Levandes?

Sophie Arding 2009-03-04 @ 21:16:26

Tror knappt jag lever längre. Har så sjuukt mycket i skolan just nu. Världens största räkneövning som pappa har varit så gullig och hjälpt oss med och vår kära ALBA i affärsredovisningen. Till råga på allt så har jag gått och blivit dålig med. Halsont, trött i kroppen och konstant huvudvärk. Lägligt!

Helgen som gått var jag iaf hemma i Huskvarna och träffade mina vänner. Benita var hemma från Kalmar så vi lagade taco och gick ut i lördags. Var först på Karlssons och sen en sväng på Sliver där vi träffade Marie (som är riktigt lik pappa på bilden med hans pilotglasögon på) och Björn. Mycket smaskiga händelser fick vi reda på av deras vänner. Hihi!


Vad jag har förstått så är inte headern riktigt ok. Är det på flera sidor än min som min bild står långt in i ordet Pinkystarfish? Beror nog tydligen på vilken upplösning man har på datorn, men är de många som har samma som jag så får jag ändra det.

Kommentarer
Postat av: Kariin

Det är bara bra med mig. :)

O med dig? :D

2009-03-05 @ 15:04:03
URL: http://www.kariincartman.bloggsida.se
Postat av: Matilda

Hräligt! En läsare ;-) Jag läser din också, och by the way headern är kalasfin och funkar alldeles utmärkt i både min och richards web-läsare!

2009-03-06 @ 09:43:32
URL: http://www.matildamaria.blogspot.com
Postat av: Johanna

haha.. jag såg bilden, tänkte shit va lik sten hon va där :) men sen läste jag att du tyckte samma ;) trevlig helg!

2009-03-06 @ 17:10:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback