Island of Adventure

Sophie Arding 2007-07-13 @ 00:53:05
I tisdags åkte vi och gick på Island of Adventure. Det var den andra theme parken vi köpt biljett till. Här var det mer åkattraktioner än på Universal. Detta var allstå en park för mig och fegget. =P
Många grymma berg-och-dalbanor som fläktade gott i stekhettan. Vi åkte så mycket vi bara kunde. Dessvärre tryckte huvudvärken på mycket, del för värmen och dels för g-krafterna.
Favorit banorna var Spiderman; där vi satt i en åkvagn med 3D glasögon, Duelling dragons; där två berg-och-dalbanor körde samtidigt med varandra och möttes på några ställen och sist med inte minst The Hulk.... Hade tur och behövde inte alls stå i lång kö, När vi nästan kommit fram stängde de av den pga ett åskväder drog fram så vi fick vänta en timme tills det gått över.

Åkte även två vattenbanor där vi inte blev så blöta i den första, vilken var Jurassic Park (liknande Flume ride på Liseberg) och den andra vi åkte var Karl-Alfred (liknande Colorado på Liseberg) där vi inte hade en enda torr fläck på hela kroppen när vi stigit ur. 

         
På väg till Island of Adventure

         
         
Dyngsur efter ett åk med Karl-Alfreds skuta

I Onsdags tog vi oss en tur till Tampa som ligger på West coast där vi åkte förbi St Pete times forum så Victor fick sig en dos hockey.
Resten av dagen avnjöts på stranden med gassande sol och en pissljummen golfen. Har nog aldrig badat i så varmt vatten innan, det måste varit uppåt 30 grader.

         

More to come.... Ciao!

Kommentarer
Postat av: Johanna

hello yoh black woman ;)
härligt å se alla bilder. ni ser ut att ha det great :D fortsätt så! puss puss

2007-07-13 @ 17:43:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback