Paus

Sophie Arding 2012-01-30 @ 10:13:47

Det är mycket nu! Jag tar en paus.


Nu gör jag

Sophie Arding 2012-01-28 @ 18:44:35

det här. Står och tittar på farsan när han lägger klinker i nya huset. Mamma lagar mat så snart ska vi äta och dricka vin. Det är så mysigt ute på landet. Helt knäpptyst och lugnet är maxat. Ha en trevlig helg allihopa!


Gäääääsp!!

Sophie Arding 2012-01-26 @ 22:18:19
Hej och god natt!

På mitt sängbord..

Sophie Arding 2012-01-25 @ 22:21:55

..står en bild på denna underbara lilla varelse som jag säger god natt till varje kväll och Som jag även snart ska få träffa!! Längtar ihjäl mig tills jag ska få träffa denna nu så stora tjej som snart är 4 månader.


Halsband

Sophie Arding 2012-01-24 @ 15:35:50


Var en snabbis på stan för att köpa presentpapper och passade på att springa in på hm. Det första jag springer på är detta halsband som även fick följa med hem. Äntligen har jag ett "tjockt" och kort halsband. Även att jag är sist av alla att köpa ett, så är jag jättenöjd!

Inget att skylla på nu

Sophie Arding 2012-01-24 @ 12:18:56
Hela familjen fick broddar i julklapp av far. HAha! Sa jag när jag öppnade mina. När ska jag använda dom frågade jag eftersom det var +5 grader ute och barmark. Tji fick jag. Nu har jag inget att skylla på i kylan och isen...

Måndag

Sophie Arding 2012-01-23 @ 15:55:41
Jaha, så var det måndag igen. Har jobbat hela helgen och tagit igen mig resten av tiden. Det är kul att vara tillbaka på jobbet igen och träffa arbetskamraterna. Nu trillar det in massa nya vårnyheter i butiken och med det väcks ha begäret igen. Jag har lovat mig själv att denna våren ska jag bara tänka på mig själv och inte på lägenheten. En sista sak har jag precis beställt hem som ska komma i början av februari. Vad det är få ni se då. Jag väntar med spänning! =)
Idag har jag suttit fastklistrad vid datorn heela dagen och skrivit färdigt ett par inlämningsuppgifter som ska lämnas in de kommande veckorna. Skönt att få det gjort på en gång så slipper jag tänka på det ett tag och istället konsentrera mig på jobbet. Hoppas ni har haft en skön helg också!

Mååål!!

Sophie Arding 2012-01-20 @ 20:30:25
JAAAAAaaaa!! Victor gjorde precis måååål!! Grattis älskling, det är du verkligen värd!
(För er som inte vet, är jag tillsammans med en hockeyspelare och med vad allt som tillkommer i och med detta. Ikväll är han då i Göteborg och spelar).

Sushi

Sophie Arding 2012-01-20 @ 18:40:43
Jummie, jummie! Ikväll blir det ensamtid hemma med sushi (från Halmstads godaste sushiställe. Jag och v brukar få med en extra bit varje gång vi beställer. Beror nog på att vi är så flitiga besökare där =)) och en bra film. Ska också ta mig ett glas rödvin hade jag tänkt. Och med det kickar jag igång min jobbhelg i ny slappetisha från Ralph Lauren.

Zumba

Sophie Arding 2012-01-20 @ 14:45:25
Sitter här i soffan med jordens huvudvärk som jag vaknade upp med imorse. MEN lika glad är väl jag för det, för idag har jag kunnat gå på mitt favorit zumba-pass. Jag har en sån skön instruktör på fredagmornarna och jag är överlycklig varje fredag jag kan gå. Innan passet hann jag städa och dammsuga här hemma och nu ser jag på skidskytte. Ska väl även försöka komma igång med första hemtentan också så småningom.

God kväll torsdag

Sophie Arding 2012-01-19 @ 17:10:01
Har gått i skolan 8-16 varje dag denna veckan. Bortsett från någon eftermiddag som jag skippat. Sätt inte i halsen nu mamma för det är inte roligt att höra från tre olika gästföreläsare (på tre dagar) prata om att krypgrund är en riskkonstruktion och att tilläggsisolera vinden också är riskfyllt om man inte sätter dit en ångspärr. Samt att mögel utvecklas av mögelsporer och sätter sig lätt i syllen om man inte har rätt anslutning. Det är lite repetition från första året, men det är ganska skönt att friska upp minnet lite.
Anyway, det jag ville komma till var att idag har jag varit ledig från lektioner så jag och v tog oss en tripp till Båstad. Besökte Johannesens, åt en lunch och sedan for vi hem igen och storhandlade. En nyhet är att jag och v ska försöka oss på GI-metoden. Är väldigt spänd inför detta eftersom jag vet av erfarenhet att vi inte har kunnat hålla det innan, men nu ska jag köpa fler kokböcker och verkligen gå in för det.

Testat frisyr

Sophie Arding 2012-01-17 @ 13:24:29

Tycker om att experimentera med min frisyr för er som inte visste om det. Idag testade jag den här frisyren. Blev väldigt nöjd så den kommer nog att återkomma!


Brand new shoes

Sophie Arding 2012-01-16 @ 20:52:43
Mina nya skor tyckte jag var värda ett eget inlägg eftersom de är så fantastiskt fina! Har verkligen blivit kär i dem. Just nu håller jag på och går in dem och snart ska jag lämna in dom till skomakaren för att klacka och sula om dem. De är lite hala. Hehe! Trodde aldrig i mitt liv att jag skulle köpa pumps med platå, men de är mycket lättare att gå i än man tror! OCH den breda klacken hjälper också till. Köpta här!

Shopping i Göteborg

Sophie Arding 2012-01-15 @ 11:55:22

Igår åkte jag som sagt till Göteborg med Johanna. Åkte iväg med inte allt för höga förväntningar på att jag skulle få ned mig något hem på grund av mitt inköp från väla. Igår var det dock en sån dag där ALLT jag provade passade! Dessutom var det ovanligt bra reor tycker jag. Har länge velat ha ett par svarta pumps, vilket jag hittade. De snyggaste, kaxigaste dessutom! Ett par svarta (typ lackade) ankeljeans med dragkedjor, check! Och sen en svart t-shirt och ett linne från By Marlene Birger. Jag har till och med krängt på mig kläderna jag köpte för att visa er.

Hade kunnat köpa ännu mer, men fick hålla mig tillbaka! =)


Hon är ny!

Sophie Arding 2012-01-14 @ 07:59:01

Det var denna Odd Molly kofta som blev mitt bästa rea kap. Vilken tur jag hade som var inne i butiken en andra gång när jag plötsligt hittade henne. Hon måste precis ha blivit dithängd när jag stig i provhytten och provade en annan tröja.

Idag åker jag och Johanna till Göteborg. Hoppas på att hitta fler sådana här rea fynd!


En dag i Helsingborg

Sophie Arding 2012-01-12 @ 16:34:51

Idag ville jag göra något roligt, så jag och V tog guldtian ner till Helsingborg och gick en runda på stan. Det regnade och blåste jättemycket så efter en lunch på Papi åkte vi upp till väla och gick där istället. Både jag och V fyndade precis det vi var ute efter. På rea dessutom. Jag gjorde verkligen jordens kap! =)

Idag hade jag mina favorit jeans från papfar och skjorta från Tommy Hilfiger.


Mormors kaka

Sophie Arding 2012-01-11 @ 22:54:41

Blev ett bak ikväll och kakan blev väldigt omtyckt. Tack mormor för receptet! =) Hann inte fota den innan jag bjöd johanna och kickan, men här är den. Timråkakan aka sverigekakan. =)


Sovmorgon och städ

Sophie Arding 2012-01-11 @ 14:40:17

Sitter här hemma I mina favoritcargo och V:s mjukiströja (utan något plugg, Tjoho!!) och njuter av lite skidskytte. Vi tog en rejäl sovmorgon idag. Gick inte upp förrän 10:30. Ooups! Vägde upp det med att plocka, städa och göra fint i lägenheten vilket verkligen behövdes.

Har funderingar på att efter skidskyttet baka mormors goda kaka hon bjöd oss till kalle på julafton. Den var suveränt god! Återkommer med det.



Hej hej måndag!

Sophie Arding 2012-01-09 @ 12:03:16

Dagen före tenta och jag är såå trött på att plugga nu när jag hållit på med det i ett par veckor. Både från och till. Har förflyttat mig från soffan och sitter nu istället i vår jetson och pluggar. Sitter ju skönt iaf. ;) Imorgon är det alltså slut på läsandet vilket är lite sorgligt för det betyder slut på ledigheten, men skönt att gå ur ytterligare en tentaperiod. Längtar till imorgon!


Paus

Sophie Arding 2012-01-05 @ 18:16:12
Morsning!
Som ni kanske har märkt har jag varit frånvarande från bloggen ett tag nu. Behövde en paus och har faktiskt inte alls haft någon lust att blogga heller för den delen. Nu har iaf min "vardag" börjat komma igång, om än så segt. Pluggar inför tenta och haft en väldigt anonym visit hemma som även den var välbehövligt. Nu är jag iallafall på plats i Halmstad igen, i min kära soffa, med pluggböckerna framför mig.Och ikväll ska jag och Victor värna om vårt umgänge. Johanna har bokat bord på Lilla Helfvetet som är en mysig resturang här i Halmstad med mellandagsrea på menyn.

År 2012

Sophie Arding 2012-01-02 @ 00:20:21

Firade vi in hos John och Stina. De hade anordnat en riktigt stor nyårs buffé och en himla härlig kväll. Mycket champagne drickande blev det såklart och tolvslaget firade vi in med ett par tårtor och raketer. Ramlade hem runt halv 4 efter att vi blev kvar på festen medan de flesta åkte in till stan och fortsatte där.

Det blev en väldigt lyckad kväll och en bra start på det nya året.

Min klänning för kvällen och håret lockade jag och satte upp i ett enda stort friss.


RSS 2.0