Dukning

Sophie Arding 2010-12-31 @ 15:44:09
Här hemma är allt uppdukat och klart. Maten är förberedd och champagnen står på kylning. Nu inväntas bara gästerna. Ha ett Gott nytt år!!

Nytt, nytt

Sophie Arding 2010-12-29 @ 19:17:57
Två av årets julklappar som jag fått är det här grymt snygga träningslinnet som jag fick av bror. Fick även en likadan sport-bh fast i svart av syrran som kommer att komma väl till användning. Gjorde ett försök att få med byxorna på bild (vilket gick sådär bra) som jag fick av Victor idag. Den försenade klappen. Skitsnygga från adidas. Håller nu utkik efter ett par snygga skor, sen kommer jag vara fit for fight!!

Nytt år

Sophie Arding 2010-12-29 @ 14:31:10


Sitter och knåpar ihop nyårsmenyn här hemma. Det föll på våran lott i år att ha nyårskalaset, vilket jag ser fram emot. Det ska bli kul och fixa och dona inför detta. Julen och vistelsen hemma har varit helmysig. Jag har fått träffa hela familjen, hela bonusfamiljen och de flesta av mina vänner så jag är mer än nöjd. Många fina klappar fick jag med som duntäcke, träningskläder, pengar och parfym mm. Hoppas ni har haft en lika fin jul som jag. Snart är det början på ett nytt år. Ska bli spännande att se vad det har att bjuda på.

Första julklappen

Sophie Arding 2010-12-24 @ 13:36:13


Första julklappen cashade jag in imorse. Min favoritdoft från Lancome fick jag av min älskling. Fler skulle visst komma i mellandagarna också. Spännande. =) Tack gubben!! Hoppas nu ni alla varit snälla och får massa fina klappar.

GOD JUL!

Genom tiderna

Sophie Arding 2010-12-22 @ 16:55:03


Tyckte det kunde vara roligt att sätta ihop ett litet galleri på mina frisyrer jag har avverkat de senaste 5 åren. Efterom jag inte är någon kung på photoshop, så fick det bli ett litet ihopskrap i paint. Well, såhär blev det iaf.

2005 tog jag studenten, det var även det året jag träffade Victor. Då var håret långt och en aning slitet. =) Hade kvar det långa året till 2006 när vi flyttade ner till Ängelholm. Där hände det sedan grejer. Jag klippte först av det till en halvlängd som jag hade när vi var i USA 2007. I slutet av året klippte jag det superkort, för att sedan i början av 2008 tona det brunt. Det trivdes jag inte alls i, så när Victor och jag åkte till Nice hade jag slingat det blont igen (med såklart en del brun toning kvar). När jag började högskolan 2008, hade jag sparat en del för att sedan klippa av det kort kort igen till jul (dock inte med i kollaget). Sedan 2009 har jag sparat, sparat och sparat. Nu ska jag försöka få lite längder igen. Tycker jag har lyckats ganska bra hittills!

Sanningen bakom kaoset..

Sophie Arding 2010-12-20 @ 20:17:17
Sanningen bakom kaoset är att Victor inte hittade sin mobiltelefon när vi kommit hem natten efter julfesten. Han rev och slet ur sin väska, sin jacka och jag slet ur min väska etc. Hittade inte mobilen någonstans och Victor var rädd att han tappat den i taxin eller glömt den i lokalen vi var i. Till slut efter många om och men, hittade jag den på hans nattduksbord där han så troget gått och lagt den så fort vi kom innanför dörren. Tänk vad fort man kan glömma. ;)

Vad har hänt här?

Sophie Arding 2010-12-19 @ 11:51:26
Vad har hänt hemma hos oss??

TACK!

Sophie Arding 2010-12-17 @ 16:20:32
Jag vill bara tacka alla för de fina julkorten såhär offentligt om jag nu skulle glömma göra det in person. Detta året har jag och Victor valt att inte skicka några eftersom vi båda har dels haft fullt upp över öronen att göra och dels att vi är lite sent ute. Vi är oerhört glada för de kort vi har fått, så Tack allihop som varit så snälla och skickat till oss!! =) Nu, blir det spinning!

As cool as it could be

Sophie Arding 2010-12-15 @ 18:15:28
Kom ju såklart inte tomhänt hem från Göteborg i måndags. Fick med mig det svincoola armbandet från Weekday (typ sist i hela Sverige, men ändå). Nu gäller det bara att få fram en schysst look till det också, vilket jag tror inte kommer bli så lätt. För min del. =)
Nu är det inte lång tid kvar innan jag åker hem för julen. Det är endast kvällens hockeymatch, en föreläsning på fredag och julfest på lördag kvar innan. Såklart en del träning också.

Göteborg

Sophie Arding 2010-12-14 @ 16:59:38
Lucia 2010 tog jag, johanna och kristin bilen upp till ett iskallt Göteborg. Vi vandrade runt på stan en sväng, satte oss sen på ett cafe och fikade pepparkaksmuffins och fortsatte sedan till Jul på liseberg. Vandrade runt där en sväng och åt en bit mat. Gick sedan och kollade på deras is-show för att sen åka hem igen. Det var verkligen en supermysig dag med två fantastiska töser!

3:e advent

Sophie Arding 2010-12-12 @ 14:34:54
Sitter som vanligt ensam hemma denna söndag. Victor är iväg och spelar i Kristianstad och vi håller tummarna för att det går bra för honom. Som vanligt är även skidorna påslagna på tv:n och jag ska snart gå och värma lite glögg och lussekatter.

Imorgon ska jag åka på roadtrip till Göteborg med tjejerna. Vi ska gå på stan och sen mysa runt på Lisebergs julmarknad. Ska försöka ta lite bilder och lägga upp här. Ha en trevlig advent! Nu är det inte långt kvar till jul. =)

Julbak

Sophie Arding 2010-12-10 @ 16:12:27
Har känt mig jätte krasslig ända sen i onsdags och var på vippen till feber. Som tur var bröt det aldrig ut, men jag har ändå varit väldigt hängig. Igår ryckte jag upp mig efter några ipren eftersom vi hade bakdag med tjejerna i klassen. Bakade hela dagen allt från tryfflar till pepparkakshus. På kvällen dukade vi upp till julbord med ny griljerad skinka och allt. Vi spelade även julklappsspelet och fikade allt godis vi bakat under dagen. Hur mysigt som helst.

Det vräker

Sophie Arding 2010-12-05 @ 14:14:01

I helgen har snön vräkt ner om nätterna och det snöar här fortfarande. Det har lyst upp hela stan och är nästan lika ljust som på dagarna. Idag, andra advent, har det såklart blivit mycket skidor på tv och snart ska jag iväg på den obligatoriska hockeyn. Hammers möter Kungälv idag och vi hoppas såklart på vinst. =) Ha en trevlig 2:a advent. Det ska jag iaf ha!

Spinning fredag

Sophie Arding 2010-12-03 @ 18:27:58
Jag kickar igång fredag kvällen med ett spinning pass och sedan ett core pass på det. Nu kan jag gotta mig resten av kvällen utan dåligt samvete. Imorgon blir det dubbelpass igen. Först shape och efter yoga. Ha en trevlig helg!


På mig har jag löpartröjan från Lidingöloppet. Klassiska gubben på bröstet och text på ryggen. Allt i reflex, så att jag ska synas. =) Tänk funktion!! ;)

Maktlös

Sophie Arding 2010-12-01 @ 21:01:54


Ikväll har jag varit på Mattias spinning. Helt galet pass. Han är en superduktig instruktör som är cirka 2m lång och har en dialekt som påminner om fråga Bertil. Victor ringde mig när jag kommit hem, helt konstigt eftersom han är i Västervik och spelar match. Han hade fått en tackling mot huvudet under andra bytet, så han blev helt groggy och var tvungen att kliva av. Det känns lite svårt när han ringer och att jag sitter här hemma helt maktlös och inte kan göra någonting. Efter omständigheterna mår han helt ok, men ska vila någn dag innan han snörar på skridskorna igen.

För att glädja en aning, får ni en bild på mina utslagna bäbisar. Heelt underbara!! =)

RSS 2.0