigt! Jag precis kollat färdigt på The Tourist som jag tyckte var en riktigt bra film. Nu ska jag bege mig på möte för att lägga sommarschema. Oj så viktigt det där lät.. Haha!

Glömt visa

Sophie Arding 2011-03-24 @ 10:39:30
Har ju glömt visa min 25-års present till mig själv också. Beställde en iPhone några dagar innan jag fyllde och fick den tre dagar efter. Jag är supernöjd med den! Det blir även mycket födelsedagssnack här i bloggen utöver skolan, men jag har så mycket att visa upp och det är mycket födelsedagar som omringar mig den här tiden på året. Samt att skolan är det som tar upp resten av min tid just nu inför examen.

Mer presenter

Sophie Arding 2011-03-23 @ 20:35:45
Fick fler fina presenter i söndags på kalaset för släkten. Fick bland annat de här tre fina berlockerna från Thomas Sabo från syrran och hennes man. En vinge, ett S och tre små nycklar. Så söta och fina var de som jag kan fylla på mitt nya armband med. Fick även Gordon Ramsays kokbok från farbror med familj. Av dem fick jag även 4 brulée formar och en tischa som jag inte kommer visa upp här eftersom den strider mot våra bulls-hjärtan. Fick även lite pengar som ska gå till något fint och ett album som mormor och morfar hade samlat massa gamla tidningsutklipp och bilder från mina unga år. Så roligt och fina presenter!

Grillat

Sophie Arding 2011-03-23 @ 15:55:25
Kommit hem från uppsats seminariet för en stund sen som vi har suttit med hela dagen. Många intressanta uppsatser och en hel del nya saker att ta in och tänka på. Det är bara hugga tag och sätta sig ner med det igen och sätt igång och korrigera. Det är faktiskt skönt att få så mycket konstruktiv kritik och feedback på arbetet och jag tycker inte alls att det känns så värst jobbigt att bli "grillad".

Intervju

Sophie Arding 2011-03-22 @ 19:48:40
Idag har Mimmi och jag myst runt i Ängelholm. Så kul det var att gå runt i stan och se hur mycket som har förändrats för det har det minsann. Kan man kanske inte tro. ;) Vi var där för vi hade vår första intervju till vår uppsats. Innan åt vi lunch på Torstens som fortfarande har lika god mat som innan. Intervjun gick sen iallafall jättebra och vi gick glada och positiva därifrån. När jag kom hem till Halmstad igen gav jag mig ut på en löprunda. Den gick lite segt och det kändes som hjärtat rusade flera gånger. Säkert för att jag var hungrig. Nu ska jag förbereda inför uppsats-seminariet vi ska ha imorgon. Så spännande och få feedback på allt arbete vi har lagt ner.

Kalas

Sophie Arding 2011-03-22 @ 17:30:10
I söndags firade släkten av mig med sång och jag fick massa fler fina presenter. (Visar dem lite senare) Här är ett par bilder från firandet. Nu känner jag mig ordentligt avfirad och 25-års festen kan börja planeras.

I helgen var jag som nämnt innan på 25-års...

Sophie Arding 2011-03-21 @ 22:04:30

img_1752 (MMS)

I helgen var jag som nämnt innan på 25-års fest. Det var nämligen Johanna som idag fyller 25 som hade sin fest. Ett stort Grattis på födelsedagen gumman! Hoppas att du har haft en toppenbra dag!


God morgon

Sophie Arding 2011-03-18 @ 09:12:10


God morgon! Victor och jag är uppe, färdig ätna och färdig packade för att bege oss hem till kära Jönnet. I helgen är det 25/50/50-års fest och jag ska fira min 25-års dag med släkten. Kommer bli en hektisk helg känner jag på mig, därför kommer jag vara lite frånvarande från bloggen denna helgen. Ska försöka rapportera lite annars kommer jag tillbaka efter helgen.

Har min nya skjorta och armband som jag fick på min födelsedag.

Nagellack

Sophie Arding 2011-03-17 @ 14:30:53
Tänkte visa upp ett lack som jag tycker väldigt mycket om och som jag nu använder mest. Lacket är från O.P.I och heter Over the taupe. Det blir riktigt snyggt när man har täckt med ett par lager.

Klänning

Sophie Arding 2011-03-17 @ 09:30:55
Beställde nya klänningar från asos förra veckan och igår kom de. Här är den ena och tyvärr gör bilderna inte klänningen riktigt rättvis med sina alla fina mönster. Men jag är riktigt nöjd med den.

Välförtjänt brejk

Sophie Arding 2011-03-16 @ 15:45:04
Äntligen är den näst sista ordinarie tentan över. Sitter som jag vanligtvis gör efter varje tenta hemma med skallebank och trötthet så ögonen blöder. Tror inte att någon riktigt kan tänka sig den lättnaden och tomheten som känns efter en tentaperiod som inte har studerat. Jag känner mig alltid helt tom och lite vilsen, vad ska jag göra nu då? Kanske ska ta mig tid och läsa sköna hem som damp ner i lådan igår. Städa ur tentaångsten som ligger i stora dammråttor i hörnen. Men glad är jag ändå och städningen får vänta till imorgon för nu har jag ju 4 dagar ledigt innan nästa kurs startar!

Test

Sophie Arding 2011-03-16 @ 15:20:13
Test Bloggar med min nya telefon.

Stötta!

Sophie Arding 2011-03-15 @ 16:34:47
Ikväll stöttar jag och Victor fram Hv 71 till en vinst (även han med sin Hv t-shirt såklart). De behöver vinna ikväll om drömmen om SM-guld fortfarande ska leva kvar. Så dumt bara att bilden är spegelvänd. Jag vet faktiskt inte hur man vänder den på MacBooken. Kanske någon annan som vet?! Imorgon är det tenta också, så jag får se till att ha pluggat färdigt till nedsläppet. Tjohoo!

Födelsedagen

Sophie Arding 2011-03-14 @ 18:49:22
Blev väckt på morgonen med skönsång av Victor, mamma och pappa. Victor gav mig den fina plånboken från Tiger of Sweden och den gigantiska ordinén. Av mamma och pappa fick jag en ny iPod shuffle, en piké och en skjorta från Tommy Hilfiger (bilder kommer senare). Fick även pengar som förmodligen kommer gå till ett par nya träningsskor, ev. ett par pistols som jag är så sugen på.
Vi åt en långfrukost och gav oss sedan ner till Gullbranna där pappa köpte en ytterdörr till nya huset i Bunn. Med huset på taket körde vi hem igen och beställde sushi och kollade på skidskytte. Det blev lite eftermiddagsfika med tårtan som blev över sen fredagen innan mamma och pappa åkte hem. På kvällen var vi bortbjudna till Kristin och Magnus som hade dekorerat lägenheten så fint med ballonger med mitt namn på (visserligen med F, men det är ju tanken som räknas;)). Victor hade köpt champagne som vi skålade i och sedan fick vi en supergod middag som värdparet lagat. Ett perfekt slut på en underbar födelsedag.
Tack alla som har uppvaktat mig på min 25-års dag!

Fredagen

Sophie Arding 2011-03-13 @ 19:35:12
Ska försöka summera mitt födelsedagsfirande så gott jag kan med början på fredag kväll. Då kom nämligen mammi och pappi hit och jag lagade en brakmiddag och bjöd dem på. Till förrätt bjöd vi på champagnesoppa och rostbröd. Varmrätten bestod av lammracks och sötpotatis-potatisgratäng. Det blev väldigt gott. Vi drack vin och kollade på HV som dessvärre förlorade.

Birthday girl

Sophie Arding 2011-03-12 @ 17:59:37
Hipp hipp hurra, idag fyller jag 25 år! =) Det har firats med banan och jordgubbstårta och jag har blivit så bortskämd av min familj, pojkvän och mina vänner. Bättre födelsedag kan jag inte haft! Vi fortsätter firandet hos Kristin och Magnus ikväll. Mer bilder på presenter och mat kommer. Stay tuned!

Stora dagen

Sophie Arding 2011-03-11 @ 18:24:56
Imorgon är det som sagt stora dagen. Jag tar steget och är halvvägs till 50, därför bjöd jag hem mina vänner på tårta för att fira lite. Se bara vad de kom och gav mig. En urfin form från Gerbera och ett silverarmband från Thomas Sabo. Jag har så fina vänner! =) Tack ska ni ha allihopa!!

Kvarg

Sophie Arding 2011-03-10 @ 16:30:52
Förlåt Victor, men var tvungen att visa. Det har skett en kvarg-bomb i vårat kylskåp. Efter hockeysäsongen har Victor nu börjat träna body build... Fitness, mycket viktigt!! Massa, kvarg, ägg och proteiner is the shit för här ska det byggas. Jag står och apploderar vid sidan av. Heja Älskling!

Liljor

Sophie Arding 2011-03-09 @ 13:12:55


Har köpt fina påsklijor som får pryda vårat soffbord. Tyvärr luktar de inte särskilt gott och det var till och med så att vi undrade om det var soptunnan som luktade när vi kom innanför dörren. Det var liljorna!

Drömmar

Sophie Arding 2011-03-08 @ 18:02:38
Sitter och drömmer mig bort till The sunshine state, nämligen Florida. Länge sen vi var där nu och hur skönt hade vi det inte. Det skulle ju inte varit fel att komma iväg dit igen.. Snart.. Speciellt i all den här stressiga vardagen jag lever i nu så hade en resa inte alls suttit fel. Längtar!!
(Fredrik försöker pricka mig med en boll på den övre bilden.. men vilken miss)

God morgon Tisdag

Sophie Arding 2011-03-08 @ 10:40:07
Morgon och morgon, jag har hunnit med en maskin tvätt och ätit fruskost så längre än så har jag inte kommit. Vi har farligt sköna satinlakan i sängen. Så fort vi bäddar med just dem, har jag skitsvårt att komma upp på mornarna. Jäkla lakan! Idag är det en ny pluggdag som står på schemat. Det är tråkigt att inte kunna vara ute i detta fina "vår" väder. Men det är bara att bita ihop, bättre dagar kommer. =) Igår brände jag iallafall av en ca 8km löparrunda. Det var oerhört skönt. Hur går det för er, Benny och mams?

Den osminkade sanningen

Sophie Arding 2011-03-07 @ 14:41:20
Den här morgonen har jag faktiskt varit väldigt produktiv. Tvättat minst 4 fulla maskiner, pluggat fastighetsrätt och varit och handlat. Det är iallafall en hyfsat bra start på mitt nya liv. Idag återstår en löprunda, mer fastighetsrätt och så ska jag skriva en text till en rubrik ur metodkapitlet.

Helgbravader

Sophie Arding 2011-03-07 @ 09:55:23
Helgen har varit väldigt mysig. Massa vinteridrott och vinterstudion. I lördags kväll var Kristin och Magnus här och åt. Vi snackade massa skit, drack lite vin och begav oss sedan ner till stan en sväng och dansade på Mårtensson. Helgen har även kantats med en del plugg. Har tenta snart igen i fastighetsrätt. Avslutade söndagen med sushi och film hos lördagens gäster. Skönt och avslappnat avslut på helgen. Nu är det råplugg som gäller igen och inga undantag. Jag har även bestämt att ta tag i mitt liv igen och känner att denna veckan kommer bli en bra träningsvecka. Wait and see!!

Myskille 1

Sophie Arding 2011-03-06 @ 12:39:39


Laddar upp för sista VM-dagen för längdskidåkarna. Jag håller Anders Södergren i herrarnas 5 mil! =) Hejja!!!

Smycken

Sophie Arding 2011-03-05 @ 10:10:09

Fick mina smycken som jag beställde från JFR igår. Två halsbandsberlocker och ett par öronhängen. En fin skyddsängen och namnbricka med mitt namn ingraverat och öronhängena med kors som inte syns så bra på bilden.

Klippt

Sophie Arding 2011-03-04 @ 16:38:58
Skulle ringa och boka klipptid till nästa vecka, men så fick jag en tid nu i eftermiddag istället eftersom de hade fått återbud. Tyvärr blev det ingen spinning då, men så skööööönt det är att klippa sig. ÄLSKART!! Så fräscht och glansigt blir håret. Nu är jag fredagsfin och fin till min födelsedag. =)

Biblioteket

Sophie Arding 2011-03-04 @ 14:35:15


Sitter på skolbiblioteket och kollar när Sverige tog VM silver. Grattis grattis! Bu, för Northug som inte över huvud taget för sig på ett sportsligt sätt.

Idag hade vi handledning på uppsatsen som gick superbra. Vi fick mycket beröm för texten vi har skrivit, ändringar och vårat upplägg. Fick mycket tips och ideér som vi ska ta vara på nästa vecka. Nu har vi blivit mer taggade och det var en perfekt start på en härlig plugghelg. Nu åker jag hem och startar helgen med min fredagsspinning och sen blir det räkor och vin.

Byxor

Sophie Arding 2011-03-03 @ 16:06:06
När jag va hemma i helgen hittade jag även en säck, full med min gamla kläder sen högstadiet och gymnasiet, i sökandet efter 80-tals kläder. I den säcken fanns två av mina favoritjeans jag länge letat efter som jag hade på högstadiet, men som jag sedan slängde undan när jag inte kunde ha dem på gymnasiet. Var såklart tvungen och testa dem och tro ni int att jag fick på mig dem!! Vilken lycka!! Här är ett par av dem.

Ny page

Sophie Arding 2011-03-02 @ 20:59:45
Jag är otroligt sugen på att klippa mig nu. En riktigt snygg page a lá Aniston hade verklige inte suttit fel. I want one now!!

Plockat hemifrån

Sophie Arding 2011-03-02 @ 17:55:20

Det snygga älghornet fick jag med mig hem i helgen. Syrran hade hittat det hos svärföräldrarna när de fejade och städade ur deras blivande bostad. Det har fått en plats på bokhyllan så länge tills jag orkar sätta upp det. Vi har betongväggar och hornet är ganska tungt, så jag måste borra och plugga. Annars får jag kanske planera ut en annan plats än den jag tänkt från början. Sen hittade jag den fina tefatskålen med lock på erikshjälpen för endast 25 pix. Den får förvara mina värdefulla (..not) smycken på toaletten.

1 mars

Sophie Arding 2011-03-02 @ 17:21:38
Redan Mars månad. Jeeezz vad tiden går fort. Det är bara 12 dagar kvar till min 25-års dag nu ju, men dessvärre är jag grymt omotiverad till allting. Träning, plugg, jobbsök och hålla ordning här hemma. Vilken svacka jag kommit in i. Bakom den där fasaden finns både ett och annat... Haha! Tur bara att uppsatsen går bra iallafall!!

Mitt kära 80-tal

Sophie Arding 2011-03-01 @ 19:30:38
Jag älskar mitt 80-tal såklart eftersom jag själv är född då, men tyvärr måste jag konstatera att klädmodet inte är för mig.. Det kunde jag få väl bekräftat i lördags. Lyckades inte så hemskt bra med min klädsel som vissa andra.. =)

Det går bra nu

Sophie Arding 2011-03-01 @ 19:10:36
Precis kommit hem från spinningen så jag är en riktig svettlök nu. Idag gick uppsats skrivandet väldigt bra. Vi har kommit långt nu och vi har våra respondenter äntligen klara. Det börjar ordna upp sig nu. Hoppas bara vi inte åker på et bakslag på handledningen på fredag bara.
Nu ska jag försöka mig på hemmagjord wok. Har aldrig testat det innan, men jag hoppas det ska gå bra. =)

RSS 2.0