3 år

Sophie Arding 2008-02-22 @ 12:36:56
Tiden bara springer iväg alltså. Idag är det min och Victors 3-årsdag. Tjihoo, vi har klarat av treårskrisen. Nu när man kommit såhär långt börjar man ju fundera lite på hur framtiden komemr se ut. Kommer vi gå igenom även en femårskris? Kommer vi vara på skilda håll om ett år eller kommer vi in på högskola i samma stad? Det får framtiden utvisa. Vår romantiska dag började med att Victor åker iväg 30 mil med hockeylaget. Skoj. Fast jag gläds åt honom eftersom de ska spela play off mot Grästorp. Första matchen var i onsdags då jag faktiskt åkte med och kollade. Det var första matchen sen mitten av oktober eller nåt. Träffade mina kära hockeyfruar igen och det var skitkul. Har inte träffat dem sen i december. Tyringe förlorade tyvärr i sudden, men de var mycket väl värda en seger. Antal skott på mål säger hela matchbilden, 47-22. Iaf, kanske sista och avgörande matchen spelas idag. Förlorare de så har de åkt ut och kommer hem inatt. Vinner de så sover de över till söndag och spelar om kvalplatsen. Håller alla tummar jag har!!

Idag kommer hela familjen hit och hälsar på. Det ska bli jättekul att få dem ner hit. Syrran kommer direkt från götet och stannar ända till söndag, så på lördag blir det utgång. Resten av familjen åker hem på lördag. Ikväll ska jag bjuda på middag. Säger inte vad det blir eftersom jag vet de läser min blogg. =P Men det är nog inte jättesvårt att räkna ut för er som jag bjudit på middag innan. Haha. På lördag blir det Köpenhamn. Vi ska försöka hitta något vi kan göra eftersom ingen av oss är så jättesugna på att shoppa. Pappa föreslog Ripley´s believe it or not. Där har man ju aldrig varit innan menar jag. Haha! Mamma sa att det såg precis likadant ut i Orlando som i köpenhamn. Då har man ju praktiskt taget varit där med. Vi får se hur det blir.

Nu ska jag städa här hemma så det blir rent och fint till de kommer. Amy Winehouse album står på högsta volym, dammsugaren står framme och disktrasorna ligger beredda på toaletten.
Ha en trevlig helg allihopa för det kommer jag minsann se till att ha!

Go go go...

Kommentarer
Postat av: Johanna

Oj, asså tiden går väldigt snabbt måste jag säga :) GRATTIS till er :) Puss

2008-02-25 @ 08:25:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback