Detta har hänt

Sophie Arding 2008-11-03 @ 17:53:58
Nu är tentorna äntligen över. Sista tentan i fredags som såklart var tvunget att firas av på kvällen. Åt kyllinggryta och slappade och sedan var det tentafest hos en i klassen. Gick ut på stan sen och det blev som försväntat en stor besvikelse. Kösystemet här nere i Halmstad är under all kritik!!
Anyway, i lördags Åkte jag och Victor till Eurostop och shoppade babykläder för att sedan åka ner till ängelholm och hälsa på lillflickan. Så stor hon har blivit. Vi hade till och med köpt för små kläder. Haha! Det går alldeles för snabbt.
I söndags följde jag med Victor och Dennis på uppladdningspromenad eftersom de skulle spela match lite senare. Den gick bra och de vann med 6 eller 7-2 mot alvesta. Victor var grym. Han haf haft en down period nu, men igår visade han minsann vad han går för. Han blev matchens lirare och vann en fin orkidé till mig. Passar perfekt här hemma med silverkruka och allt. =) Under höstlovsveckan var han med på halmstad hockeys höstaktiviteter och har avlagt en mycket bra intervju by the way. Den hittar ni HÄR. Detta är han dock lite mindre stolt över. Hehehe..

Idag började vi två nya kurser, organisation och husbyggnad. Kommer bli mycket att göra i organisationen då vi redan på fredag ska leda en föreläsning med något kapitel ur boken. Damn!

På onsdag har vi vår första gasque på kåren. Vi har temat tidsperiod. Svårt att försöka komma på något bra när det är så mycket att välja på. Jag hittade iaf en fransklänning på HM, så det var ganska givet att det skulle bli 20-tal. Kommer nog inte vara ensam om det temat, men jag är nöjd med mitt val ändå. This is how i´m gonna look like (bortsett från skorna):


Kommentarer
Postat av: Matilda

Ahhhhh! Gasque! Ljuva tider.... buhuhuhu! Jag vill me! DU kommer bli en kalaspingla! Är det alla årskurser? Bli jätte full och hälsa fyrorna från mig i såna fall (du känner igen dem på att de är fullast och fulast! Pusspuss

2008-11-04 @ 10:00:18
URL: http://www.matildamaria.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback