Köpenhamn

Sophie Arding 2008-08-08 @ 10:27:00
Nu har vi kommit hem från två jättehärliga dagar i Köpenhamn. Tog tåget ner till malmö i onsdags förmiddag och var där nere och gick under dagen. Det var kul att se malmö eftersom jag inte varit och sett det ordentligt förut. Tog tåget över till Köpenhamn runt fyra-tiden. Letade upp vårat motell och la oss och vilade en stund. Gick sedan ut för att leta upp en resturang. Det blev Grekiskt. Tyvärr var det greker som försökte sig på att göra svenskt. Ingen bra mix måste erkännas. Fast det smakade bra ändå. Det började fnyka lite när vi hade tänkt ta oss en sväng på tivoli, så vi köpte en chipspåse och öl och gick hem till motellet istället och mös. Vi hade ett jättestort fönster som vi kröp upp i och kollade folk på gatan.
Torsdagen gick vi till hard rock café efteratt vi checkat ut vid 10 och åt en american brunch. Lika god som förra gången. =P Tog vägen längs med ån ner till nyhamn. Det var så fruktansvärt varmt att vi satte oss direkt och tog ett glas vin och öl. Satt där en stund och tittade på folk. Jag har aldrig varit med om en plast så smockfull av exempel på hur man inte ska använda leggings!! Det var hemskt. När vi var klara där gick vi nerför stöget och shoppade lite. Klockan blev fyra och vi tog tåget via helsingör och båt till helsningborg. Kom hem vid halv 6 och då var vi helt slut. Senare på kvällen hade vi fyrverkerier utanför fönstret, trodde vi. Det visade sig att det blixtrade nåt djävulskt. Det var helt sjukt. 10 blixtar i minuten nästan. Skönt nog, kom det inte hit direkt.












Bästa fyndet jag någonsin gjort ligger i denna påsen!!

Kommentarer
Postat av: moster

Snygg kasse, kan det vara en klänning mån tro?????

2008-08-08 @ 13:40:58
Postat av: mamsen

nyfiken, nyfiken på vad det är i påsen?

kramisar

2008-08-08 @ 14:21:11
Postat av: Johanna

köpenhamn blir man nog aldrig besviken på :) härliga bilder också. du vet la hur nyfikna folk är, du måste ju skriva va du köpt oxå ;) haha

2008-08-09 @ 14:28:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback