Sämsta tålamodet ever!

Sophie Arding 2007-11-28 @ 18:39:01
Som jag skrev i förra inlägget att jag skulle vänta med att sätt upp juleljusen till på söndag. Det tog ungefär 4 h och 15 min för Sophie att även plocka fram sina julstrutar och stjärnor. Hur ska jag kunna motstå frestelserna på stan? Belysningen är uppe i stan nu, som jag sa, de har hängt klart allt granris runt alla skyltfönster och i nästan varenda fönster och balkong lyser det med en massa fint. Så fönstrena är klara men det blir definitivt silverkrams upp på söndag!!



Resan till Nice är nu bokad och Victor fick ledigt från jobbet! Känns så jäklar bra. Vi åker i sutet av april, datum minns jag inte eftersom det var victor som fixade bokningen. Hehe. Det jag vet är iaf att vi åker lö. förmiddag och kommer hem onsd. eftermiddag. Just den veckan kommer det vara någon sån här tennis open eller liknande i monaco, så det blir även en resa dit. Mighty! =)

Nu ska jag äta ris, vårrullar och currysås. Mmm, man får passa på när maken inte är hemma. =D Sedan ska jag njuta av min grymma Tv-kväll med dumle och riesen. Gooott!!

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Snygga strutar! Hehe, jag har likadaningar i mitt fönster! Du har inte inhandlat dem på ullared måntro?! Puss!

2007-12-01 @ 20:12:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback