Ruggig onsdag

Sophie Arding 2007-11-07 @ 20:45:33
Har knappt velat stoppa näsan utanför dörren idag. Nu har det börjat bli riiktigt kallt, även här nere i skåne, men var ändå illa tvungen. Var tvungen att gå upp vid 8 på min sovmorgon för ett läkarbesök. Resulterade i att jag ska börja knapra tabletter. Tjihoo. =/ Var på apoteket efteråt och skulle hämta ut dem, såklart hade det inte öppnat än. Det var bara att vända hem igen. Hade lektion vid 14.30, så det var ett perfekt tillfälle att göra ett återbesök innan. E-receptet hade inte kommit då, så jag blir tvungen att gå dit imorgon igen. Fan. Begav mig till skolan och stannade sedan kvar där efter engelskan för att skriva matte prov kl 17. Provet som gick helt åt hel...
Sitter nu äntligen hemma i mjukisar och frossar i chipas och tv-tittande. Det är ju min tv-onsdag. =P I pauserna hinner jag med en liten stunds internet med. Läste lite snabbt på Elins sida att hon har skrivit om min vän Martin. Himla skoj tycker jag. Hoppas det går bra för honom!

Nu har jag helgen attt se fram emot. Ska förmodligen åka hem till kära huskvarna om Victor har bestämt sig. Då har jag massa räkor och vitlöksbröd med tigersås som väntar... Mmmm.. Men innan dess ska jag gå på några lektioner till och sedan blir det after-work med Caroline.

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback