11 dagar kvar...

Sophie Arding 2007-05-03 @ 16:57:49
image34
Detta är inte Orlando utan miami, men dit ska jag ju med. =)

Javisst, snart är det dags. Nedräkningen har börjat och nu är det bara 11 dagar kvar. Jag längtar som bara den. För att få tiden att gå snabbare jobbar jag nu som en dåre. Kommer vara ledig två dagar tills vi åker iväg. Ooh, vad jag ska sola, bada och shoppa. Det ska bli så roligt att få träffa familjen igen!! Har verkligen längtat att få dryga mig med bror min. =P
Mamma har nu under sin vistelse rekat hela stället. Ok, hela stället var väl att ta i eftersom Orlando är gigantisk, men några ställen iaf som vi ska besöka. De ställena jag är gladast för att besöka är ju såklart de stora shoppingmall:en och outlets hon ska visa mig. Gissa att jag ska ta med mig stora plånboken.
Snat får jag börja tvätta de kläder jag ska ta med mig. Det får inte bli för mycket packning eftersom jag måste ha massa plats till hemresan. Som tur är så har dom ju tvättmaskin i lägenheten.

Nog om resan. Idag jobbade jag till 9.00. slappt schema man hade idag.
Var ute på promenad med Victor och Elsa innan lunchen. Hon fick sedan följa med oss upp till lägenheten medan vi åt. Söt hund det där.

Var och mötte Linda på stan. Gjorde lite ärenden och sedan satte vi oss på Torstens och tog en fika. Det är så härligt i solen. Tyvärr har man ju ingen egen ballkong som man kan sitta på, men tur är så finns Torstens! Idag fyller Blomman år så Victor och jag, Hanna och Adam är bjudna hem till dem ikväll på en fika. Hoppas det blir tårta!

Nu blir det iaf Felicity!

Ciao!

Kommentarer
Postat av: mamma, pappa och bror

Vi väntar och längtar efter dig. Lovar att du ska få en resa du sent ska glömma.
Många kramar.

2007-05-04 @ 14:07:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback