Ingen återvändo

Sophie Arding 2010-06-30 @ 21:15:40


Nu är vi anmälda till årets lopp!! Lidingö loppet.. Ingen återvändo nu mamma.. =) Härligt att jag redan har en blånagel också. Snart kommer väl mina tår se ut som syrrans. ;) Hehe!

Bilder från Midsommar

Sophie Arding 2010-06-28 @ 10:44:38


I väntan på de sista gästerna



Förätten bestod av sillar, lax, holmen röra, nypotatis och bröd



Till varmrätt grillade vi ryggbiff med kalla såser och till det gjordes en kall potatissallad



Jordgubbstårtan åt vi inne eftersom solen gick ner och det blev lite kyligt



Senare på kvällen gick vi till Bolens där kvällen slutade i slagsmål. Tjoho vilken midsommar, som verkligen innehöll allt!

Midsommar

Sophie Arding 2010-06-25 @ 11:36:44

Denna midsommar blir lite annorlunda mot vad de brukar vara. Detta året firar jag inte med mina älsklingar (som jag gjort de senaste åren) utan i Halmstad med mannen. Det var länge sen vi firade ihop, så jag ser fram emot en midsommar md honom. Vi har precis varit och inhandlat midsommarmaten och jag har plockat lupiner i nyklippt gräs, men det skulle jag aldrig göra!! Kli på benen och kli i näsan. Baah! Detta ska inte få förstöra min midsommar, solen har tittat fram och det är 20 grader varmt ute!
Glad Midsommar!

Premiär

Sophie Arding 2010-06-22 @ 19:22:49


Efter att ha jobbat massor nu, tycckte jag det var dags att komma ut och träffa lite folk. I halmstad har vi ju sådan tur att det finns möjlighet alla dagar i veckan under sommaren att gå ut på. Igår hade alltså Måndagsklubben premiär på Leffes på Tylösand, så jag hängde på Johanna och gänget och kolla in stället. Det såg precis likadant ut som förr året. Haha! Men det var väldigt kul att få komma ut en sväng igen.

Bilden är från solgården förra året.

Just nu...

Sophie Arding 2010-06-19 @ 20:28:49


Sitter jag och skålar med Victoria och Daniel..

Mer bröllop

Sophie Arding 2010-06-18 @ 11:18:18




Veckan har varit häktisk. När jag inte har jobbat har jag umgåtts med Linda som har varit i Halmstad och hälsat på. Jag har varit på Bakfickan och ätit middag med Johanna och gänget och igår hade vi grillkväll med jobbet. Skönt att träffas utanför jobbet och kunna prata om annat än jobb. Ändå går det ju inte komma ifrån att det är möbelförsäljare man jobbar med då det dök upp frågor kring om utemöblerna vi satt på var oljade eller lackade. I helgen kommer en av Victors vänner och hälsar på och för mig nalkas jobb ända fram till midsommar. Puh!

Bröllopsklänngingen bakifrån var otroligt fin (syns kanske lite dåligt på bilden). Mitt egna tärnklänningsletande går fortfarande vidare. Har inte hittat någon fin klänning än till systerysters bröllop.

Wedding time

Sophie Arding 2010-06-13 @ 20:27:13




Bröllopet igår var helt fantastiskt! Kyrkan var liten och mysig och inget öga var torrt. Efter kyrkan begav vi oss till festlokalen där det först bjöds på massa fördrinkar. Maten var supergod, underhållningen och livebandet med dragspel och cello var på högsta nivå. Sedan bjöds det på ett rejält gille! Helt magiskt. =) Nu återstår ett bröllop som jag vet kommer bli lika fantastiskt som detta.

Så ska det va

Sophie Arding 2010-06-12 @ 08:43:01
Sitter i min morgonrock och väntar på att Victor ska vakna. Att han orkar vara uppe så sent igår när har har ett sådant uppdrag idag. ;) Idag blir det nämligen bröllop mellan Victors bror och hans fästmö, som det så fint heter.. Ska bli så kul, så kul. Mindre kul är att jag måste upp och jobba imorgon. Det blir ett lugnt firande för min del, för vem vill göra massa fel på ordrarna och datorerna imorgon? Inte jag! Bilder kommer förmodligen efter helgen någon gång. Jag är ju så snabb ni vet... Tjing tjng!

Kääääärt återseende

Sophie Arding 2010-06-10 @ 21:37:07

Rusk

Sophie Arding 2010-06-09 @ 09:46:01
Börjar äntligen bli varm kläderna på jobbet. Det är många frågor, men det blir allt mindre och mindre. Hoppas kunna stå på egna fötter snart. Idag är jag ledig. Jobbar nästan varannan dag, vilket är väldigt skönt nu till en början. Vädret hade däremot kunnat vara bättre! Var tog solen vägen? Idag blir det lite klänningsletande eftersom vi ska på bröllop på lördag, sen blir det filmmys här hemma under en skön filt. Gissa vilken film... snarare serie... =)

Sommar....lov?

Sophie Arding 2010-06-05 @ 00:58:26
Äntligen är skolan över för denna gången. Kisstentan är skriven, men förmodligen är jag inte kvitt den än en gång. Kul och börja sommaren på detta sättet?! Men nu är den gjord iallafall.. Så kom vi till den andra delen. LOV. Vilken student har råd att ha lov egentligen. Nej nu är det bara till och börja knega istället för att tjäna in till sitt levebröd. Har ett ganska gemytligt arbete som inte kräver så mycket, bra dagar och lite ledig så jag ska inte klaga. Jag tog iallafall dagen till fånga och gick ner på stranden och la mig med Emma efter tentan. Unnade mig en matbit på stan med goda vänner och the topof the iceberg, gick på bio efter det. SATC! Vem kommer nu att få leva på bröd och vatten?! Iallafall till imorgon kväll, för då blir det grillning med massa ekonomer. Tjing tjing!

RSS 2.0