Triss i skor

Sophie Arding 2008-05-05 @ 10:09:16

Har varit en låång helg nu. I onsdags åkte jag hem till Huskvarna eftersom Victor hade en massa raj raj för sig. Lugna hemmakvällar och lager 157 blev det, (som jag tycker har skitdåligt utbud nuförtiden). Hann även hälsa på syrran och Johanna en kort sväng, men framförallt en massa shopping. Börjar med mina tre skofynd jag gjorde. När jag var med familjen på lager 157 köpte jag och mamma tre vagabondskor till priset av två. De vita ballerina 299 och de röda seglarskorna, gratis, fick jag med mig. Mamma ett par guldiga seglaraktiga. När jag åkte tillbaka till Ä-holm i lördags stannade jag till på A6 en snabbis och köpte de svarta sandalerna på sista bilden. Minnetonkas inspirerade i gladiatormodell. Uursköna!

image427  image428  image429

Mina klädköp ligger just nu i tvättkorgen helt skrynkliga, så de kommer rapporteras inom kort.
I lördags kväll var vi bjudna till Linda och Niklas på middag. Fick jättegod fläskfilé med bakpotatis och hemmagjord rom-räk fyllning. Jättegott var det. Måste prova göra egen fyllning med.
Igår var jag och Victor en sväng på väla. Jag bytte en kavaj och Victor köpte ett par skitsnygga tyg skor från Fred Perry. När vi kom hem ställde vi oss och rensade ur våra garderober. Jag fyllde en hel sopsäck och hjälpte även Victor fylla sin till hälften. Usch vad mycket kläder man har samlat på sig. Hälften av allt jag slängde var minst 5 år gamla. Usch usch, men nu är skiten borta!!

Ha en trevlig dag i det fina vädret! Det ska iaf jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback