Tjohooo

Sophie Arding 2008-02-01 @ 16:52:09
Ni kanske undrar om jag har blåst bort eftersom jag är dålig på att uppdatera. Hehe... Hmm, oj vad skoj jag är!! Ärligt talat så åskade det som fa... här inatt. Det var ena riktiga knallar. Åskrädd som jag är vaknade jag såklart på stört. Tur att man har en stor stark Victor som man kan krypa in till när det börjar bli läskigt.

Ikväll är det tjejkväll respektive killkväll som gäller. Vi kan faktiskt göra saker åt skilda håll jag och min sambo. Haha. Jag ska iaf hem till Emelie och dricka lite vin, sedan får vi se om vi går ner på stan en sväng. Förmodligen blir det så. Ska äta klyftpotatis med rotfrukter och ryggbiff innan jag går dit. Kanske kolla lite grann på Let´s dance och äta lite cheeseballs. Inte helt omöjligt. =D

Ikväll har jag på mig detta:
Alltså jag är hemskt ledsen för mina amatörbilder. De är så sjuukt dåliga. Jag är ingen heltidsbloggare direkt och det märks ju på kvalitén, men det får ni leva med.

image317

Tischa: Gina
Kjol: HM
Strumpbyxor: Lindex
Skor: Skorönne
Väska: Esprit

Vad tycks om min nya väska?! 30% på rean, ett riktigt kap tycker jag eftersom jag ahr trivts så sjukt bra med min röda Esprit.



Har fått en ny favvofrisyr med. Tyvärr kan jag inte göra den på mig själv för jag ahr för kort hår. Skulle dock vilja prova den på någon annan. Någon frivillig?? =)

image320
Bild från Frida Fahrman

Kommentarer
Postat av: Matilda Lübking

Du hade gärna fått testa frisyren på mig... men ja tror mitt hår e för kort med.... Himla snygg väska! Jag har en e-sprit med som jag är sjukt nöjd med. Så de ska du se att du blir med! Ha de så skoj i kväll! Pusspuss

2008-02-01 @ 17:30:09
URL: http://www.matildamaria.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback